Bıktım Artık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar Bir Sıkıntımız Var şöyle anlatıyım turkcell superonline kullanıcısıyım pc den internet hız testi yapıyorum 1 aydır yaklaşık 0.15 lerde cıkıyor yükleme hızım wifili şekilde telefondan yapıyorum 0.75 çıkıyor anlayamadım gitti pcden gene wifi deniyorum aynı bu bilgisayarda iobitin programları felanda var acaba ne kesiyor benim hızımı bi türlü çözemedim lütfen yardım edin Youtubede bi videoyu yarım saate izliyoruz ya

edit speed teste sağ altta bağalnılan adreste sürekli değişiklikler oluyor anlamadım bir vodofene yazıyor bir kiten yazıyor arada avea yazıyor önceden süperonline yazardı vpn var sanki bilgisayarımda anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar Teşekkürlerimi İletiyorum Hepinize Sorunu Hallettim . [MENTION=11620]era[/MENTION] konuyu kilitlermisiniz hocam

Son düzenleme:
müşteri hizmetlerini aradın mı ?

Modemi resetleyin kabloları takın çıkarın hala devam ediyorsa arayın gelip baksınlar 1 aydır neden ilgilenmediler öyle internete mi girilir

Modemi resetleyin kabloları takın çıkarın hala devam ediyorsa arayın gelip baksınlar 1 aydır neden ilgilenmediler öyle internete mi girilir

denedik hocam hepsini sorun bilgisayarda dediler bu arada yukarı komşumuz internet bağlattığından beri böyle ama bilgisayarda 0.10 telefonda 0.70 anlamadım ki bu advandec system var malware fighter var

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

2. bir gökhan duman olayı mı acaba diye düşünmedim değil :D

konu istiyorum :D

5031263097.png

bugün ttnette sıkıntı yaşayan tek benmiyim acaba öğlenden sonra bu hale geldi :D

Gorev yoneticisini calistirin oradan ag i kullanan yazilimlara bakin veya kaynak izleyicisini acin oradanda gorebilirsiniz

kablolu bağlanıp tekrar deneyin hocam

[MENTION=30956]Lydios[/MENTION];

1-Hocam pc yeni mi eski mi?
2-Pc ye en son ne zaman format attın.
3-Pc dns ayarları nasıl? Hiç oynadın mı dns ayarlarıyla? Ve modem ayarlarıdaki dns ayarlarıyla oynadın mı hiç?
4-İp gizlemek için çeşitli program kullanıyor musun?
5-İnterneti komşuyla ortak mı kullanıyorsun? Sen veya Komşu torrent vb. birşeyle dosya indiriyor musun? Yada normal şekilde sürekli birşeyler indiriyor musun?

Bu sorunların cevabını verirseniz az çok sorunu tahmin edebiliriz hocam.

Son düzenleme:
Muhtemelen win10 pcniz. Arka planda indirme yapıyor. Görev yöneticisisinden akıllı aktarımı kapatin

başka bilgisayar / telefon / tablet ile sonuç aynı mı?

21-) Forumda "Yardım Edin" Acil" Lütfen Bakın" vb. tarzı konu başlıkları ile konu açılması yasaktır. Bu tür konu açanlar 1.nci seferde 1 gün, 2.nci seferde 3 gün uzaklaştırma alırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri