Bir Adsenseye Kaç Kanal Bağlıyorsunuz

Hazır konusu açılmışken şöyle bir soru sorayım. Bir adsenseye 10-15 tane veya daha fazla yarı özgün kanal bağlanırsa ne olur? Deneyen birileri vardır illa ? :) Şuan 3 Yarı özgün tek adsense ilerliyorum sıkıntı yok şimdilik ama daha fazla kanal bağlı olursa sonuç değişir mi merak ediyorum

bir adsenseye üç özgün kanal bağladım hepsi gitti, adsemse açık yeniden yeni özgün kanalımı bağlasam mı, yeni bir adsen mi açsam? bir de bir ıp den bir kanal olması gerekmiyor mu bana öyle bir mail gelmişti dikkata almamıştım bir ay sonra tüm özgün kanallarım kapandı

kazancı günde 1-2tl olan bisürü adsense var,5-6 aydır açıklar ve reklamda çıkıyor.arasında tr adsensede var,almde var,ingde var.fakat kazancı 10tlyi geçerse tek kanalda olsa çok kanalda olsa,adsense açık olsada kanallar bi anda kapanıyor benim.bu yüzden gerekirse günde 1tl dahi vermesin 2-3 kanal baglıyorum en fazla.hangi kanal ne zaman artacak,ne zaman azalacak belli olmuyor sonuçda.az da verse dursun kanallar böyle diyorum şuan :)

Hazır konusu açılmışken şöyle bir soru sorayım. Bir adsenseye 10-15 tane veya daha fazla yarı özgün kanal bağlanırsa ne olur? Deneyen birileri vardır illa ? :) Şuan 3 Yarı özgün tek adsense ilerliyorum sıkıntı yok şimdilik ama daha fazla kanal bağlı olursa sonuç değişir mi merak ediyorum

Neden risk alıyorsunuz ? Biri çıksa dese 1000 tane bağlanır bağlamayacaksınız.o yüzden sizde risk almaya korktuğunuz için Yen'i adsenseye bağlayın

güzel konu takipteyim. Benimde merak ettiğim bu çok adsensesi olanlar adres olarak kendi adreslerini değiştirip değştiripmi yazıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri