Bir Diyet Günlüğü

salim59yt

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Fazla kilolarımdan yakınırken Facebook'ta bir diyetisyenin profilini gördüm. Zayıflamak isteyen kişilerin önceki ve sonraki resimlerini gördükten sonra kendi kendime sordum niye bende böyle olmayayım, sigarayı nasıl bıraktıysam bunuda başarabilirim dedim ve o diyetisyene gitmeye karar verdim.

29.01.2017 Tarihinde diyetisyen kontrolünde zayıflamaya başladım. Verdiği diyet listesini uygulamamı söyledi ve 15 gün sonra(04.02.2017) kontrole çağırdı. Verdiği diyet listesine iş yoğunluğundan dolayı %95 uyum sağladım diyebilirim.

Konuyu elimden geldiğince güncel tutacağım. Diyete başlamak isteyen kişilere umarım ön ayak olurum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Diyete başlama tarihi: 29.01.2017
Boy: 1,71
Diyete Başlangıç : 97,6KG Hedef Kilo: 82-83KG arası
Vücuttaki Yağ oranı: 39,5KG

1.Kontrol Tarihi: 04.02.2017

Verilen Kilo: 3,1 KG
Kilo: 94,5KG
Verilen kiloların tümü vücuttaki yağdan verildi: 36,4KG

2.Kontrol Tarihi: 24.02.2017

Verilen kilo: 1,4 KG

Kilo: 93.1KG

1 AYDA VERİLEN TOPLAM KİLO: 4,5KG. Verilen kiloların 4kg'si yağdan 0,5Kg ise kastan gitmiştir.

3.Kontrol Tarihi: 17.03.2017

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba,

Fazla kilolarımdan yakınırken Facebook'ta bir diyetisyenin profilini gördüm. Zayıflamak isteyen kişilerin önceki ve sonraki resimlerini gördükten sonra kendi kendime sordum niye bende böyle olmayayım, sigarayı nasıl bıraktıysam bunuda başarabilirim dedim ve o diyetisyene gitmeye karar verdim.

29.01.2017 Tarihinde diyetisyen kontrolünde zayıflamaya başladım. Verdiği diyet listesini uygulamamı söyledi ve 15 gün sonra(04.02.2017) kontrole çağırdı. Verdiği diyet listesine iş yoğunluğundan dolayı %95 uyum sağladım diyebilirim.

Konuyu elimden geldiğince güncel tutacağım. Diyete başlamak isteyen kişilere umarım ön ayak olurum. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.

Diyete başlama tarihi: 29.01.2017
Boy: 1,71
Diyete Başlangıç : 97,6KG Hedef Kilo: 82-83KG arası
Vücuttaki Yağ oranı: 39,5KG

1.Kontrol Tarihi: 04.02.2017

Verilen Kilo: 3,1 KG
Kilo: 94,5KG
Verilen kiloların tümü vücuttaki yağdan verildi: 36,4KG

2.Kontrol Tarihi: 25.02.2017
Ben de şuan diyetteyim bugun 13.günüm kendim yapıyorum 90 ile başladım boyun 1.80 şuan 85.5 olmuşum.Pazarları serbest günüm istediğimi yiyorum

18 yaşındayım 4 gün önce diyete başladım :D Malesef yaza kadar spor salonuna gidebime imkanım yok.

Boyum 1.75 Kilom 79 ama göbeğim ve göğüslerimden rahatsızım artık insanlar dalga geçiyor kilo vermek için önerisi olanların önerisine açığım :D

Ben de şuan diyetteyim bugun 13.günüm kendim yapıyorum 90 ile başladım boyun 1.80 şuan 85.5 olmuşum.Pazarları serbest günüm istediğimi yiyorum

Hızlı kilo vermek önemli değil hocam. Ben çok araştırdım. Önemli olan vücuttaki yağdan vermek. Vücuttaki kastan verirsen çok çabuk kilonu geri alırsın.

3.Aydan sonra Ayda 1 gün serbest gün olacak. Onun için henüz çok erken.

Kilo: 93.1KG

1 AYDA VERİLEN TOPLAM KİLO: 4,5KG. Verilen kiloların 4kg'si yağdan 0,5Kg ise kastan gitmiştir.

3.Kontrol Tarihi: 17.03.2017

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri