bi turlu sabitlenemeyen kazanc

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GaaktuG

Yasaklanmış
oncelikle hayırlı ramazanlar arkadaslar, benim bi kanalim var icinde yaklasik 200 video var videolar 2-5dk arasi uzunlukta ve freedom a bagli beyler günlük 1k izlenim alıyorum ama kazanclar bi gün 0.80$ bi gün 0.25$ bi gun 0.45$ bi gun 0.07$ kazan grafigim cok dengesiz bunu sabitlemem icin önerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

kesinlikle uzun video , araştırma, geliştirme ve risk. araştırma ve geliştirmeden kastım oturup bol bol kanalları patlatana kadar denemeler yapacaksın. risk de şudur ki, kanal gitmeden bu işlerden para gelmiyor. uzun videodan kastım dizi film v.s

[MENTION=14929]edius[/MENTION] hocam cevapladigin icin sagol film dizi konusuna gelecek olursakta sanirim adsense calisamam malum unlem basa bela partner calismak gerek peki bi kanala kac dizi yada film atmak gerek ? dil olarakta tr ye bulasmayim mi ?

[MENTION=14929]edius[/MENTION] hocam cevapladigin icin sagol film dizi konusuna gelecek olursakta sanirim adsense calisamam malum unlem basa bela partner calismak gerek peki bi kanala kac dizi yada film atmak gerek ? dil olarakta tr ye bulasmayim mi ?

niye ben adsense çalışıuyorum dizi hemde günlük diziler haftalık farketmiyor, videoyapla çok da rahat ünlem geçiyorum hiç sıkıntı çıkmıyor bu aralar günlük kazanç xxx oldu tabi değişyo hep ama. adsense dizi çalış varsa tabi çalışacağın dizi bide videoyap kullan ohh

Aynı sorun bende de var ne zaman 50$ yapsam diğer gün düşüş yaşıyorum

[MENTION=8951]ahzem[/MENTION] hocam unlemi videoyap taki unlemgec i kullanarak mi geciyorsunuz yoksa cerceve felan kullanarak mi ?

[MENTION=8951]ahzem[/MENTION] hocam unlemi videoyap taki unlemgec i kullanarak mi geciyorsunuz yoksa cerceve felan kullanarak mi ?

videoyap taki ünlem geç + yüzde 20 çerçeve + yüzde 20 kırpma seçili 1 saatlik videolara kadar çook rahat oluyor ondan sonra oran düşüyo

videoyap taki ünlem geç + yüzde 20 çerçeve + yüzde 20 kırpma seçili 1 saatlik videolara kadar çook rahat oluyor ondan sonra oran düşüyo
bütün bu dediklerinizi botla tek seferde yapabiliyor musunuz?bir de günlük kaç video atıyorsunuz?

bütün bu dediklerinizi botla tek seferde yapabiliyor musunuz?bir de günlük kaç video atıyorsunuz?

evet tek seferde yapılıyor valla kopyaladığım kanallar ne kadar atarsa o kadaar atıyorum :D ama 30 u geçmyio genelde. birazdan atacağım yeni bişeyler buldum baya var korkuyoırum kapanır diye 100 e yakın var atsam gider mi kanal acaba ?

mebla kucuk oldugundan sabit kazanc mumkun degil. 100 dolarda bile sabit kazanc 90-110 arasinda gidip gelir sürekli 0,80de tutamassın :D

evet tek seferde yapılıyor valla kopyaladığım kanallar ne kadar atarsa o kadaar atıyorum :D ama 30 u geçmyio genelde. birazdan atacağım yeni bişeyler buldum baya var korkuyoırum kapanır diye 100 e yakın var atsam gider mi kanal acaba ?

Bot sahibi günlük 50 yi geçmeyin diyor,riske girmeyin bence.3 hesabım vardı botta dondurmuştum açayım bari.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri