Bir ASOSYALİN YT Hikayesi... Milyoner Olacakken Kumardan Dolayı BİTİŞ...

Spoelstra

Yasaklanmış
vat dedin gülüm biz bitti demeden BİT MEZZ...

Son düzenleme:
adam reklamlarına tıklıyomuş vpn ile bağlanıp reklamalra tıkaldıgı söyledi bende boş dururmuyum hemen bir plan yapıp paralı vpn alıp 2 adsenseye 5 er adet kanal bağladım zamanla prof oldum 9 10 ay boyunca aylık 3 ile 8 bin arası değişen para aldım.

bu yaptığınızı söyleyebilmeniz...

bu yaptığınızı söyleyebilmeniz...

adsensenin üzerinde kaç paraların gittiği banlamanlardan dolayı onlarıda yazayım istersen hocam :D bir çok olay adsensenin birçok paraya çöküşü reklam tıklama gene olsa gene yaparım o aldıklarımın youtube 100 mislini geri almıştır zaten benden

adsensenin üzerinde kaç paraların gittiği banlamanlardan dolayı onlarıda yazayım istersen hocam :D bir çok olay adsensenin birçok paraya çöküşü reklam tıklama gene olsa gene yaparım o aldıklarımın youtube 100 mislini geri almıştır zaten benden

Video ları yüklerken Youtube a mı sordunuz mu da videolardan kazandığınız para dan hak sahibi oldunuz ??

Youtube sen olmasan o parayı kazanamıcaktı sanki ya allah aşkına o kadar youtube da çalışıyosunuz hala işleyişi anlamıyorsunuz.

Youtube saten reklam anlaşmasını almış enin de sonun da o reklamları gösterir.

Bir kanala 7 tane reklam koyan 1 kişinin normal şartlarda 3-4 tane reklamı gösterir eğer sen o spamı yapmasan duruma göre 7 reklamı da gösterir yada 1000 gösterim başına verilen ücreti arttırır gene o parayı kazanır.

Video ları yüklerken Youtube a mı sordunuz mu da videolardan kazandığınız para dan hak sahibi oldunuz ??

Youtube sen olmasan o parayı kazanamıcaktı sanki ya allah aşkına o kadar youtube da çalışıyosunuz hala işleyişi anlamıyorsunuz.

Youtube saten reklam anlaşmasını almış enin de sonun da o reklamları gösterir.

Bir kanala 7 tane reklam koyan 1 kişinin normal şartlarda 3-4 tane reklamı gösterir eğer sen o spamı yapmasan duruma göre 7 reklamı da gösterir yada 1000 gösterim başına verilen ücreti arttırır gene o parayı kazanır.

neyse hocam bu konuda polemiğe girmek istemem ne demek istediğinizi anladım sanırım googlenin hakkını gasp ettiniz reklam verenlerin hakkını gasp ettiniz demeye getiriyorsunuz. o zaman siz ben ve birçok kişi dizi film anime şirketlerinin telif hakkına girerek kazançlarındanda ettik videoalrını yükleyerek bunuda söyleyim. ben değil forumun % 95 i bir açık bulsak reklam tıklama veya başka birşey hemen girer bunuda sizde çok iyi biliyorsunuz.

Valla dostum senin gibileri seviyorum. varsa şu kardeşine de biraz özelden akıl ver :) Birlikte bi şeyler yapalım.

İnşallah bundan sonra kazandıklarınızı iyi yerlere yatırırsınız hocam :) parayı saklamak istemiyorsan bitcoine yatır :)

vallah taktir ediyorum arkdaşı çok güzel kazançlar sağlamış helal olsun ne diyim ki ayrıca da geçmiş olsun rabbim ruh sağlığını bozmasın

Ulan keşke şu 2013,2014 yılında youtubeyi önemseseydim çok güzel paralar kazanırdım.

8 - 10 Ay boyunca kendin tıklayarak nasıl kazandın mübarek :p

Benim yt uzerinden en cok kazandigim para 300 euro idi. Onun ustune geçsem ben her gun sukur namazi kilar dua ederim resmen suan 70 euroyu bulamiyorum icler acisi durum keske biraz para kazanabilsem rahatlardim bu aralar cok borc var sikintidayiz

Son düzenleme:
Reklama tıklayarak kazanmak !
Youtube senin parana çöktü, sende acısını reklam verenlerden çıkardın.
Sonra kumarda gitti hepsi.
Yani bilinen hikaye, haydan gelen huya gitmiş...

hocam arkadaşa nasıl bir yol gösterdiniz de bu kadar çok kazanmış ya sanırım kazançların hepsini kendi tıklamalarıyla kazanmış değildir

Ben Wardom'da ne yaptığımı, ne yapacağımı falan yazdım. Para kazanıp , nasıl hesaplarına çekebileceklerine kadar detayını verdim. Gerisi onlara kalmıştı. Maç videolarımı yayınladığımı söylemiştim sadece, galiba. Zaten wardom'da kimi tanıdıysam çok kazandı. Oradaki insanlar biraz bu işlerden anlıyormuş galiba :) Sadece dürtülmeleri gerekiyordu :)

2 milyon tl mi yuh arkadaş ya. beyler yaza düğün var çalışıyorum da maaşla olacak şeyler değil bunlar düğünden önce taktik verin de ayda 2-3 birikse kardır :d

Bin bahar görse de, taş yeşermez. demiş mevlana.. Arkadaş sen zaten kaybetmeye mahkumsun. Emek vererek yapılmayan hiçbir iş kaybedilmeye mahkumdur.. Şuan da kafasını kullanan internetten hertürlü para kazanır. Yıllardır derim adsense sektöründe özellikle İNTERNETTEN PARA KAZANMAK MESELE DEĞİL.. ÖNEMLİ OLAN SÜREKLİLİĞİ SAĞLAMAKTIR.

Büyük ders olmuştur sanada ama yarın öbürgün ev bark kurarsın çoluk çocuk olur sakın ola bu işlere bulaşma :)

Reklama tıklayarak kazanmak !
Youtube senin parana çöktü, sende acısını reklam verenlerden çıkardın.
Sonra kumarda gitti hepsi.
Yani bilinen hikaye, haydan gelen huya gitmiş...

hocam tekrar söylüyorum daha youtubenin başındaydık o zamanlar yazdığım üzere bu reklam tıklamaklar şirketlerin videolarını youtube yüklemek telif hakkına girmek arasında bir fark yok . youtube acaba çöktüğü paraların yüzde kaçını reklam verenlerine geri veriyor gerisini cukkalıyor neyse yorumun için teşekkürler haydan gelen huya gitti değil emek verdik gene baya çok ama kazanan kazandı reklam tıklama kazandığım spam yaparak kazandığımın yanında % 5 tamamen benim salaklığımdır kaybetme sebebi.

---------- Spam Engelliyici 14:32 ---------- Önceki Mesaj 14:29 ----------

Bin bahar görse de, taş yeşermez. demiş mevlana.. Arkadaş sen zaten kaybetmeye mahkumsun. Emek vererek yapılmayan hiçbir iş kaybedilmeye mahkumdur.. Şuan da kafasını kullanan internetten hertürlü para kazanır. Yıllardır derim adsense sektöründe özellikle İNTERNETTEN PARA KAZANMAK MESELE DEĞİL.. ÖNEMLİ OLAN SÜREKLİLİĞİ SAĞLAMAKTIR.

Büyük ders olmuştur sanada ama yarın öbürgün ev bark kurarsın çoluk çocuk olur sakın ola bu işlere bulaşma :)

yorumun için teşekkürler emek vermeyerek bölümüne katılmıyorum çok emek verdik veya verdim diyebilirim. kafasını kullanan internetten her daim kazanır orasıda doğru süreklilik için zaman gerekir onun içinde çok emek verilmesi gerek verende kazanır. gene iyi yerlere geldik iyi ödeme aldık fakat kumar bunun daha fazla olmasına ve en kötü yarısını kaybeldimesine sebep oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri