Bir basarisizlik öyküsü :)

tia1542

Kayıtlı Üye
Hepinize merhaba arkadaslar,
Yaklasik 1 aydir ytden para kazanma konularini videolarini okudum ezberledim artik nerdeyse bende deniyeyim diyerekten 30 liralik vds aldim
#7 Kanal actim
#Spor, Araba-Kazalari, Vine, Makyaj, Teknoloji, Oyun videolari, Sarki kategorilerini secip 200-500 arasi video yükledim her kanala Telifleri silince kalanlar yani :)
#Kanallari actigim 2. gün 3k izlenim aldim.
Ama hicbi sekilde bi ilerleme göstermiyor kanallar.
#Kanal kopyalamadan ziyade arama yapip yil icerisinde/Hafta icerisinde en cok görüntülenenleri vdsden indiriyorum zar zor o sekilde atiyordum kanala VDSnin de kasmasi ayri delirtiyor insani zaten.
#Herneyse uzun lafin kisasi 3k izlenim aldigimda agzim kulaklarima giderken simdi kara kara "Eee napicam simdi?" diye soru sorup konu geziyorum belki bi fikir gelir aklima diye.
uy9wd.png

Herzaman basari mi paylasilacak :D ? Bende failimi paylasayim istedim :)

Önemli olan yılmamak, baş koyduk bu yola devam :D

Hocam valla sonra gelsin paralar dediginizde yüzüm güldüde ya kanal kopyalarken spam nasilsa diyip 360p-480p olarak yükledim genelini acaba ondanmi diyorum yeni kanal acip 0danmi baslasam diyorum ya bu kadar derslere kafa yormadim ne bileyim :D

Hepinize merhaba arkadaslar,
Yaklasik 1 aydir ytden para kazanma konularini videolarini okudum ezberledim artik nerdeyse bende deniyeyim diyerekten 30 liralik vds aldim
#7 Kanal actim
#Spor, Araba-Kazalari, Vine, Makyaj, Teknoloji, Oyun videolari, Sarki kategorilerini secip 200-500 arasi video yükledim her kanala Telifleri silince kalanlar yani :)
#Kanallari actigim 2. gün 3k izlenim aldim.
Ama hicbi sekilde bi ilerleme göstermiyor kanallar.
#Kanal kopyalamadan ziyade arama yapip yil icerisinde/Hafta icerisinde en cok görüntülenenleri vdsden indiriyorum zar zor o sekilde atiyordum kanala VDSnin de kasmasi ayri delirtiyor insani zaten.
#Herneyse uzun lafin kisasi 3k izlenim aldigimda agzim kulaklarima giderken simdi kara kara "Eee napicam simdi?" diye soru sorup konu geziyorum belki bi fikir gelir aklima diye.
uy9wd.png

Herzaman basari mi paylasilacak :D ? Bende failimi paylasayim istedim :)

yalnız değilsin +1:o

Başarısızlık öyküsü he :) Daha yeni başlamışsın kardeşim az sabır..

:D buda hoş olmuş ve bu işten ilk ay para alan kimse yok bunu bilesin DEVAMM!

Bence yanılıyorsun. :) Az çok webi bilen seodan anlayan birisi ilk ay para alır. He ben ilk ay aldım mı? Aldım ama 40 dolar falandı. He 40 doları nasıl aldın diyeceksin. Web sitesinden gelen adsense geliri ile birleşince 500 doları geçti ve aldım. :)

Hocam valla sabirla oturup beklemekle olucak is degil biseyler yapilmasi kesinlikle gerekiyo ne bilmiyorum ama hadi bakalim biseyler dank eder kafama insallah :)

dostum 30 TL vps parasını derst etme diğer konularda da buna değinmişsin..
youtube işinde bir miktar para harcamadan kazanmak ya şans işidir yada zamanın bolluğundandır. Yavaş yavaş kazanılan bir sektör bu. Ama bundan 4-5 yıl once olsaydı emin ol daha farklı olurdu hersey. Şimdi bu işin para kazanan kitlesi ve yeni başlayan kitlesi ayrı oldu.

Başarısızlık öyküsü he :) Daha yeni başlamışsın kardeşim az sabır..

Bence yanılıyorsun. :) Az çok webi bilen seodan anlayan birisi ilk ay para alır. He ben ilk ay aldım mı? Aldım ama 40 dolar falandı. He 40 doları nasıl aldın diyeceksin. Web sitesinden gelen adsense geliri ile birleşince 500 doları geçti ve aldım. :)

onları göz önünde bulundurarak dedim ilk başta 100 doları geçmesi zor

benide ekleyin listeye ilk 2 gün 14 TL..Aradan 2 ay geçti 2 TL ortalama ile gidiyorum :D

hocam herkezin bşına gelicek bir olay şimdi benim başlayalı 3 ay olucak ilk ay bak 12 dolar 1 ayda düşün artık 2. ay tl ye dönünce 42 tl kazandım bu ayın kide bir 70 gibi gelicek usanmadan sabır edicksin hocam cogu kişi bu işi yapmak istiyor ama ilk aylarda kazanamıyınca bırakıyor sen öyle olma azimle s*can mermeri deler

Kısa vade de kazanma umuduyla girilen her işte kaybedersiniz.
Bir işe 6 ay emek harcamadan kazanamıyorum demeyin.
Her ay nerede hata yapıyorum veya eksik yaptıklarım var mı diye düşünerek geçirin.
Beyin fırtınası yapın.

4 ay oldu bu işe gireli halen para alamadım ama aldığımda sağlam bir konu açacağım artık bundan eminim. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri