Bilgisayar teknik parçadan iyi anlayan varmı?

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kardeşime bilgisayar alacağım karne hediyesi fakat pek bir şey anlamıyorum. Bana biraz yardımcı olursanız sevinirim.

İstediğim özellikler;
i3 veya i5
4 gb ram
1 tb hard disk ( 750 gb olabilir )

Legend of legend tam bilmiyorum o oyunu kaldırsa yeterli, toplama olabilir. Sadece kasa lazım monitör felan var. İyi forumlar

Düşük bütçede amd sistem daha mantıklı fx 6300 ve r7 260-265 iyi bir ikili olur burda cevap bulamazsan donanımhaber sistem tavsiyeleri bölümüne bakabilirsin

Hocam kesinlikle marka pc almayın hic tavsiye etmem. bir sistem olusturabilirim size

Toplama iyi olur aslında, markalar aşırı kazık

Ekran kartı 300 tl,
Hard disk 250 tl
ram 400 tl
tüm ıvır zıvır 1500 tlye satıyor casper :S

Hocam amd istemiyor adam. Ve sistemde büyük hatalar var. Ekran kartı çok hatalı. İşleci çok yüksek. Ekran kartı düşük.

çift çekirdek bir işlemciye (i3) 400 lira bağlamak çok gereksiz. ekran kartının düşük olduğunu nerden çıkardın?

Sistem güzel bende buna benzer topladım yazdım hata olustu. Sadece o kasa yerine biraz daha görsel yine mİd tower Zalman serilerine bakabilirsiniz

---------- Spam Engelliyici 16.01.2015 00:04 ---------- Önceki Mesaj 15.01.2015 23:59 ----------

Bu Sistemde monitör yok yalnız

çift çekirdek bir işlemciye (i3) 400 lira bağlamak çok gereksiz. ekran kartının düşük olduğunu nerden çıkardın?

Yıllık tecrübemden çıkardım. O ekran kartı orta seviye. Bu sisteme o kadar iyi bir işlemci koyup diğer bileşenlerden kısmak olmaz.
Sistem güzel bende buna benzer topladım yazdım hata olustu. Sadece o kasa yerine biraz daha görsel yine mİd tower Zalman serilerine bakabilirsiniz

Bu Sistemde monitör yok yalnız

Mönitör var demiş arkadaş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri