Bgbg artırmanın püf noktaları

• Kullanıcı birt3k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

birt3k

Kayıtlı Üye
BGbG artırmanın püf noktaları nelerdir. izlenimler fazla BgBg düşük .

gereksiz etiketlerden kaçınıp ilgili etiketleri kullanmak sorununu çözer

verdiğim nicheleri finans forex videolarına at o videolar izlenim alırsa patlamayı gör

bu niche olayına girmeyin beyler sonu hüsran oluyor

verdiğiniz nicheler benim atacakalrımla alakası yok başlıklarla onu nasıl yapıcaz

verdiğiniz nicheler benim atacakalrımla alakası yok başlıklarla onu nasıl yapıcaz

verdiğim nicheleri finans forex videolarına at o videolar izlenim alırsa patlamayı gör

yeni bi finans kanalı aç verdiğim nicheleri 10 tane finans videosu atıp hem açıklamaya hem etikete koy sonra izle sadece

BGbG artırmanın püf noktaları nelerdir. izlenimler fazla BgBg düşük .

Öncelikle videonla ilgili olmayan niche girme kanal kapanmasını geç adsense ban yiyor (tecrübem var) mutlaka videonla alakalı niche gir bunları google adwords den bulabilirsin illede yeni kanal açıp forex yazmakla olmaz olsaydı zaten bu kadar kişi hergün telif di topluluk du uğraşmaz :)

Öncelikle videonla ilgili olmayan niche girme kanal kapanmasını geç adsense ban yiyor (tecrübem var) mutlaka videonla alakalı niche gir bunları google adwords den bulabilirsin illede yeni kanal açıp forex yazmakla olmaz olsaydı zaten bu kadar kişi hergün telif di topluluk du uğraşmaz :)

bu iş forexlede olur zekaylada dostum forexle olmasaydı ben youtubeden haftada milyarlar götürmezdim eğer alakasız videoya girilirse 7-8 ay sonra olsada kapanır ama alakalı videoda kapanmaz kazandırır

Kesinlikle başkasına uyup kedi videosuna forex nichesi girme hocam. Finans videosuna forex nichesi gir.

Nich ile uğraşmaktansa, daha fazla kanal yapılması tercihim.

bu iş forexlede olur zekaylada dostum forexle olmasaydı ben youtubeden haftada milyarlar götürmezdim eğer alakasız videoya girilirse 7-8 ay sonra olsada kapanır ama alakalı videoda kapanmaz kazandırır

hocam lutfen örnek bi video atın bizde ona gore yol cizelim

"milyar" kazandığın için mi paylaşıyorsun? çok paylaşımcıymışın az kaznasaydın paylaşmazdın eminim. ayrıca milyar veriyor mu ya adsense milete hava atsın dursun 4 hane falan 8 haneyi bulmuşsun hocam.

"milyar" kazandığın için mi paylaşıyorsun? çok paylaşımcıymışın az kaznasaydın paylaşmazdın eminim. ayrıca milyar veriyor mu ya adsense milete hava atsın dursun 4 hane falan 8 haneyi bulmuşsun hocam.

:p kendim buldum ister paylaşırım ister paylaşmam kullan zekanı 10 haneyede çıkarsın çok paylaşımcıyım bu konuda :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri