Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ankara Üniversitesinden olan varsa bizim GAMA nın binasını kullanıyolardıBu sene gölbaşına gittiler bakalım tanıdık çıkar belki
![]()
Valla kardeşim çok makbule geçer.Bir de bu yazılım eğitimleri açısından sertifikası geçerli olan başarılı bir kurum önerebilirsen çok çok güzel olur.Ben bilişim eğitim ve bilge adamı duydum ama senin bildiğin varsa çok güzel olur.
mezun arkadaşımda var , okuyan arkadaşımda var hocam
Bilge Adamlar hiç bilge falan değil. 2 sene önce gittim, 18 yaş altı almıyoruz diye geri çevirdiler. Ulan bara girmiyoruz ya. Üstüne birde çuvalla para istiyorlar. 18 yaşına gelmiş adam zaten programlama dillerinden en az 1 tanesine hakim olması lazım. İşte böyle bir kurum bunlar.
Valla ikisiyle de görüşme imkanım varsa çok iyi olur.
Buna da katılmıyorum ama neyse... =)
Bilge Adamlar hiç bilge falan değil. 2 sene önce gittim, 18 yaş altı almıyoruz diye geri çevirdiler. Ulan bara girmiyoruz ya. Üstüne birde çuvalla para istiyorlar. 18 yaşına gelmiş adam zaten programlama dillerinden en az 1 tanesine hakim olması lazım. İşte böyle bir kurum bunlar.
Buna derken? 18 yaş altı almamalarına mı? Çuvalla para almalarına mı, yoksa 18 yaşından sonra iş işten geçmesi mi?
вαттυѕαу;34521' Alıntı:Aksine bilge adam'a giden bi tanıdıgım vardı muhabbeti kestim , muhabbet etseydim seninle iletişime geçirirdim neisen . Yani çocuk 1 sene felan gitmişti grafik tasarım photoshop vs . Çocuk yani müthiş çalışmalar çıkarıyodu o kadarını söyliyim sana buda benim düşüncem![]()
En büyük hayalim bilgisayar mühendisliği olmak ama olmadı yeterli puan alamadım şuan iki yıllık dış ticaret okuyoruz![]()
Demek ki yeterince istememişsiniz, demek ki gerçekten en büyük hayaliniz bu değilmiş. Çünkü en büyük hayalinizi bulduğunuz zaman ona ulaşmak için her şeyi yaparsınız. Moral bozmaya gerek yok, onu buluna kadar çalışmaya devam.
"Tüm gönül meseleleri gibi, onu bulduğunuz zaman anlayacaksınız."
Steve Jobs
Ayrıca şu konuşmasını izlemenizi şiddetle öneriyorum;
Steve Jobs - Meşhur Stanford Konuşması [Türkçe Altyazılı] - YouTube
Bana göre hayatın amacı sevdiğimiz işi bulmaktır. Sevdiğimiz işi bulduğumuz zaman o işte bizden iyi kimse olamaz. Aynı bir zamanlar Apple'ın olduğu gibi.
Teşekkürler Steve,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.