Bim den notebook soğutucu alan var mı ?

Bizim bir arkadaş bunlardan almıştı zamanında laptopun sıcağından pervane bozulmuştu çok ciddiyim :D

Soğutucu alıyorsanız elinizi cebinize atın hocam ucuza kaçmayın.

Alsan bi dert almasan bi dert arkadaşın dediğine katılıyorum elinizi cebinize atmalısınız :)

Bi ara benimde basim çok Agridi laptoplarin isinmasindan en az 5 tane dandik soğutucu aldim Hepsinin kendine hayri yok en mantiklisi paraya biraz kiyip fan kontrollü çok güzel soğutucular var reklam olmasin diye isim vermiyorum.ama en iyi çözüm masaüstü PC yada all in one PC almak :)

Bugun aldim ben gun boyuncu laptopun altindaydi buz gibi yapti hakketen fiyatina gore iyimis.bundan iyisi nasil olur baska sogutucu kullanmadigim icin bilmiyorun

bende 1 sene önce almıştım aynısını. bende hiçbir işe yaramadı attım bi kenara duruyo öyle :)

benim bir arkadaş oldu soğutucu laptopun altından ayrıldığı yok maşallah canavar gibi çalışıyor

sogutucuyu bilmemde mauseler süper 2 seneye yakındır kullanıyorum, bende bimden almıştım ne hikmetse fiyat degişmemiş bugun bitane daha aldım yedek olsun diye.

Bu kampanya ne zamana kadardı bilen var mı :D Bir de Logitech M165 kablosuz fare vardı 20TL'ye. Bu sabah gördüm ama dikkat etmedim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri