Bilgisayarımı Nasıl Windows 8.1 Yapabilirim ?

S
  • Kullanıcı Scott
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
S

Scott

Guest
merhaba,

bilgisayarım windows 7 ama ben 8.1 yapmak istiyorum format atarak.Ücretli satın alamam öğrenciyim internetten sağlam bir kaynak var mı anlaşılır şekilde

hiç tavsiye etmem windows 8 top olmuş eywallah bende 8 kullanıyorum ama 8.1 yok abi hiç bulaşma bende söylemesi..

nasıl kuracağına gelince youtube a yaz bulursun :D DVD'yi de sen bul artık ama bir ipucu vereyim GOOOOOOOOOOOGLE :D

Google dan aratıp torrent olarak .iso şeklinde indir dvd ye yaz çek formatı :)

windows 8.1den 7ye geçen biri olarak yapma gardeşim etme gardaşım diyorum

Bilgisayarın win8 ise güncelleştirmeler kısmından tüm güncellemeleri yüklemen lazım hepsi yüklendikten sonra mağazaya giriyorsun orda zaten win8.1 ücretsiz yükle diyor ordan yükle diyorsun kendisi indirip otomatik kuruyor.
[MENTION=6283]Scott[/MENTION]

Windows 8 ve 8.1 tamamen mükemmel bir işletim sistemi :) tavsiyem geçmeniz, bilgisayarla arası pek iyi olmayan kişiler beğenmedi genelde :)

torrent link atabilecek var mı yanlış indirmeyeyim 8.1 lazım.Bilgisayar bölümü okuduğumdan performans ödevim format atmak yani zorunlu yapmak zorundayım.

Windows 8.1 Pro x64 kullanıyorum çok memnunum acayip hızlı özellikle 1600Mhz ve üstü Ramlerde tadından yenmiyor :) Win8 Forever :)

windows 8.1 kurduğuma pişman oldum hız yönünden sıkıntı yok fakat program yüklemek olsun driver yüklemek olsun çıkmayan sorun kalmadı en azından benim laptobum için geçerli.

işlemcin i7 veya daha iyi ise, 4gb veya daha fazla ram varsa, ssd kullanıyorsan ve en önemlisi ben internete girer çıkarım, detaylara takılmam diyorsan kur derim.

ama ben bir ton program kuracağım, her şeyi eksiksiz olsun hiç hata istemem dersen ilk günden sorunlarla karşılaşırsın benden söylemesi.

Hem win 7 kullanıyorsunuz birde övüyorsunuz bu forum bu kadar tozu kaldırmaz tarihle yaşamayın geleceğe bakın :D Win 8.1 için ise füstii akıyo..

İso indirip usbye at kur çok basit bir işlem torrenti çalıştır yeter

tamamda şimdi yanlış bulmayayım biri 8.1 torrent linkini paylaşabilir mi indireyim direk

Windows 8.1 PRO x32 x64 TR bende mevcut hocam iso dosyası olarak, ancak herhangı bır yere upload etmeden sana nasıl ulastırırım bılmıyorum, upload etmeye kalksam bır haylı uzun surecek ustelık kotayı astıgım ıcın daha kotu olacaktır :)

Bilgisayarla pek arası olmayanlar win 8 falan beğenemez.Halbu ki win 8 kullanmayı bilen birisi win 7 ye dönünce xp ye dönmüş gibi hisseder şahsen ben.Win 7 berbat ötesi...

arkadaşlar win8.1 pro isteyen varsa verebilirim yandex diskte var ordan hızlı indirmesinide söylerim indirirsiniz ama özelden gelin;D
Bu arada çıktığından beri win8 ve 8.1 kullanıyorum 8 nisandaki güncellmeyle tam oldu artık sistem driver konusunda hiç sorun yaşamadım ama pc 2013 model olduğundan heralde;)

Windows 8.1 PRO x32 x64 TR bende mevcut hocam iso dosyası olarak, ancak herhangı bır yere upload etmeden sana nasıl ulastırırım bılmıyorum, upload etmeye kalksam bır haylı uzun surecek ustelık kotayı astıgım ıcın daha kotu olacaktır :)

hocam hertürlü kota gider :(

arkadaşlar win8.1 pro isteyen varsa verebilirim yandex diskte var ordan hızlı indirmesinide söylerim indirirsiniz ama özelden gelin;D
Bu arada çıktığından beri win8 ve 8.1 kullanıyorum 8 nisandaki güncellmeyle tam oldu artık sistem driver konusunda hiç sorun yaşamadım ama pc 2013 model olduğundan heralde;)

pm atabilir misiniz hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri