BGBM Nasıl Arttırılır?

CoderXmax

Kayıtlı Üye
Sa .
Arkadaşlar bu bgbm nasıl arttırcaz ?Cevaplarınızı Bekliyorum .

hocam foruma üye olalı henüz bikaç gün olmuş hemen konu açmışsınız. araştırırsanız bu konu hakkında bir sürü bilgi bulabilirsiniz forum içerisinde.
kolaya kaçarak bişeyler kazanılmıyor yt 'de..

Sağolun bakarım Bu arada konu gereksiz ise kilitleyebilirsiniz.

BGBM artırmak için TO ve TBM artırmanız lazım :))

Bgbg yi artırmak için videoların 1.abd ingiltere almanya vb. gibi 1.sınıf ülkelerde izlenicek 2.izlenme süresi yüksek olucak yani 50 dakikalık videon varsa 35 40 dakika ortalamayla izlenicek bu ikisini yapmayı başar 1k izlenmeye 10 dolar bile kazanabilirsin ha yok ben yabancı içerik bulamam diyosan türkçe yaparsan 1 k ya 1 2 dolar alırsın :)

Görüntülenmem 16,289
İzlenme Süresi Dk Olarak 12,986

Kanalımı Açalı 5 Gün Oldu Ve İzlenim Sayısı 20k'nın üstünde
Sizce İyi Mi ?
Ve Tavsiyeleriniz nelerdir?

görüntüleme iyi ama videoların herhalde 2dk nın altında ve kanala giren kişi 40 saniye izleyip çıkıyor ortalama. daha ilgi çekici içerikler bul bence. mesela çizgi film bende şuan 10k izleme var bir kanalda 90bin dk izlenmiş ortalama.

Teşekkürler Tavsiyleriniz İçin :)
Bide Tahmini Kazançlar sekmesinde önce farklı bir miktar para(mesela 1$) yazıyodu
sonra farklı miktar para oldu(mesela 2$) oldu ikisinin toplamı kadar mı ödeme alacağım

Teşekkürler Tavsiyleriniz İçin :)
Bide Tahmini Kazançlar sekmesinde önce farklı bir miktar para(mesela 1$) yazıyodu
sonra farklı miktar para oldu(mesela 2$) oldu ikisinin toplamı kadar mı ödeme alacağım

tam olarak anlayamadım ama onlardan biri bgbm olabilir biride tahmini kazancındır. veya adsense hesabına site bağlıysa ondan gelen kazançta olabilir. görüntü eklersen daha aydınlatıcı olur.

Ekran Alıntısı.jpg

yukarıda işaretlediğim kısım örnek veriyorum

önceden 1 dolardı şimdi 2 dolar oldu ikisinin toplamını mı alacağım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri