BGBG 18 TL ye çıktı ?

• Kullanıcı Oqunes06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Oqunes06

Kayıtlı Üye
Edit: Arkadaşlar tüm kanallar para kazanmaya kapandı :)

gayet normal, kanallarını sık sık kontrol et eşleşen falan varsa sil.. iyi gidiyorsun kontrollü olursan iyi yerlere gelebilirsin..

3 kere video ortası aktif olduğu için hem tıklanma oranı artar hemde 1 videoda 3 reklam görüntülemesi sayar, 3 e katlar kısacası..

gayet normal, kanallarını sık sık kontrol et eşleşen falan varsa sil.. iyi gidiyorsun kontrollü olursan iyi yerlere gelebilirsin..

3 kere video ortası aktif olduğu için hem tıklanma oranı artar hemde 1 videoda 3 reklam görüntülemesi sayar, 3 e katlar kısacası..

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yani bunlar video arası reklamlardan kaynaklanıyordur değil mi ?

Vay be helal olsun kardeşim.ilk ayında yarım gün=150 TL büyük başarı.
Aynen devam et.BGBM 100 TL olsun isterse sıkıntı olmaz (illegal iş yoksa)
Video ortası acıktır,T.O ondan yükselmiş kategoriyi de azcok tahmin edebiliyorum.
Kısaca durma devam et :)

Vay be helal olsun kardeşim.ilk ayında yarım gün=150 TL büyük başarı.
Aynen devam et.BGBM 100 TL olsun isterse sıkıntı olmaz (illegal iş yoksa)
Video ortası acıktır,T.O ondan yükselmiş kategoriyi de azcok tahmin edebiliyorum.
Kısaca durma devam et :)

Sebebini bilmediğim bir hitten, gelen hiti bilmediğim bir kanaldan 60k hite %20 to ile aldığım 2500 ü hatırlıyosun demi lan :D

sorun çıkmaz ama benden sana tavsiye kazandıran kanallarını adsense de tek bırak.
bu andan sonra yapacağın ilk uygulama yeni adsense açmak olsun...sonra kazandıran 1-2 kanalı oraya geçir ki biri yüzünden hepsinin para kazanması gittiğinde,çok kazandıran kanallar etkilenmesin.

Merhaba arkadaşlar
Bu işte ilk ayım ve videolarımı botlardan çekiyorum yaklaşık 20 kanal adsenseye bağlı.

Şimdi son günlerde gittikçe bir artış oldu ve bugun geldiğimde bgbg 'in 18 liraya çıktığını gördüm şu saate kadar.Acaba normal mi ? Dün tüm kanallarımda video ortası reklamları aktif ettim ve 7-8 dakka aralıklarla koydum.Endişelenmelimiyim ?

Adsensede son 7 gün:

wMRj4M.png

İllegal bir durum olmadıktan sonra niye endişeleneceksin ki.Tebrikler :)
valla kendimden utandım 8 ay oldu daha şöyle sabit bi gelir tutturamadık.Adama bak günde 150 tl yi görmüş,hemde ilk ayında.Tekrar tebrikler kardeşim,inşallah paranı alırsın.yukarıda arkadaşların da dediği gibi 2. hatta 3. bir adsense edinmeye bak.Riski azaltmak için...
Darısı bizim başımıza :D

nasıl bukadar tık alıyorsun videoların ortalama süresi ne acaba benim to %2 nin üstüne çıkmıyor

maşallah. kardeş bişey soracağım. bende 1 ay falan oluyor başlayalı ama adsense de şu her şeyin yanyana yazdığı safayı bulamıyorum. ürünler içerik barındırıcılarından toplam kazancımı falan görüyorum günlük hesaptan tıklarımı görüyorum sıkıntı yokta. bu sayfaya nasıl ulaşılıyor söylermisin. resmini koyduğun sayfa.
bu arada benim tıklarında maşallahi var %3 %4 görüyorum.
videoyapla video ortası reklamları açayım belki o da yarar.

Edit: Nazara karşı önlem :D

Benim sayfo to bu şekilde endişelenme o yüzden :D

Youtube'da artık nazara inananlardan biriyim.Arkadaşa nazar değdi.Ne zaman biri burda konu açıp to tbm söylese ertesi gün düşüyor.Arkadaşa daha vahimi oldu,konuyu editleyecek şimdi.Sizden ricam benden sonra kimse post atmasın ki daha fazla nazar değmesin:D

Bende nazar degmesin diye bir sey paylasmiyorum [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] :) bakiyorum
Burda biri bir sey paylassa bir iki gun icinde yalan oluyor . Bende tek kanalla bir seyler yapmaya calisiyorum bu yuzden de paylasmiyorum. Kanal giderse bende giderim :D

bende 1 günde 100 tl kazanmıstım kanallarım komple kapatılmıstı

Bende nazar degmesin diye bir sey paylasmiyorum [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] :) bakiyorum
Burda biri bir sey paylassa bir iki gun icinde yalan oluyor . Bende tek kanalla bir seyler yapmaya calisiyorum bu yuzden de paylasmiyorum. Kanal giderse bende giderim :D

adam konuyu actı.ilk ayımda yarım günde 150 TL.1 saat sonra para kazanma gitti,aman dikkat.

ben defalarca söyledim.ilk kazancım falan diye paylaşmayın hemen.ben eşimden başkasına söylemeye çekiniyorum nazar değecek diye:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri