Bıktım Arkadaşlar Tavsiyelerinizi Bekliyorum

• Kullanıcı Blackheart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Blackheart

Yasaklanmış
Arkadaşlar ben öğrenciyim. Aylardır bu işle uğraşıyorum. Özgün çalışıyorum, güzel şeyler çıkartıyorum ancak özgün için fazla sabır gerekiyor ve ben batmış durumdayım. En azından aylık 200-300 TL kazanmam gerek. Fazlasında gözüm yok gerçekten. Nereden başlamalıyım? Nasıl olduğu farketmez. Yeterki az biraz kazanayım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var başka türlü eğitimimi herşeyimi sonlandırabilirim. :(

Eğitimini niye sonlandırıyosun ? Devlet burs veriyor. Paraya ihtiyacın varsa part time iştede çalışbilirsin çok arkadaşım var böyle yapan. Günlük 20 liraya çalışan arkadaşlarım var okumak isteyen her türlü okur

merak ettim bu işe güvenerek mi eğitim almaya karar verdinde sonlandırıyorsun

Eğitimini niye sonlandırıyosun ? Devlet burs veriyor. Paraya ihtiyacın varsa part time iştede çalışbilirsin çok arkadaşım var böyle yapan. Günlük 20 liraya çalışan arkadaşlarım var okumak isteyen her türlü okur

Sorun tek o değil hocam. Bazı özel ailevi durumlar var. Elimde para kalmıyor hiç.

---------- Spam Engelliyici 04:19 ---------- Önceki Mesaj 04:19 ----------

merak ettim bu işe güvenerek mi eğitim almaya karar verdinde sonlandırıyorsun

Hayır bu çok sonradan girdiğim bir iş.

hocam daha yenisin.1 sene geçsin sonra bir beklentin olsun

Bende 1.5 sene önce senin düşündüğün gibi düşünüyordum. Youtube ile 200-300 kazansam en azından rahat öğrencilik geçiririm diye. 2 Ay boyunca uğraştım ve 0 kazanç ile bırakma kararı aldım çünkü olmuyordu bir şeyler ters gidiyordu. Part time çalıştım bir süre. Bu çalıştığım süre boyunca boş zamanlarımda acaba nerelerde hata yapıyorum, neler yapmam lazım diye araştırmalara başladım ve bu forum geldi karşıma. Okudum, araştırdım bir çok bilgi biriktirdim ve bundan 1.5 sene önce ulaşmak istediğim rakamlara ulaştım.
Hala bir çok eksiklerim var ancak bir şekilde araştırıp kapatıyorum bu açıklarımı.

Yani demek istediğim pes etme. Sürekli araştır, dene. Bu sana hiçbir şey kaybettirmez ancak bir şeyler kazandırma olasılığı çok yüksek.
YTPARA gerçekten çok değerli bir forum sadece araştırmak ve denemek gerek.
Bol şans kardeşim!

Bence youtube odaklı düşünme sadece bunu hobi gibi düşün çünkü bu işte ne olacagini kimse bilmiyor yarın bi bakmışsın youtube devri sona ermiş kyk burs veriyor 300 tl ona basvur ve gercekten maddi olarak zorlanıyorsan parttime bir iş bulmanda fayda var.biliyorum iş bulmak kolay degil ama arayınca da bulunmayacak birşey değil yeterki biraz gayret, Youtube içinse bence haber videoları yükleyebilirsin kendine 3-5 kanal açınca bunları adsense bağla sonra güncel olan haber sitelerinden veya twitter, facebook sayfalarından en son yüklenen aktuel haber videolarını bu kanallarında hızlıca paylaşmaya calıs, zaten illaki bir iki videon patlar 200-300 lira rahat yaparsın yeterki sabredip videoları atmaya devam etmelisin. Hatta google news ile güncel haberleri takip etmelisin yakınlarda ne varda ona önceden hazırlıgını yapar ilk sen yüklersin böylece ama youtube sakın bel bağlama her zaman asıl işin olsun okulu da ne yapıp edip bitir derim o Diploma elinde oldukca her zaman seni kurtaracak bir güvence olur...

Bu millet tam bir yiyici kimse bir şey çıtlatmıyor çocuğa :D

Kardeşim git en basitinden ruhi çenet gibi videolar yap değişik değişik sonra onları at 3-5 gelir oradan. Ve google'da şu nasıl yapılır şu nasıl edilir tarzı şeyleri videolu veya görsel biçimde anlat paylaş. Hem risksiz hem getirili. Tabi zamanla

ayda 300-200 istiyorsanız mail açarak bu geliri rahatlıkla elde edebilirsiniz.

Nasıl mail hocam anlayamadım?

onaysız mailden bahsediyor ki bence de mantıklı aylık 300 tl yeter diyorsan
buda toplam 600 onaysız mail yapar
günlük 20 mail
her mail için 10 dakika uğraşsan
yaklaşık 3 saatte yapar bitirirsin ki zor değil
eminim günün en az 6-8 saatını pc başında geçiriyorsun
biraz gayret+sabır gerisi gelir.
bu arada akdeniz de mi okuyorsun ?

Bence youtube odaklı düşünme sadece bunu hobi gibi düşün çünkü bu işte ne olacagini kimse bilmiyor yarın bi bakmışsın youtube devri sona ermiş kyk burs veriyor 300 tl ona basvur ve gercekten maddi olarak zorlanıyorsan parttime bir iş bulmanda fayda var.biliyorum iş bulmak kolay degil ama arayınca da bulunmayacak birşey değil yeterki biraz gayret, Youtube içinse bence haber videoları yükleyebilirsin kendine 3-5 kanal açınca bunları adsense bağla sonra güncel olan haber sitelerinden veya twitter, facebook sayfalarından en son yüklenen aktuel haber videolarını bu kanallarında hızlıca paylaşmaya calıs, zaten illaki bir iki videon patlar 200-300 lira rahat yaparsın yeterki sabredip videoları atmaya devam etmelisin. Hatta google news ile güncel haberleri takip etmelisin yakınlarda ne varda ona önceden hazırlıgını yapar ilk sen yüklersin böylece ama youtube sakın bel bağlama her zaman asıl işin olsun okulu da ne yapıp edip bitir derim o Diploma elinde oldukca her zaman seni kurtaracak bir güvence olur...

Kesinlikle katılıyorum eğerki bu işten ekmek yemek yemek 0 masraf ile Para kazanılır demek hata emin ol ben part time işlerden gelen parayı youtube ye harcardım vds + bot vs derken aylık standart masraflarım olmaya başladı haziranda niyetlendim bu işe geçen aya kadar her ay cepten masraflarım oluyordu o zaman diliminde sürekli kanal açıp atardım youtube bir okyanus kiminin oltasına balina kiminin oltasına hiç bişi sabır çok önemli bu işte bu forum olmassa bişi yapamazdım hepsi çok ilgilendi bu yt işine sırt dayamak hata ne olçak belli değil bi kenarda kanal kazandırsın niyetiyle kanal satın aldım ama önemli olan balık yemeği değil balık tutmayı öğretmek bende düzenli olarak yabancı çalışıyorum türkçe içerik çalışma nasipten ötesi yok ama çaba çok etken eve geceyim pc de olan telif riski düşük ama senin cabalarına kalmış diziler var daha evvel üstünde çalışmıştım atarım sana kardeşim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Son düzenleme:
3-5 günde birşeyler olsaydı, şuan Ali Ağaoğlu ile ortak rezidans yapıyordum :D
Tek kategoride takılı kalma, hepsini dene.Yapamam diyorsan, mail aç sat.

Bu millet tam bir yiyici kimse bir şey çıtlatmıyor çocuğa :D

Kardeşim git en basitinden ruhi çenet gibi videolar yap değişik değişik sonra onları at 3-5 gelir oradan. Ve google'da şu nasıl yapılır şu nasıl edilir tarzı şeyleri videolu veya görsel biçimde anlat paylaş. Hem risksiz hem getirili. Tabi zamanla
sen özelden bütün bildiklerini pm atabilirsin dostum seni tutan yok burda üçbeş kuruş kazanan insanlara yiyici bilmem ne diye hitap edemezsin lafını bilde konuş ben bir buçuk iki yıl bu işten para kazanmayı bekledim...
madem o kadar biliyorsun söyle adama pm at oda yapsın burada herkes herkese yardımcı olmaya çalışır ama al bunu yap para kazan demez millet aylarını yıllarını vermiş . millete yiyici bilmem ne diye de hitap etme kimse senin asker arkadaşın değil kimse senin paranı da yemiyor burada !!!
az lafınızı bilinde konuşun sanki ortaksınız milletin kazandıgı paralara Allah herkese kat kat fazlasını versin...
tövbe tövbe ya yanlışım varsa affola forum ahalisi yiyici nedir ya

edit: senin bu kelimelerini report ettim

Son düzenleme:
1.özgün videolarin yanında spam dene
2.Part TİME bir iş bul geçici süreliğine vakit kaldikcada video yükle
3.Hepimiz sabrettık hazıra konmadik çok denedik çokta okuduk forumda her fiyata mail satan var 20 mail 1 adet botla başla ama hemen birsey bekleme
4.Forumda O kadar çok üniversite okuyan üniversiteye hazırlanan varki bu kişiler çok ön planda değiller hatta yaşça küçük güzel paralar kazananlarda var sen niye kazanamayasinki
5.o sihirli lafı söylemişsin 200 300 yeter forumun yarısı bu işe böyle başladı kimi bıraktı yapamadı kimide günde kazaniyor o parayi
6.devlet kredi 330 tl başvurana çıkıyor kyk okulun bittikten 2 sene sonra ödemesine başlıyorsun niye almadın
Madde madde yazdım bu seni yermekten degil özgüne ayirdigin zamanın yarisini spam konularini okumaya ayirsaydin ınaniyorumki yapardın üzgünümki ülkemizde özgün olmak cidden çok zor çünki bizim insanımızın reklam tıklama kültürü yok bir kere skype adresimi özelden mesaj aticagim nerden hangi konudan okumaya başlıçağını soyleyecegim

Son düzenleme:
bıktım arkadaslar diyecegine part time calis günlük 30-40 liraya , ? 200 liranın cok daha fazlasını kazanırsın. ytyide arada devam edersin? 28 yasindayim en az 20-30 degişik sektör olan işyerlerinde calismisimdir halen calisiyorum.

Ben ilk zamanlar haber editörlüğü yapmıştım aylık 240 lira falan ordan kazandığım paralarla vds bot falan derken bu konuma geldim :)

yadsınamaz gerçek türkçede para yok yok yok

spam takıl hocam 10 tane dandik içerik denesen içinden bi tanesi tutsa ayda 1k gelir en ölüsü

Kardesim simdi sana soyleyeceklerimi yapp kesinlikle bir gelir elde edersin 20 tane kanal ac bu en fazla 2 saatini alir.her kanal aciminda ip yenile cerez temizle farkli tarayici kullan.20 tane kanalin olsun uzun ve izlenip telif vermeyen iceriklerden (film anime dizi belgesel) bul her bir kanalina 20 30 40 adet video at hadi diyelm bu kanallarin yarisi kapandi elinde kaldi 10 tane her kanal gunluk 1 dolar biraksa 10 kanal 10 dolar yapar buda aylik 300 dolar yapar.300 dolarda aylik sana 500 600 rahat birakir haa bunlari yaparken kesinlikle bot vds kullanacaksnn.bu isi yaparken 10 20 gun disini skp calismassan kaymagini yiyemezsn hic 1 3 5 saatle olaca is degil her gun kendine yt icin 4 5 saaat planli bir zaman ayir 10 gun bunlari yap sonra bak bakalm.nasl para kazanacaksn INSALLAH.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri