Bıktım Bıktım Bıktım Bıktım Yeter Artık!!

aknur

Yasaklanmış
partnere bağlı kanalımın reklam tiklerine sürekli müdehale ediliyor! yeter artık illallah geldi tam 1 haftadır ben tikleri yeniden koymama rağmen o tikler 1 gün içerisinde tekrar kaldırılıyor!!

bu tikler kaldırılmadan önce günlük min 250 lira kazanırken son 1 haftadır 20 liranın üzerinde kazanç sağlayamıyorum.

ytr network (musicnation) ile çalışıyorum. illallah ettim artık ciddi anlamda. başka bi arkadaş da musicnation ile çalışıp bu tiklerin kaldırıldığına dair başlık açmıştı, yani bu durum %95 ihtimal sadece bu partnerde görülen bir şey. adamlar resmen kazanmamızı istemiyor!!!!! önlüyor!!!!!!

mevcut kazanç kesinleştiği an partnerden çıkma isteği göndercem ama ona da en az 10-15 gün var lanet olsun!!

arkadaşlar bu durum nedir ciddi bi önlem alınamıyor mu bu lanet herifler hesaplarımıza girip mevcut ayarları değiştiriyor kazanmamızı engelliyor!

sen kazanamassan eğer onlarda senden kazanamaz, durum farklı bir olaydan meydana geliyor olabilir mi acaba?

Hocam bir networkle iletişime geçin bence arada uçurum var.Hakkınızı arayın.

sen kazanamassan eğer onlarda senden kazanamaz, durum farklı bir olaydan meydana geliyor olabilir mi acaba?

hocam benim aklıma şu geliyor.

film çalışıyorum. bunlara sormuştum film kabul ediyor musunuz diye, evet demişlerdi. herhalde youtube ile aralarındaki sözleşmede film/dizi vb telifli içerikleri kabul etmeyeceklerini belirtmişler. benim kanal da patlama yapıp göze batmaya başlayınca müdahale edip youtube un kanalı bulmasını engellemek yani kendilerini koruma altına alabilmek için kazançlara müdahale ettiler. ne kadar az trafik o kadar az dikkat çekecekti. onlara film almıcam diyip aslında kabul ettikleri için bu işe kalkışıyorlar bana göre.

[MENTION=14978]aknur[/MENTION] izlenimler gelmeye devam mi peki? izlenimler ayn mı?

Bak şöyle bir şey var .. 2 tane aynı tarz video attım nerdeyse herşey aynı 500 izlenim alan videom 1000 izlenim alan videoda 2 kat daha fazla geliri var

[MENTION=14978]aknur[/MENTION] izlenimler gelmeye devam mi peki? izlenimler ayn mı?

Bak şöyle bir şey var .. 2 tane aynı tarz video attım nerdeyse herşey aynı 500 izlenim alan videom 1000 izlenim alan videoda 2 kat daha fazla geliri var

hocam izlenimlere müdahale edenler de kendileri. partner networklerinin ayrıcalıkları olduğunu biliyosun. bu adamlar kanalı önerilen videolara taşıdı, baktı kazanç fırladı gidiyor anında kaldırdı oradan. izlenimin %50 si belki fazlası önerilen videolardan geliyordu. son 1 haftadır bu önerilen kısmı bariz düşüşte. yani partner bu kanalla ilgilenmeyi bıraktı ve hatta kazanmasını da önlemek için tikleri kaldırdı.

kardeş onlara partnerin müdahale ettiğini sanmıyorum. bende diğer partnerlerdede var aynı sorun. kendi kendine kalkıyo o tık.

kardeş onlara partnerin müdahale ettiğini sanmıyorum. bende diğer partnerlerdede var aynı sorun. kendi kendine kalkıyo o tık.

hocam kanala erişim izni sadece partnerde mevcut. youtube böyle bi şey yapıyorsa eğer onbinlerce kişi mağdur olurdu bu durumdan. yani bu iş için yazılmış özel bi sistemleri olsa, bu tip başlıklardan onlarca yüzlerce görürdük şimdiye dek.

kesinlikle kanalı koruma amaçlı yapılan bir müdahale çok kazanç çok göze batmaktır ben böyle düşünüyorum aynı şey benimde başıma geldi

Tik kalkma olayi bende de var su an

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri