Kaç tanesinden sonra kapanma yaşıyorsunuz? Teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu açmadan hocamın konusunu da fazla rahatsız etmeden bir sorum olacakKendi kişisel bilgisayarım üzerinden bu işi yapabilir miyim. Vds olmadan. Ne gibi önerileriniz olur bu konuda.
Konu açmadan hocamın konusunu da fazla rahatsız etmeden bir sorum olacakKendi kişisel bilgisayarım üzerinden bu işi yapabilir miyim. Vds olmadan. Ne gibi önerileriniz olur bu konuda.
Fark etmiyor bence çünkü google belli bir hesap girişinden sonra pc kontrol ediyor her türlü ne yaptığını biliyor yani![]()
bence fark ediyor![]()
Mailleri arka arkaya mı açtın?1 ay kadar oluyor kendi bilgisayarımdan takılmadan modem resetleyerek ve 2 programla çerez temizleyerek 6 mail açtım yt kanallarını linkleriini oluşturdum çektim kenara akşam kontrol edeyim dedim ve hepsinin topluluk kuralları sebep gösterilerek kapatıldığını gördüm dahada ellemedim dışardan işini profesyonelce yapanlardan satın almaya devam![]()
evet max. 5 dk ara ile onaya takılmadan ama yakalamışlar bir şekildeMailleri arka arkaya mı açtın?
Sorun açmak değil kapanmasız açmak zaten şu an...çalışma algoritmasını çözenler zaten mail satıcıları. Piyasada çok var ama kapanmaya grantili satanlar bir elin 5 parmağını geçmez
Bende bu konuda zamanında çok araştırma yaptım. Google neyi yakalıyor da ikinci bir hesabı açtığımda telefon doğrulaması istiyor diye araştırdım. IP, MAC, Cart, Curt derken bir yöntem buldum. Farklı bir işletim sistemi ile sıfır bir PC den ilk defa googleye giriliyormuş gibi hesap açıyorum. Birden fazla Adsenseler ve Youtube Kanalları arasında dolaşıyorum, herhangi bir kapanma da yaşamadım. Üstelik aynı bilgisayardan Özgün kanalımıda yapıyorum. Tek yapmam gereken şey bilgisayarımı restart etmek.
Bu yöntem ile mail satma işi bile yapılabilir.
Düşünen olursa cüzi miktardan bir kaç kişiye satabilirim kullandığım özel işletim sistemini, Flasha yükler istediğiniz yerde çalışabilirsiniz.
Düşündüğüm rakam 100 TL dir.
google telefon istemesinin nedeni seni yakalamasi. yöntemi bilirsen kısa sürede yakalanmadan acarsin![]()
google telefon istemesinin nedeni seni yakalamasi. yöntemi bilirsen kısa sürede yakalanmadan acarsin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.