Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gayet normal, kanallarını sık sık kontrol et eşleşen falan varsa sil.. iyi gidiyorsun kontrollü olursan iyi yerlere gelebilirsin..
3 kere video ortası aktif olduğu için hem tıklanma oranı artar hemde 1 videoda 3 reklam görüntülemesi sayar, 3 e katlar kısacası..
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yani bunlar video arası reklamlardan kaynaklanıyordur değil mi ?
Vay be helal olsun kardeşim.ilk ayında yarım gün=150 TL büyük başarı.
Aynen devam et.BGBM 100 TL olsun isterse sıkıntı olmaz (illegal iş yoksa)
Video ortası acıktır,T.O ondan yükselmiş kategoriyi de azcok tahmin edebiliyorum.
Kısaca durma devam et![]()
Merhaba arkadaşlar
Bu işte ilk ayım ve videolarımı botlardan çekiyorum yaklaşık 20 kanal adsenseye bağlı.
Şimdi son günlerde gittikçe bir artış oldu ve bugun geldiğimde bgbg 'in 18 liraya çıktığını gördüm şu saate kadar.Acaba normal mi ? Dün tüm kanallarımda video ortası reklamları aktif ettim ve 7-8 dakka aralıklarla koydum.Endişelenmelimiyim ?
Adsensede son 7 gün:
![]()
Sebebini bilmediğim bir hitten, gelen hiti bilmediğim bir kanaldan 60k hide %20 to ile aldığım 2500 ü hatırlıyosun demi lan![]()
Bende nazar degmesin diye bir sey paylasmiyorum [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]bakiyorum
Burda biri bir sey paylassa bir iki gun icinde yalan oluyor . Bende tek kanalla bir seyler yapmaya calisiyorum bu yuzden de paylasmiyorum. Kanal giderse bende giderim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.