bilgisayarı nasıl google den kurtarıcaz?

• Kullanıcı maihes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

maihes

Kayıtlı Üye
merhabalar
işlemler için günde 50-100 defa gmail hesabıma girip işlem yapmam gerekiyor fakat 2. 3. hesaplardan sonra google telefon yada kurtarma eposta onayı istiyor, ücretli bir şekilde google nin dilinden anlayan profesyonel bir arkadaştan yardım almak isterim.

sürekli ip değiştiren bir prg falan mı kullanıyorsun

Yıllardır bütün spamcıların büyük sorunu. Pcden seri mail açan mail satıcıları çözümünü biliyo ama ne söylüyolar ne satıyolar. Senelerdir herşeyi denedim mac, serial vs değiştirme, her türlü programla çerez temizleme, ama olmuyo. Modemden yakalıyo galiba.

Yıllardır bütün spamcıların büyük sorunu. Pcden seri mail açan mail satıcıları çözümünü biliyo ama ne söylüyolar ne satıyolar. Senelerdir herşeyi denedim mac, serial vs değiştirme, her türlü programla çerez temizleme, ama olmuyo. Modemden yakalıyo galiba.

Belki ucretli yardimci olmak isteyen biri cikar, pm bekliyorum

Erdem başkan unutma 13 den beridir buralardayız :D , portabledede sıkıntı oluyor mu ? , dilini ve ülkelerini değiştir maillerinde ve kanallarında.

Hotmail'den mail açma konusunda buna benzer bir sorunla karşı karşıyaydım, geçen ay bi denemem ile %70 çözüme ulaştım.

Hotmail mail kurarken telefon onayı istiyor. Ben de google'den kişi ekle yapıp yeni kullanıcı üzerinden bunu denedim çözüm %70 çözüm sağladım. Dene, umarım işine yarar.

mail satanlar bilirler iletişime geçin hocam. yardımcı olurlar

Sizin sorduğunuz sorunun cevabı insanların ekmek teknesi. Hiç kimsenin size ücretle bile satacağına inanmıyorum.

Belki faydası olur. youtube zamanında gmaillerin hepsini yönlendirme yaparak gmail harici 4-5 farklı maile yönlendiriyordum örneğin 10 gmail 1 tane farklı mail servisi gibi. belki bir alternatif olur.

aynı wifiye baglı telefonun facebookda video izliyorum, bilgisayarda youtubeu açınca anasayfada o video çıkıyor, gerisini sen düşün :D

aynı wifiye baglı telefonun facebookda video izliyorum, bilgisayarda youtubeu açınca anasayfada o video çıkıyor, gerisini sen düşün :D

biliyorum hocam da çözenler var yani bende ücretli şekilde almak isterim.

proxy denediniz mi ?

ayriyetten işletim sisteminin dili de cok farkediyor. test ettigim kadariyla.
sisteminizin tamamen ingilizce olması gerek.

Ne yaparsan yap gene yakalar. (Çerez, MAC vs bunlarlada alakası yok denedim). Çok az kişi biliyordur, bilende söylemez ücretiyle dersen belki satan olur.

Son düzenleme:
Abartı olacak ama ben öyle durumlarda format atıp proxy kullanıyorum. Yakalaması mümkün değil ama zahmetli işte..

Bilgisayarda yeni kullanıcı hesapları oluşturun. Gmailleri chromedan yeni kullanıcı olarak açın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri