- Web sitesi
- www.youtube.com
Arkadaşlar Bir Sıkıntımız Var şöyle anlatıyım turkcell superonline kullanıcısıyım pc den internet hız testi yapıyorum 1 aydır yaklaşık 0.15 lerde cıkıyor yükleme hızım wifili şekilde telefondan yapıyorum 0.75 çıkıyor anlayamadım gitti pcden gene wifi deniyorum aynı bu bilgisayarda iobitin programları felanda var acaba ne kesiyor benim hızımı bi türlü çözemedim lütfen yardım edin Youtubede bi videoyu yarım saate izliyoruz ya
edit speed teste sağ altta bağalnılan adreste sürekli değişiklikler oluyor anlamadım bir vodofene yazıyor bir kiten yazıyor arada avea yazıyor önceden süperonline yazardı vpn var sanki bilgisayarımda anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar Teşekkürlerimi İletiyorum Hepinize Sorunu Hallettim . [MENTION=11620]era[/MENTION] konuyu kilitlermisiniz hocam
edit speed teste sağ altta bağalnılan adreste sürekli değişiklikler oluyor anlamadım bir vodofene yazıyor bir kiten yazıyor arada avea yazıyor önceden süperonline yazardı vpn var sanki bilgisayarımda anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar Teşekkürlerimi İletiyorum Hepinize Sorunu Hallettim . [MENTION=11620]era[/MENTION] konuyu kilitlermisiniz hocam
Son düzenleme: