Bir bilgisayardan günde kaç kanal açıyorsunuz?

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Kaç tanesinden sonra kapanma yaşıyorsunuz? Teşekkürler.

Konu açmadan hocamın konusunu da fazla rahatsız etmeden bir sorum olacak :) Kendi kişisel bilgisayarım üzerinden bu işi yapabilir miyim. Vds olmadan. Ne gibi önerileriniz olur bu konuda.

Konu açmadan hocamın konusunu da fazla rahatsız etmeden bir sorum olacak :) Kendi kişisel bilgisayarım üzerinden bu işi yapabilir miyim. Vds olmadan. Ne gibi önerileriniz olur bu konuda.

İşi bilen adam kendi yapar zaten :) Para kazanıyor insanlar bu işten.. Birinin gelip işin sırrını açıklayacağını sanmıyorum açıkçası..

vds olmadan derken hocam eğer upload'ı kast ediyorsan, yaparsın yapmasınada 1 gb'lık file'ı 3-4 günde'da uplarsın normal adsl hızıyla :D

Ama kendi net hızın iyiyse tabi neden olmasın ..

Fark etmiyor bence çünkü google belli bir hesap girişinden sonra pc kontrol ediyor her türlü ne yaptığını biliyor yani :)

bence fark ediyor :D

1 ay kadar oluyor kendi bilgisayarımdan takılmadan modem resetleyerek ve 2 programla çerez temizleyerek 6 mail açtım yt kanallarını linkleriini oluşturdum çektim kenara akşam kontrol edeyim dedim ve hepsinin topluluk kuralları sebep gösterilerek kapatıldığını gördüm dahada ellemedim dışardan işini profesyonelce yapanlardan satın almaya devam:)

1 ay kadar oluyor kendi bilgisayarımdan takılmadan modem resetleyerek ve 2 programla çerez temizleyerek 6 mail açtım yt kanallarını linkleriini oluşturdum çektim kenara akşam kontrol edeyim dedim ve hepsinin topluluk kuralları sebep gösterilerek kapatıldığını gördüm dahada ellemedim dışardan işini profesyonelce yapanlardan satın almaya devam:)
Mailleri arka arkaya mı açtın?

çalışma algoritmasını çözenler zaten mail satıcıları. Piyasada çok var ama kapanmaya grantili satanlar bir elin 5 parmağını geçmez

çalışma algoritmasını çözenler zaten mail satıcıları. Piyasada çok var ama kapanmaya grantili satanlar bir elin 5 parmağını geçmez
Sorun açmak değil kapanmasız açmak zaten şu an...

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben her zaman pc den kanal açabılıyorum Rakıplerin b.... atması ve f... atması yüzünden çok kapanma yaşadım Ama artık yt sahTe f... ile sahte b.... olunca anlıyor ve kanalı önceki gibi kapatmıyor

Bende bu konuda zamanında çok araştırma yaptım. Google neyi yakalıyor da ikinci bir hesabı açtığımda telefon doğrulaması istiyor diye araştırdım. IP, MAC, Cart, Curt derken bir yöntem buldum. Farklı bir işletim sistemi ile sıfır bir PC den ilk defa googleye giriliyormuş gibi hesap açıyorum. Birden fazla Adsenseler ve Youtube Kanalları arasında dolaşıyorum, herhangi bir kapanma da yaşamadım. Üstelik aynı bilgisayardan Özgün kanalımıda yapıyorum. Tek yapmam gereken şey bilgisayarımı restart etmek.

Bu yöntem ile mail satma işi bile yapılabilir.
Düşünen olursa cüzi miktardan bir kaç kişiye satabilirim kullandığım özel işletim sistemini, Flasha yükler istediğiniz yerde çalışabilirsiniz.

Düşündüğüm rakam 100 TL dir.

Bende bu konuda zamanında çok araştırma yaptım. Google neyi yakalıyor da ikinci bir hesabı açtığımda telefon doğrulaması istiyor diye araştırdım. IP, MAC, Cart, Curt derken bir yöntem buldum. Farklı bir işletim sistemi ile sıfır bir PC den ilk defa googleye giriliyormuş gibi hesap açıyorum. Birden fazla Adsenseler ve Youtube Kanalları arasında dolaşıyorum, herhangi bir kapanma da yaşamadım. Üstelik aynı bilgisayardan Özgün kanalımıda yapıyorum. Tek yapmam gereken şey bilgisayarımı restart etmek.

Bu yöntem ile mail satma işi bile yapılabilir.
Düşünen olursa cüzi miktardan bir kaç kişiye satabilirim kullandığım özel işletim sistemini, Flasha yükler istediğiniz yerde çalışabilirsiniz.

Düşündüğüm rakam 100 TL dir.

google telefon istemesinin nedeni seni yakalamasi. yöntemi bilirsen kısa sürede yakalanmadan acarsin;)

valla acıkcası günde 20 civari acıyorum kapanma spamdan degıl f.lgdan vea sahte teliflerden oluyor :/

Son düzenleme:
tel dogrulamaya hiç bir şekilde takılmıyorum zaten hocam hiç bir program kullanmadan hemde . suankı tek sıkıntı kanallarımı f.g dan korumak tek dert o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri