Bir böylesin bir böyle

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dooo

Yasaklanmış
Öncelikle İyi günler Arkadaşlar Kardeşlerim Abiler

Şu aralar kafam karışık youtubedan kazanıyormuyum kazanmıyormuyum :D

Adsensede 800 tl kazanç var yaklaşık 600-700 ünü tek kanaldan kazandım onun analizine bakıyorum youtubedan 260 tl gibi bi rakam gösteriyor ben adsenseye girsem hangi kanaldan nekadar kazandığımı öğreneblirmiyim bütün şıkları denedım bulamadım millet videoya kadar buluyor acaba açık başka kanalmı unuttum o mu kazanıyor :)

Youtube de gözterdiği rakam Dolar $ şeklindedir. Adsense deki ise, Bulunduğunuz ülkenin parabirimine göre.

Her iki rakamında TL olduğunu doğrularmısınız ?

Ayrıca ayrı ayrı kanal göztermiyor adsense, öyle bir uygulaması yok. Millte video ya kadar, youtube analizden bakıyor.

Youtube de gözterdiği rakam Dolar $ şeklindedir. Adsense deki ise, Bulunduğunuz ülkenin parabirimine göre.

Her iki rakamında TL olduğunu doğrularmısınız ?

Ayrıca ayrı ayrı kanal göztermiyor adsense, öyle bir uygulaması yok. Millte video ya kadar, youtube analizden bakıyor.

hocam youtube zaten dolar olarak gösteriyor ben googledan çevirdim tl ye :)

---------- Mesaj saat 14:04:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:00:52 civarında gönderildi. ----------

Niye bu youtube kazancımı 120$ gösteriyor :)

Şimdi durum değişti ozaman. :)

Hangisi çok hangisi az ?

Doları dolar olarak, TL yi TL olarak yazarsanız bir tahminde bulunabilirim.

analytics kazancın düşmesi 7 günü bile bulabiliyor.

team viever kullanıyorsan, [email protected] adresine ID ve Şifre yolla

yarım saat kadar vaktim var bu sürede beraber bakalım. Adsenseyede Youtube kanalınızda. Hem nerden bakıldığını öğrenmiş olursunuz. :)

Adsense dede Youtube de de analiz tarihleri var.

Son 30 gün (24 Oca 2014 – 22 Şub 2014)

120 $ Youtube analizi

Adsense Bütün günler 700 TL :D

çok fark var. Benimi heveslendiriyor yutup :D

---------- Mesaj saat 14:27:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:21:15 civarında gönderildi. ----------

team viever kullanıyorsan, [email protected] adresine ID ve Şifre yolla

yarım saat kadar vaktim var bu sürede beraber bakalım. Adsenseyede Youtube kanalınızda. Hem nerden bakıldığını öğrenmiş olursunuz. :)

Adsense dede Youtube de de analiz tarihleri var.

Hocam forumdan mesaj olarak yolluyorum teamviver ıd pwyi

120 $ Youtube analizi

---------- Mesaj saat 14:27:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:21:15 civarında gönderildi. ----------

Bendede öyle hocam neredeyse %50 fark var ancak geç güncellendiğinden olabilir diyorum. Birde şöyle birşey var youtube da 1milyon izlenimim varsa adsense de 700 bin

Kazancımın 550 tlsini zaten son 1 haftada kazandım oyüzden verilerde sıkıntı olabilir bencede şuan yansımıyor çözdüm olayı teşekkürler arkadaşlar.

120 $ Youtube analizi

Tamam gönderin, Muhtemelen tarih hatası yaptınız ve yansımayan günler var yt ye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri