Bir adsense kaç tane kanal kapanana kadar gidiyor?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
F

fth

Guest
Arkadaşlar spam olayında çok eski sayılmam. O yüzden bir çoğunuza garip gelebilecek sorular soruyor olabilirim. :) Özgün olmayan ve genelde telif yemeyecek ve firma sahipleri hariç kimsenin hak talebinde bulunamayacağı videoları yüklemeye çalışıyorum. Fakat buna rağmen gelen sahte teliflerden 4-5 kanal kapandı. Fakat adsense hala açık.

Yani kaç kanalın kapanmasına kadar adsense riske girmiyor, öğrenmek istiyorum. Yani benim bildiğim, yaşamadım ama aynı adsedeki kanallara defalarca telif gelirse illaki bir gün adsense kapatılır. Bunun sınırı nedir merak ediyorum.

117 tane kanalım gitti bi adsenden bir sıkıntı olmadı ama adsense barındırılan hesap değil.web siteleri için olandan.

ama ben kapanan hesapları komple siliyorum tabi..

300 ye yakın kanalım patladı,onun adsensesi hala sağlam-alt limit 300 den yukarısı yani :D

Kulaktan dolma bilgi : Adsense kolay kolay ban yemez ; geçersiz tık ve +18 içeriğin sınırını aşmadıkça.. Ne duyduysam o :)

yotube spam savaşında inşallah adsenselere karışmaz birde bir gün uyanmışız adsensenin yerinde yeller esiyor :)

minimum 1 - maksimum 500 :D

olasılık 1: tek bir kanalla sağlam film paylaşımları yaparsın, bir anda şirketler telif üstüne telif atarlar tek kanaldan ne adsense kalır ne de başka birşey.
olasılık 2: banlanma riskini en aza indirgemek için 500 farklı kanal açar adsense'e bağlarsın, her birine tek bir film atarsın, yine aynı şekilde 500 kanalın da teliften gider yine adsense gümleyebilir.

2014 mart ayı başından itibaren google yt üzerindeki "telifli paylaşımlardan (özellikle dizi,film ve maç)" ötürü adsense banlıyor.

not: maksimum 500 sayısı site için adsense'deki 500 etiket sınırına ithafen yazılmıştır, bir adsense hesabına en fazla kaç kanal bağlanabilir sorusunun cevabı şu forumdaki yazıya göre "istediğin kadardır": How many YT accounts can I link to 1 Adsense account to avoid suspicion ? (forumdaki açıklama: google ürün forumlarına göre bir adsense hesabına istediğin kadar yt hesabı ekleyebilirsin)

Alt limit veya üst limit yok bence .
Tamamen kanallarınız ve içeriklerle alakalı .

Spam olayını abartırsa bazı arkadaşlar youtube bitirecek bizi gibime geliyor :)

Aldığım cevaplara göre kanal kapanmasından çokta fazla tırsmamak lazım. Teşekkürler arkadaşlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri