Selam arkadaşlar. Bi sorun var laptop'umda garip bi haller oluyor. format attım. Bu sorunu gösteriyor diyip. Formatı attım 2 3 hafta geçti yine aynı sorun cıktı ortaya. Sorun şu. Durduk yere noluyorsa görev yöneticisini açmaya calısıyorum tepki vermiyor acılmıyor. Bilgisayarımda kurulu olan programlar falan bazıları acılmamaya baslıyor. Ve crack yaptıgım lisanlı kurdugum programlarada lisans sürümü denemeye devam et vs.vs gbi şeyler cıkıyor. Örneğin Ccleaner lisanslı kurdum diyelim. Bu görev yöneticisine baslatmaya calısırken acılmıyor ve örnek verdiğim ccleaner lisans deneme sürümü falan diyor. Sistem geri yükleme yaptım. Düzeldi normale döndü ancak 15 dakıka sonrasında tekrar bu sorun basladı. Görev yöneticisi basladıgı zaman programlarım acılıyor lisans problemı falan sorun cıkmıyor. Hersey normal ilerliyor. Sistemi SSD'ye kurdum. falan. Bu sorun tam olarak ne olabilir ? görev cubugundan sağ tus yapıp görev yöneticisini baslat dıyınce tepkisiz kalıyor. Acılmıyor hiç bir şey. Lütfen bu konuda bi fikri olan var mı ?