Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu niche olayına girmeyin beyler sonu hüsran oluyor
verdiğiniz nicheler benim atacakalrımla alakası yok başlıklarla onu nasıl yapıcaz
verdiğim nicheleri finans forex videolarına at o videolar izlenim alırsa patlamayı gör
finans videosu izleniyor mu?yeni bi finans kanalı aç verdiğim nicheleri 10 tane finans videosu atıp hem açıklamaya hem etikete koy sonra izle sadece
finans videosu izleniyor mu?
BGbG artırmanın püf noktaları nelerdir. izlenimler fazla BgBg düşük .
Öncelikle videonla ilgili olmayan niche girme kanal kapanmasını geç adsense ban yiyor (tecrübem var) mutlaka videonla alakalı niche gir bunları google adwords den bulabilirsin illede yeni kanal açıp forex yazmakla olmaz olsaydı zaten bu kadar kişi hergün telif di topluluk du uğraşmaz![]()
bu iş forexlede olur zekaylada dostum forexle olmasaydı ben youtubeden haftada milyarlar götürmezdim eğer alakasız videoya girilirse 7-8 ay sonra olsada kapanır ama alakalı videoda kapanmaz kazandırır
bu iş forexlede olur zekaylada dostum forexle olmasaydı ben youtubeden haftada milyarlar götürmezdim eğer alakasız videoya girilirse 7-8 ay sonra olsada kapanır ama alakalı videoda kapanmaz kazandırır
"milyar" kazandığın için mi paylaşıyorsun? çok paylaşımcıymışın az kaznasaydın paylaşmazdın eminim. ayrıca milyar veriyor mu ya adsense milete hava atsın dursun 4 hane falan 8 haneyi bulmuşsun hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.