Bilgisayar Ve İnternet Güvenliği

Teşekkürler hocam, bazılarını deneyeceğim :)

wpa2 kırmak artık wep ten kolay :)

WPA2 kırmayı wps açığı olan airties modemlerini kastediyorsan bilemem :D Dalgamı geçiyorsun yoksa şakamı yapıyorsun :) çözemedim.WPA2 bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam Japon bilim adamları tarafından 60 snyede kırıldı oda süper bilgisayarlar sayesinde.WPA2 kırabilmen için tblarca bir wordlist arşivin olmalı ve o şifre o wordliste olmalı ve o şifre kaç haneden oluştuduğa belli değil çok yüksek işlemciler gerekli bunlarda normal insanlarda olmadığına göre kırması kolay demen çok mantık hatası olur.Bildiğin gizli bir yöntemde varsa orasını bilemem varsa eğer tarihe kazınırsın :)

WPA2 kırmayı wps açığı olan airties modemlerini kastediyorsan bilemem :D Dalgamı geçiyorsun yoksa şakamı yapıyorsun :) çözemedim.WPA2 bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam Japon bilim adamları tarafından 60 snyede kırıldı oda süper bilgisayarlar sayesinde.WPA2 kırabilmen için tblarca bir wordlist arşivin olmalı ve o şifre o wordliste olmalı ve o şifre kaç haneden oluştuduğa belli değil çok yüksek işlemciler gerekli bunlarda normal insanlarda olmadığına göre kırması kolay demen çok mantık hatası olur.Bildiğin gizli bir yöntemde varsa orasını bilemem varsa eğer tarihe kazınırsın :)

Neredeyse 3 sene önce kırıyordum dostum wps açığı sayesinde tabiki yoksa wordlist ile olacak iş değil

http://www.youtube.com/watch?v=bEo6k1f-2vs

Neredeyse 3 sene önce kırıyordum dostum wps açığı sayesinde tabiki yoksa wordlist ile olacak iş değil

WPS Özellikli Modemlerin Wpa/Wpa2 Şifresini Kırma - YouTube

Tamam backtrackle wps açığıyla kırılır ona birşey demiyorum ama sen WPA2 diyince resmen böyle oldum :eek: Ki onada gerek yok backtrack çok karışık ve kodla kullanılan linux dağıtımı.Beini ile wep veya wps açığı olan wpa2 şifrelemerini çok kolay windows kullanır gibi kırabilirsin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri