Bilgisayar Ses Sorunu

sp3s1al

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Win 10 Kullanıyorum Yeni kullanmaya başladığım Music Maker Premium proğramını açtığım zaman proğram harici hiç bir ses çalışmıyor mesela proğram açıkken youtube de herhangi video müzik açılmıyor masa üstünde her hangi müzik çalmıyor ve bu hatayı veriyor

''' Şu anda sesiniz başka bir uygulamada kontrol ediliyor. Buradan dinlemek için bu uygulamayı kapatın ve yeniden deneyin''''

Proğramı kapattığım zaman hiç bir sorun yok ama açık olduğu zaman sesle ilgili hiç bir işlem yapamıyorum

bilgisi olan birileri vardır bi el atarsanız sevinirim

ayrıca proğramı açtığım zaman windows bildirim çubuğunda bu bildirim geliyor https://resmim.net/f/ZtRVbF.png anında ve sadece bu proğramı açınca bu bildirim geliyor

sadece bu şekilde mi kullanabilecem yani proğramda iken başka ses işlemi yapamayacakmıyım yada herhangi bir ayarı var mı

Sağ alttan "Ses" simgesine sağ tıklayın ;

Playback Devices (Arka Plan Yürütücüsü) ;

Açılan menüde, program çalışırken hangisinin varsayılan aygıt seçildiğine bakın. Bazı programlar, arka planda çalan sesleri direkt olarak kaydeder. Diğer programlar ise sesin, bilgisayardaki ekosunu kaydeder.

Sağ alttan "Ses" simgesine sağ tıklayın ;

Playback Devices (Arka Plan Yürütücüsü) ;

Açılan menüde, program çalışırken hangisinin varsayılan aygıt seçildiğine bakın. Bazı programlar, arka planda çalan sesleri direkt olarak kaydeder. Diğer programlar ise sesin, bilgisayardaki ekosunu kaydeder.

benimde demek istediğim o yani bu proğramı kullanırken başka ses aygıtı kullanamıyorum çözümü yoksa bu şekilde kullanıldığı için olabilir yani proğrama özel bir durumsa yapılacak birşey yoksa eğer bilgi almak istedim ama proğram açıkken ben arkaplanda sesi kontrol edebilme şansım varsa bu konuda yardım istedim

benimde demek istediğim o yani bu proğramı kullanırken başka ses aygıtı kullanamıyorum çözümü yoksa bu şekilde kullanıldığı için olabilir yani proğrama özel bir durumsa yapılacak birşey yoksa eğer bilgi almak istedim ama proğram açıkken ben arkaplanda sesi kontrol edebilme şansım varsa bu konuda yardım istedim

Eğer program kendini işlemde öncelik olarak tanımlıyorsa, program işlem sırasındayken onun etkisi altındaki şeyleri yönetemezsiniz. Sebebi bu olabilir. Bunun gibi şeyler için etki kaldırıcı programlar mevcuttu fakat çalışır mı bilmiyorum ;

Eğer programın etki elemanı, kayıttan yürütme aygıtında gözüküyorsa ;

Ana hoparlöre çift tıklayıp "Dinle" diyerek, ana sesi hoparlörlere klonlayabilirsiniz.

Eğer program kendini işlemde öncelik olarak tanımlıyorsa, program işlem sırasındayken onun etkisi altındaki şeyleri yönetemezsiniz. Sebebi bu olabilir. Bunun gibi şeyler için etki kaldırıcı programlar mevcuttu fakat çalışır mı bilmiyorum ;

Eğer programın etki elemanı, kayıttan yürütme aygıtında gözüküyorsa ;

Ana hoparlöre çift tıklayıp "Dinle" diyerek, ana sesi hoparlörlere klonlayabilirsiniz.

aynı şekilde kayıt yapan 3-5 proğram daha kullanıyorum ve daha önce böyle bir sorun yada böyle bir şeyle karşılaşmadım proğram açılırken windows 10 bildirimi geliyor resim olarak attığım bildirim ve proğram açıkken hiç ses işlevi yapamıyorum ya proğramı kapatacan yada proğram açıkken sesle ilgili ekstra işlem yapamayacam belki bu proğramın premium serisini kullanıp aynı sorunu yada aynı şeyi yaşayanlar vardır en azından bilmek istediğim tek şey bu proğram açıkken başka işlem yapıp yapamadığım hiç bir şekilde başka işlem yapılmayacaksa yapacak birşey yok bu şekilde kullanacam ama dediğim gibi buna benzer 3-4 proğram yüklü pc de hiç birisi ne bildirim veriyor nede ses'e müdahale ediyor ve kullandığım ses proğramları hemen hemen aynı alt yapıyı kapsıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri