Bilgisayarsız olmak ne kadar kötü bişey:(:(

turanakca

Kayıtlı Üye
Derken yeni bir dizüstü almann zamanı geld,iğini düşündüm ve bu bilgisayarı aldım dün itibari ile..

ürün resmi

Ürün özellikleri.

ntel Core i7-3630QM 2.4 GHz, Turbo Boost ile max. 3.4 GHz 6MB Cache İşlemci
15.6" Ekran Boyutu
8 GB Ram
750 GB Hard Disk
nVIDIA GeForce GT740M 2Gb Ekran Kartı
Windows 8 İşletim Sistemi

Yorumlarınız neler bu dizüstü hakkında ..En güzel tarafı 2 sene garantisi var fakat ilk 1 senesinde düşme kırılmaya karşı sorun ne olursa olsun koşulsuz yenisi ile değiştirme şansımız var:P

Öncelikle hayırlı olsun hocam ne kadara aldın acaba?

Hayırlı olsun :) iyi günlerde kullanın

o fiyat o cihaz için fazla ama toshiba politikası bu hep pahalı satarlar üstüne birde evkur dan alınca :D
tahminimce ekran çözünürlüğü 1366x768 dir, en azından o paraya full hd panelli ve 4.nesil intel işlemcili bir notebook alınabilirdi.

tabiki senin cihazında çok güzel çoğu işini görür hayırlı olsun iyi günlerde kullan. ben fiyat/performans anlamında görüşümü belirttim.

o fiyat o cihaz için fazla ama toshiba politikası bu hep pahalı satarlar üstüne birde evkur dan alınca :D
tahminimce ekran çözünürlüğü 1366x768 dir, en azından o paraya full hd panelli ve 4.nesil intel işlemcili bir notebook alınabilirdi.

tabiki senin cihazında çok güzel çoğu işini görür hayırlı olsun iyi günlerde kullan. ben fiyat/performans anlamında görüşümü belirttim.

kesinlikle katılıyorum benim de alacağım pc o özelliklerde :)

teşekkürler..
3,400 tl tabiki evkur farkıyla beraber 24 ay vade ile piyasası 2.800 civari

hocam hayırlı olsun bir an önce parasını kazanınca hemen öde 24 ay falan bekleme evkur başına bela olur çok kişiden duydum gereksiz yere faiz artı eve adam gönderme vs vs vs benden demesi ayrıca fiyat resmen .....üzüldüm

evet alınabilirdi dediğin doğru fakat kredi kartı 9 taksit yada nakit fiyatıyla:D evkur olunca normal karşılamak gerek sanırım 24 aya 500 lira vade farkı normal :)

Toshiba politikası her zaman en üst fiyatlar olmalı :) takıntı edinmişler yıllardır:D

---------- Mesaj saat 11:30:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:28:05 civarında gönderildi. ----------

hocam hayırlı olsun bir an önce parasını kazanınca hemen öde 24 ay falan bekleme evkur başına bela olur çok kişiden duydum gereksiz yere faiz artı eve adam gönderme vs vs vs benden demesi ayrıca fiyat resmen .....üzüldüm

evkurda o tip sıkıntılar yok 4. laptopum 6 senede onun yanı sıra birsürü alımım mevcut hiç sıkıntı yaşamadım.Vadesinde ödenmeyen taksitler için %7 vade farkı yansıtıyolar aylık.

dediğim gibi 24 ay vade için 500 tl normal ..2,800 civari piyasası.

evet alınabilirdi dediğin doğru fakat kredi kartı 9 taksit yada nakit fiyatıyla:D evkur olunca normal karşılamak gerek sanırım 24 aya 500 lira vade farkı normal :)

Toshiba politikası her zaman en üst fiyatlar olmalı :) takıntı edinmişler yıllardır:D

---------- Mesaj saat 11:30:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:28:05 civarında gönderildi. ----------

evkurda o tip sıkıntılar yok 4. laptopum 6 senede onun yanı sıra birsürü alımım mevcut hiç sıkıntı yaşamadım.Vadesinde ödenmeyen taksitler için %7 vade farkı yansıtıyolar aylık.

dediğim gibi 24 ay vade için 500 tl normal ..2,800 civari piyasası.

hayırlı olsun o zaman baskan

valla bende toshiba kullanıyorum hiç memnun değilim 2. yılına girdi laptop ısınma sorunu kendi kendine donmalar falan keşke lenovo alsaydın toshiba da nokia gibi olacak sanırım bu gidişle ismini satıyo..

valla bende toshiba kullanıyorum hiç memnun değilim 2. yılına girdi laptop ısınma sorunu kendi kendine donmalar falan keşke lenovo alsaydın toshiba da nokia gibi olacak sanırım bu gidişle ismini satıyo..

son aldıgım laptop lenova idi.son alşdığım Ürün pazartesi gelicek sana lenovanın ne hale geldiğini göstereceğim.

inanamazsı bu kadar kötü bir malzeme olamaz bir üründe:D

son aldıgım laptop lenova idi.son alşdığım Ürün pazartesi gelicek sana lenovanın ne hale geldiğini göstereceğim.

inanamazsı bu kadar kötü bir malzeme olamaz bir üründe:D

üstad senın laptopu bılmıyorumda insanlar baya memnun forumlarda falan okuyorum bızım forumda da lenovo alanlar falan var ama merak ettim ss bekleyeceğim

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız :)

Çok pahalı bence. Sadece özellik olarak i5 olan Lenovo laptopu ben 1400 liraya aldım. 2 katı resmen. Bence ilk yılın sonlarına doğru 3. kattan aşağı atıp parçalayın yenisini yollasınlar kutusunu açmadan satın sıfır olarak. :)

Hayırlı olsun.

5. kattan at aşağı garanti işe yarasın :D :D

hayırlı olsun kardeşim gelsinde bilgisayarın skype'a gel artık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri