Bıktım Artık

asperger25

Kayıtlı Üye
Öncelikle cümleten selamunaleyküm.

Arkadaşlar, kardeşler, abiler.

Daha önce günlük 40k + izlenim aldığım kategori 1 aydır günlük 1k ya takıldı kaldı 2kyı göremedim bile günlük.
Resmen 1k izlenime takıldı kaldı çıldırtacak beni ya. Sağolsun forumdan bir hocam imleme, pingleme de yaptı ben kendim de pingomaticte falan pingleme yaptım, sosyal medyada paylaşıyorum herşey tam ama izlenim 1kyı geçemedi bir türlü.
Başlık, etiket vs herşey 40k+ izlenim aldığım yöntemle aynı ama 1 ay oldu youtube inatla beni ilk sayfada çıkarmıyor. Bazen bakıyorum aynı kategoriden daha yeni açılmış kanalın 10-20 saatlik videosu ilk sayfada çıkmış.

Bir el atıverin abilerim kardeşlerim bir yol gösterin bana niye böyle oluyor ?

Belirtmeyi unutmuşum özgün çalışıyorum, sürekli izlenim getirecek bir kategorideyim. İlk sayfanın ilk videosu 8-9 aydır çatır çatır izlenim alıyor. Ben de bakıyorum öööyle...

Son düzenleme:
Guncel video guncelikten düşmüş olamaz mı? 1-2 gun parlayıp 200+300 tl alanlar diğer gün 10 tl ye duşebiliyor. Bazen takipcisi binlerce olan biri begenip video yu facesine atabıliyor yada web sayfası twitter vs

Öncelikle cümleten selamunaleyküm.

Arkadaşlar, kardeşler, abiler.

Daha önce günlük 40k + izlenim aldığım kategori 1 aydır günlük 1k ya takıldı kaldı 2kyı göremedim bile günlük.
Resmen 1k izlenime takıldı kaldı çıldırtacak beni ya. Sağolsun forumdan bir hocam imleme, pingleme de yaptı ben kendim de pingomaticte falan pingleme yaptım, sosyal medyada paylaşıyorum herşey tam ama izlenim 1kyı geçemedi bir türlü.
Başlık, etiket vs herşey 40k+ izlenim aldığım yöntemle aynı ama 1 ay oldu youtube inatla beni ilk sayfada çıkarmıyor. Bazen bakıyorum aynı kategoriden daha yeni açılmış kanalın 10-20 saatlik videosu ilk sayfada çıkmış.

Bir el atıverin abilerim kardeşlerim bir yol gösterin bana niye böyle oluyor ?

hocam bu işler böyle ilk başladığınızda düzgün etiket vs yaptığınızda videolarınız alır başını gider ilerleyen günlerde düşmeye başlar..

yeni açılan kanallara düzgün etiket vs bir video atarsanız o videonun hit olma şansı içerisinde video olan eski kanalınaza göre daha yüksek.

Guncel video guncelikten düşmüş olamaz mı? 1-2 gun parlayıp 200+300 tl alanlar diğer gün 10 tl ye duşebiliyor. Bazen takipcisi binlerce olan biri begenip video yu facesine atabıliyor yada web sayfası twitter vs

Güncellikten düşemez çünkü uzun süre izlenim alabilecek bir kategori hocam film, çizgi film gibi.

hocam bu işler böyle ilk başladığınızda düzgün etiket vs yaptığınızda videolarınız alır başını gider ilerleyen günlerde düşmeye başlar..

yeni açılan kanallara düzgün etiket vs bir video atarsanız o videonun hit olma şansı içerisinde video olan eski kanalınaza göre daha yüksek.

Zaten yeni kanal hocam 1 ay önce açtım 1 aydır 1k dan yukarısını göremedim. Etiket, başlık vs herşey olması gerektiği gibi.

Eger fazla izlenim alıyordum diyorsan yeni kanala gec orada dene bakalım ne olacak

Yeni kanal hocam. Hatta bundan sonra başka bir kanal denedim yok o da index almadı ilk gün 70 izlenim aldı sonra durdu.
Abi yardım edin bir yol gösterin nolur... Youtube niye böyle işler yapıyor yav kaç gündür uykusuzum ping, sosyal medya, google+ kasmaktan canım çıktı banamısın demiyor. Sayfa değil bir sıra bile yukarı yükseltemedim hiçbirini...

Güncellikten düşemez çünkü uzun süre izlenim alabilecek bir kategori hocam film, çizgi film gibi.

Zaten yeni kanal hocam 1 ay önce açtım 1 aydır 1k dan yukarısını göremedim. Etiket, başlık vs herşey olması gerektiği gibi.

Yeni kanal hocam. Hatta bundan sonra başka bir kanal denedim yok o da index almadı ilk gün 70 izlenim aldı sonra durdu.
Abi yardım edin bir yol gösterin nolur... Youtube niye böyle işler yapıyor yav kaç gündür uykusuzum ping, sosyal medya, google+ kasmaktan canım çıktı banamısın demiyor. Sayfa değil bir sıra bile yukarı yükseltemedim hiçbirini...
Kardesim ben pek pinglemiyorum hatta hic pinglemiyorum nerdeyse.
Benimde bazı videolar patlıyor bazılar 200 bile görmüyor.

Hocam özgün değilse doğal. Google alıntı içeriği yararlı bulmaz ve 1-2 hafta basta tutup sonra yok eder. Şuanda izlenimi az olanlar basta diyorsunuz. Onlarda 1 haftaya sizin gibi sonuç alır. Özgün olmadan düzenli kazanç beklemeyin

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni kanal derken sıfır kanalı kastediyorum.

Ben de sıfır kanaldan bahsediyorum. 1 aylık kanalı geçersek geçen hafta sıfır bir kanal açtım onda da durum aynı.

Kardesim ben pek pinglemiyorum hatta hic pinglemiyorum nerdeyse.
Benimde bazı videolar patlıyor bazılar 200 bile görmüyor.

Hocam benim 1 video bile patlasa eyvallah edip geçicem. 1 aydır aldığım en yüksek izlenim 10k lık bir video. Diğerleri yerlerde sürünüyor 500-600 izlenimde tıkandı kaldı hepsi.
Diğer kanalların 1 aylık videolarına bakıyorum hiç etiket girmemiş adamın bile 1 aylık videosu en kötü 100k izlenmiş :mad:

Niye böyle oluyor etiket tamam başlık tamam sosyal medyada paylaşıyorum daha ne yapayım ki ilk sayfada çıksın. Adamların birkaç saatlik videosu ilk sayfaya taht kurarken benim 1 aylık videolarımın 5. sayfadan yukarı çıkamaması reva mı ... Of of.

Hocam özgün değilse doğal. Google alıntı içeriği yararlı bulmaz ve 1-2 hafta basta tutup sonra yok eder. Şuanda izlenimi az olanlar basta diyorsunuz. Onlarda 1 haftaya sizin gibi sonuç alır. Özgün olmadan düzenli kazanç beklemeyin

Özgün çalışıyorum hocam film vs derken örnek verdim yani haber gibi günlük izlenim alacak bir kategori değil onu belirtmek istedim.

Özgün çalışıyorum hocam film vs derken örnek verdim yani haber gibi günlük izlenim alacak bir kategori değil onu belirtmek istedim.
doğru kelimelerle çalışıyorsanız ilerledikçe artması lazim, düşmesi değil. anlam vermeedim

doğru kelimelerle çalışıyorsanız ilerledikçe artması lazim, düşmesi değil. anlam vermeedim

Ne artıyor ne düşüyor hocam sabit 1k izlenim alıyor. Yapılması gerekenlerin fazlasını yaptım eksiğini yapmadım benim hatamdır birşeyler eksiktir dedim yok abi yok yok yok. Aklım almıyor.

yahu bende mesela çekiyorum video koyuyorum youtube bakıyorum ilk sayfadayım 1-2 gün sonra ilk sayfadan gidiyor benim video :D hep kalsa ilk sayfada parayı kıracamda

Aynı sorunu bende de var.. Patlaması çok yüksek ihtimal bir videoyu ilk ben atıyorum ama benden çok sonra atanlarda o video patlıyor ne hikmetse..bazen saatlerce index almıyor, bazen de son sıralarda çıkıyor, bu da hiçbir halta da yaramıyor tabiki..ki bence bunlar tesadüf olamaz.yani bu işin iyice b.kunu çıkarmaya başladılar artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri