Bilgisayar mı araba mı?

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Merhaba, tutan 2 kanalımı sattım ve websitemin özel yazılımını sattım şuan 8 bin tl param var oyun bilgisayarı mı almalıyım yoksa buggy araç mı almalıyım?

Gönlüm buggy araçta fakat trafikte yakalanırsam bittim :(

Aracın her türlüsü masraf , bu işleri daha hızlı yapabileceğin bir pc en mantıklısı

Merhaba, tutan 2 kanalımı sattım ve websitemin özel yazılımını sattım şuan 8 bin tl param var oyun bilgisayarı mı almalıyım yoksa buggy araç mı almalıyım?

Gönlüm buggy araçta fakat trafikte yakalanırsam bittim :(

araba masraf yeni bir pc al ve yeni kanallara yelken aç..

Senin hiç çevrende kimsen yok mu? Ailen arkadaşların dostların. Onlara da soruyor musun merak ettim.

Araç alma. Yaşın da küçüktü galiba. Bilgisayar da alma, illa bir şey almak zorunda değilsin biraz daha birikim yap sonra alırsın. Önemli olan "neye ihtiyacın olduğu".

dolar yap zor günler için bir kenara koy.hastalığı var yokluğu var.hayat boş değil...

Buggy için sermayen çok az, o rakamla onu alırsan bir çocuğun olur. Bunu göze alıyorsan al hacım. Aynı durumda zamanında bende bir şahin almıştım çunki, zor bi süreçten geçti benim oğlan :D

Ama zaten sen bu işi yapıyorsun, alt yapını bilgisayarla kuvvetlendirirseniz daha temiz bi buggy alma şansın neden olmasın?

çiftlik evin falan mı var buggy ne yapacaksın :D triportör al şehirde daha iyi ondan

On-Road Buggy al ehliyetin varsa. Ya da harcama biriktir 5 bin daha koy daha iyi bir buggy al. Yani anlayacağın her yol buggy'e çıkar bende. Toplu taşımaya bineceğine özel aracınla bir yerden bir yere gideceksin öyle düşün ama arabayı aldıktan sonrada benzin yakıyor felan diye düşünmeyeceksen al.

Hazıra dağlar dayanmaz diye bir söz vardır.Para denilen aracı kazanmak zordur her ne kadar youtube`dan kazanıyor olsan bile.Zordur ama harcaması bir o kadar da kolaydır.

Yukarıda da arkadaşlarımız,abilerimiz önerilerde bulunmuş.Ben de onların yorumlarına uyaraktan söyleyebileceğim, ne olursa olsun paranı kenarda tut.Bazı durumları yaşamış biri olaraktan diyebileceğim budur.

Ama ihtiyacın varsa güzel bir bilgisayar al derim :) O dediğin araç da pek güven arz etmiyor incelediğim kadarıyla.O yüzden ona hiç bulaşma.

Bunu bize niye soruyorsun onu anlamadım biz senin keyfinin kahyası mıyız?:)

Ne buggy si kardeşim boşver.
Paranı biriktir. Alacağın pc ile kazanacağına inanıyorsan al eğer ihtiyaç ise. İlla birşey almak istiyorsan.

araba gittiği km dışına bi şey sayamaz, ama bilgisayar öyle mi?
git bilgisayar al, sonra direksiyon alır oyun ykler onlaa da bugi mi neyse ondan sürersin. nası çözüm ama?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri