Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
16 Gb bellek 14 lira gayet iyi fiyat![]()
mini vantilatörde iyiymiş16 gb usbyi geçen sene 20 liraya almıştım. bizim burayada gelirse 2 tane alırım
![]()
Vantilatörlerden var biz 10 liradan satıyoruz![]()
bilirsiniz o zaman hocam. bunların dediği doğrumu çok ses çıkarmıyormuş![]()
Bu hafta iyi şeyler geliyormuş bence o fiyata iyi bilgisayarAyrıca şu notebook soğutucudan alsam mı böyle birşey istiyordum ben de
![]()
Bizde var hocam aynı fiyattan gönderelim.
Siz kimsiniz![]()
Piyasa da 1000 liradan aşşağıya bulamayacağın bir laptop ki arkadaş linkini atmış..Bunun benzeri bende var oradan biliyorum..
Ufak tefek işlemler yaparsın Movie Maker vb gibi ama renderlamaya kalkarsan 1 gb dosyayı muhtemelen 40 saate renderlar..Ve onboard ekran kartı var 2012 sonrası çoğu oyunda sıkıntı çekersin..
Yeni bir makinem olsun diyorsan piyasaya göre %25 daha ucuz
Render vb yapacağım diyorsan i7 işlemci, en az 16 gb ram (1600 mhz), ve SSD harddisk olacak ki adam akıllı yapabilesin..
Bir de garanti olayları bimde nasıl oluyor bilmiyorum..Aklıma gelenleri yazdım umarım aydınlatıcı olmuştur
Not: Laptop sınıfında ASUS oldukça kalitelidir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.