Bu Tık İzlenme Sizde Olsa Ne Kadar Kazanırdınız ? Biliyorum Belki de Bu Tıklamanın On katı Vardır Sizlerde , Bu Tbm'yi Nasıl Artırabilirim :/
Ekli dosyayı görüntüle 1029
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sayfa to oranin iyi. Benim sayfa to oranim 2 yi zor goruyor birakta tbm oranin biraz dusuk olsunIzlenimini arttirmaya bak. Senin aldigin izlenimin 10 katini aliyorum gunde, fakat kazandigim senin kazandiginin 10 kati degil
![]()
Bu Tık İzlenme Sizde Olsa Ne Kadar Kazanırdınız ? Biliyorum Belki de Bu Tıklamanın On katı Vardır Sizlerde , Bu Tbm'yi Nasıl Artırabilirim :/
ht tp: // i.hizliresim.com/wjN4Zm.jpg
paylaştım silinmediyse tbm ile ilgili olan konu bulup bakarsın
konu yazarı [MENTION=5021]Rigatomik[/MENTION]
kardeş TO iyi sende ben %2 yi geçemedim.tbm de 0,07 - 0,06 arası gelip gidiyor.
hocam gelir iyi ama tıka göre az .s .d şahsen senin 25 aldığına ENN AZZ 50 alman lazım .s ama tbm yerlerde galiba senin .s
5.000 tık var sandım.
150 lira ne kalırdı hocam banatabi biz 20 tıklarla uğraşıyoz anca
Abi Sen de![]()
Bunu Dua Olarak Görüyorum ve seni çok seviyorum
![]()
![]()
---------- Mesaj saat 11:25:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:25:02 civarında gönderildi. ----------
artar kardeşim gönlü rahat olsunbiz eksi tıklarla başladık
![]()
![]()
sen onu bırak bunu söyle
![]()
hocam ben çok uğraşmıyorum sürekli pc başındada değilim günlük çokta iyi olmasa bırakıyo şu günlük kazancı 10 tl yapayım daha uğraşmam zaten arada video atar atar geçerim![]()
hocam nsl bu kadar çok tık alabilirm? izlenime göre çok çok iyi yaBu Tık İzlenme Sizde Olsa Ne Kadar Kazanırdınız ? Biliyorum Belki de Bu Tıklamanın On katı Vardır Sizlerde , Bu Tbm'yi Nasıl Artırabilirim :/
hocam nsl bu kadar çok tık alabilirm? izlenime göre çok çok iyi ya
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.