bi videoya 5 tane reklam nasıl koymuş

• Kullanıcı tetik_67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Reklam konulabiliyor uzun videolara istediğin kadar ama şimdiye kadar bunu başarabilen yok ve kimse çözümünü söylemedi

Koyunca bütün reklamlar kayboluyor olmuyor denedim ben

ben uzun videolara en fazla 3 reklam koyabiliyorum ama bu arkadas nasıl yapmıs bnmde bi fikrim yok açıkcası

Reklam konulabiliyor uzun videolara istediğin kadar ama şimdiye kadar bunu başarabilen yok ve kimse çözümünü söylemedi

Koyunca bütün reklamlar kayboluyor olmuyor denedim ben

reklamlar sana gözükmemiştir ben de koyudm vds den kontrol ettim tüm reklamlar çıktı
7 dk da bir reklam koyabiliyorsunuz

edit: video yöneticisi>> videonun yanındaki düzenle butuonu>> para kazanma sekmesi>> video ortasında gösterilen reklam saati çetntiğine basın>> altta açılan kutucuğa reklam çıkmarmak istediğiniz dakikları yazın örn: 10:00,20:00,30:00 gibi sonra vds ile falan reklamları kontrol edin bazen size gözükmeyebiliyor. Ben bi ara 2 gün denedim kazancımda düşüş oldu , eski haline getirdim bende uzun süre deneyen varsa faydalarını paylaşsın lütfen

3 reklam nasıl koyuyorsun detaylı anlatabilir misin aşamaları

hocam suan çıkmam lazım acelem var anlatıcam ama anlamadıgınz yerleri geldigimde cevaplarım

ilk önce videonuz uzun bi video olması gerekli yukarıdakini örnek alalım ve minimum 25-30 dk diyelim sonra video yönetisine gelin ordan hangi videoyu seçicekseniz düzenle deyin para kazanma bölümüne gelin ve iki reklam türünüde isaretleyin zaten uzun video ise "Yayın içi TrueView (TrueView in-stream) reklamları " isaretlediginiz an assagıda bi bölüm açılır ve gösterim öncesi reklamları seçin sonra video ortasında gösterilen reklam saatinide seçin oraya videonun hangi dk sında reklam çıkmasını istiyorsanız girin (en az 10dk olması lazım bi önceki reklam ile arası) sonrasında ise gösterim sonrası reklamları göster seçenegini isaretleyin olay bukadar artık videonuzda 3 reklam çıkıcaktır

düzgün anlatamadıysam affola biraz acelem var çıkmam gerek kolay gelsin

BKM Mutfak skeçlerinde, her skeç başı adam reklam koyuyordu yani 5-6 oluyordu -> TurkWebTV

Arkadaşlar burdan Yapılıyor Resimde 114 yazan yere 11:00,18:00,29:00 gibi ekleyebiliyorsunuz Diye biliyorum
vXgzA7X.png

Tekrar deneyeceğim ayrıntılı anlatan arkadaşlar çok saolun

Birkac arkadas anlatmis ama bende anlatmaya calisayim. 10 dk veya daha uzun video yukledikten sonra, para kazanma isaretine tiklayin. Orda bosta olan iki tane kutucuk goreceksiniz. ilk kutucuk video'nun ortasina reklam koymak icindir, onu isaretlerseniz yanindaki bosluga da reklamlarin gorunmesini istediginiz dakikalari yazarsiniz. Ben genelde ilk reklami birinci dakika icine koyuyorum ve 7'ser dakika araliklarla devam ediyorum. Ornek vermek gerekirse 0:30,7:30,14:30,21:30.........126:30

Alttaki diger kutucuk ise videonun sonunda reklam cikmasini isteyip istememenizle ilgili. Ben onu da isaretlerim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri