Bilgisayar Fanı ile Telefon ve Tablet Şarj Etmek

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Android telefonlarda denemeyin :) Telefonun dengesini bozobilir bu çünki voltaj ayarı diye bişe yok ne kadar hava verirsen o kadar çok elektrik verir çok tehlikeli....

direk telefona değilde aküye falan aktarılabilirse daha sağlıklı olur bence

ilginç deney fakat. şuda bi gerçek. şarj aletini bulamayan adam bilgisayar fanı şarj aleti ucunu ve onu calıstırıcak hava veya fön makinesi süpürge vs yi nerde bulsun :)

Adam fantazi arıyor, bilgisayarın fanına saç kurutma makinası yada onun türevi birşeyle hava verip fanı döndürüp telefona dengesiz voltajda enerji vermek telefonun bataryasının şarj olurken uçması demekdir. :D

Hocam süpersiniz yine, böyle ilginç şeyler yapmaya devam :)

Temel ilkokul fen ve teknoloji dersi bilgisine sahip herkesin bilmesi gereken bir bilgi.Bilmeyen arkadaşlarımız youtubeda denk geldiğinde böylece enerji hakkında bir fikir edinmiş olurlar . Eskiden forumlarda çok yazdığımız birşey vardı , emeğe saygı :D

hocam spam özgün bir kanalda çok rahatsız edici değil mi sizce de?
bir kitleniz olacaksa da olmaz bu şekilde.

ilginç deney fakat. şuda bi gerçek. şarj aletini bulamayan adam bilgisayar fanı şarj aleti ucunu ve onu calıstırıcak hava veya fön makinesi süpürge vs yi nerde bulsun :)

Bu yorumunuza bir video ile cevap vermek istiyorum. :)
Dediğinizde haklısınız ama belki de bu düşünce yüzünden özgünde pek başarılı olamıyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=VKV-qv_EFG4

bu içerikdeki videolar güzel ama kanaldaki diger,alakasız videoların silinmesi gerekir bence.

hocam spam özgün bir kanalda çok rahatsız edici değil mi sizce de?
bir kitleniz olacaksa da olmaz bu şekilde.

Bu yorumunuza bir video ile cevap vermek istiyorum. :)
Dediğinizde haklısınız ama belki de bu düşünce yüzünden özgünde pek başarılı olamıyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=VKV-qv_EFG4

güzel bir cevap fakat yine kimse matkapla elma soymayacağı için ne desem bilmiyorum :) ama vardığınız kanıda haklısınız, özgünde bu yüzden başarılı olmuyor olabiliriz. ya bunu kim ne yapsın diyerek çekmek istemediğimiz bir çok video olabilir :)

güzel bir cevap fakat yine kimse matkapla elma soymayacağı için ne desem bilmiyorum :) ama vardığınız kanıda haklısınız, özgünde bu yüzden başarılı olmuyor olabiliriz. ya bunu kim ne yapsın diyerek çekmek istemediğimiz bir çok video olabilir :)

Tam da onu kastettim. :)
İşlevselliğe takılmamak lazım.
Bir örnek daha HowToBasic
ve Serkan Abi'nin lafı, Youtube'de saçmalayan kazanır. :)

Android telefonlarda denemeyin :) Telefonun dengesini bozobilir bu çünki voltaj ayarı diye bişe yok ne kadar hava verirsen o kadar çok elektrik verir çok tehlikeli....

avometre ile ölçülürse ilk baş daha iyi olur ben ölçtüğümde 6v kadar çıkmıştı sanırsam

AVM 'nın Ortasında Şarjım Bıtınce Çaresiz kalmıştım Keske Bu Videoyu Daha Önce İzleseydim.

Artık Yanımda Pense , Fan ve El kompresörü Taşıyorum Teşekkürler Net bilgisayar.

deney :D yapmak yada yapamamak :)

eğer fan voltaj ayarı adaptörle 1-2 volt oynuyorsa sıkıntı yok android zaten akıllı telefon hocam :D yüksek voltaj diye uyarıyor bence risk yoktur. adam tableti şarj ediyor o android değilmi :D :D
fanlarında stantard olarak voltajlıları var hocam bu arada

bütün videoları öyle hocam kendi bulduğu birşey yok.
zaten şuanda yabancı bir kanal bulup türkçe'ye uyarlamak bile köşeyi dönmek için yeterli. özgünlüğe açlık var tr'de. ne yapsan tutar.

Aynen, benim yazdığım siteler de öyleydi. Hep çeviri yapıyorduk.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri