Bilgisayarım durmadan yeniden başlıyor

Fırat Andiç

Yasaklanmış
Selam arkadaşlar bilen biri yardım ederse sevinirim

Bilgisayarim durmadan hiç araliksiz bi şekilde açılıyor kapanıyor resetliyor kendini açılış ekrani bile gelmeden durmadan yeniden başlıyor :(

1`) RAM'leri çıkartıp başlatın. Sorun devam ediyorsa adım 2
2`) Ekran Kartının 6 yada 8pin bağlantısını çıkarıp sonrada ekran kartını PCI yuvasından çıkartarak tekrar başlatın. Sorun devam ediyorsa adım 3
3`) PSU eğer gereğinden yaşlıysa lütfen bir osiloskopla ölçtürün. Sorun devam ediyorsa adım 4
4`) VGA modunda PC'yi başlatın ve Mod Menüsüne gelin "Hata Anında Yeniden Başlatma"yı devre dışı bırakın. Bilgisayarınızı açtığınızda bir Benchmark yapın ve ısınma durumunu ölçün;

Eğer işlemciniz ve anakartınızın kaldırabileceğinden fazla ısı yükü alıyorsa termal macunları değiştirin. Bunlar haricinde son sorun BIOS Pili olabilir başka bir sorun yok.

Olmadı : (

---------- Spam Engelliyici 19:05 ---------- Önceki Mesaj 19:04 ----------

1`) RAM'leri çıkartıp başlatın. Sorun devam ediyorsa adım 2
2`) Ekran Kartının 6 yada 8pin bağlantısını çıkarıp sonrada ekran kartını PCI yuvasından çıkartarak tekrar başlatın. Sorun devam ediyorsa adım 3
3`) PSU eğer gereğinden yaşlıysa lütfen bir osiloskopla ölçtürün. Sorun devam ediyorsa adım 4
4`) VGA modunda PC'yi başlatın ve Mod Menüsüne gelin "Hata Anında Yeniden Başlatma"yı devre dışı bırakın. Bilgisayarınızı açtığınızda bir Benchmark yapın ve ısınma durumunu ölçün;

Eğer işlemciniz ve anakartınızın kaldırabileceğinden fazla ısı yükü alıyorsa termal macunları değiştirin. Bunlar haricinde son sorun BIOS Pili olabilir başka bir sorun yok.

Bilgisayar durmadan yeniden başlıyor hiç bisi yapamıyorum giremiyorum bile baslat tusuna bastiktan sonra pervane gibi durmadan yeniden başlıyor

Bu sorunun genelinin altında ramlar ile ilgili sorun oluyor slot değiştir veya elinde varsa farklı ram takmayı dene

Bilgisayar durmadan yeniden başlıyor hiç bisi yapamıyorum giremiyorum bile baslat tusuna bastiktan sonra pervane gibi durmadan yeniden başlıyor

Hocam kasanın kapağını açın. PSU kablosunu çıkartın PC'den. Yani hiçbir şekilde elektrik gitmesin. Önce RAM'lerini çıkartın PC'nin sonra PSU kablosunu takip PC'yi başlatın RAM'siz bir şekilde. Bakalım yine aynı şekilde restart atacak mı sistem.

Ramleri cikar soketleri bezle sil bi tane rami farkli slota tak
İslemci termal macun sur
İslemcideki fani temizle guzelce montele
Kasayi temizle
En son format at

fanlardan biri çalışmıyordur... fişi çek 10 dk beklet, sonra aç bi süre sonra yine sürekli aç kapa oluyorsa fanla ilgilidir, yani pc içindeki devrelerden biri ısınıp kapanıyodur.. test et

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri