Bir Garip Sayfa To Problemi

Mercurial

Kayıtlı Üye
Ilk yardim konumu acmis bulunuyorum! :D Arkadaslar gecen ayin 25 inde bi kanal actim ve yabanci dilde(ingilizce degil) youtubeda olmayan videolari bulup atiyorum. Aradan gecen vakitte cok iyi gelisme gosterdi suan neredeyse 1k abone bulunuyor ve izlenimde gunluk 20k-50k arasi degismekte.

Herkes izlenimden sikayet eder ya, bende suan izlenip tik alamamaktan sikayetciyim cunku 10k izlenime 400 tik aldigim yerde, yani sayfa to %1-%4 arasi degisirken suanda %0.27 ye kadar inmis durumda. An itibariyle bugun icin toplamda neredeyse 56k izlenim olmus ve tik sayisi sadece 150. Videolarin hepsinde dolar isareti yaniyor, para kazanmaya acik yani. Reklamlarda cikiyor fakat bazen ben kendim denedigimde reklamlari goremiyorum. Sari cizgi olmasina ragmen reklam cikmiyor yani.

Son 7 gunun ve bugunun resmi asagida. Bu tarz bi sayfa to dususunun sebebi ne olabilir? 6-7 gun oncesinden hic bi farki yok kanalin, hala ayni yerlerde paylasiyorum. Bu dengesizligi nasil cozebilirim? Bi fikri olan var mi?

tji7.jpg

9dn5.jpg

reklam çıkmıyor olabilir videolarında baktın mı ?

Orasi ayri bi muamma zaten, usttede belirttigim gibi youtubedan izlendiginde reklamlar bazen cikiyor bazen cikmiyor. Fakat facebookta paylastigimda yada embed kodla farkli bi sitede izlendiginde HER SEFERINDE reklam cikiyor. Ilginc yani youtube'da durum boyle degil, kafasina esince cikiyor esmeyince cikmiyor. Etiketleri falan komple bosalttim, bakalim durum ne gosterecek. Cunku tamamen sacmalik yani 4-5 gun oncesinde patlayan videolar hala izleniyor ama sayfa to giderek dibe vurdu.

Ne yüklüyosun birader +16 felan mı? truviwem açıkmı.

Hayir +16 degil, youtubeda olmayan amator videolar yabanci bi dilde. Trueview acik otomatik olarak zaten herhangi bi ayar degistirmiyorum reklamlari aktif ederken. Konu olarak genel yani. Kaza, cinsellik,vs degil.

Videoları kontrol et kardeş var gibi sıkıntı böle olma imkanı normalde yok. 56 bin izlenimde en az 2k tık gelir normalde

Iste o yuzden konu actim ya zaten :) Belki bi cozum uretebilen olur diye. Uste bakarsan zaten 10k izlenime 400 tik aldigim yerde 60k izlenime en az 2k tik almam gerek. Fakat suan 170 bile olmus degil. Youtube sayfasinda goruntulenirken reklamlarin kafasina gore cikip cikmamasinin sebebini anlamis degilim. Facebookta yada diger embed kodla gomulmus yerlerde reklam kesinlikle cikiyor. Fakat youtube izlenme sayfasinda 5 kere denedigimde 1 kez falan cikti. Garip bi durum.

Iste o yuzden konu actim ya zaten :) Belki bi cozum uretebilen olur diye. Uste bakarsan zaten 10k izlenime 400 tik aldigim yerde 60k izlenime en az 2k tik almam gerek. Fakat suan 170 bile olmus degil. Youtube sayfasinda goruntulenirken reklamlarin kafasina gore cikip cikmamasinin sebebini anlamis degilim. Facebookta yada diger embed kodla gomulmus yerlerde reklam kesinlikle cikiyor. Fakat youtube izlenme sayfasinda 5 kere denedigimde 1 kez falan cikti. Garip bi durum.

video sonu reklamları işaretledinmi etiketler sex v.s etiket geçiyormu bi kontrol et işaretlenen reklam türleri neler bunları felan açıklarsan ancak öle kesin bi cvp alabilirsin diger türlü zor.

video sonu reklamları işaretledinmi etiketler sex v.s etiket geçiyormu bi kontrol et işaretlenen reklam türleri neler bunları felan açıklarsan ancak öle kesin bi cvp alabilirsin diger türlü zor.

Etiketleri komple bosalttim, yinede cinsellik iceren birsey yoktu. Video sonu reklamlar falan isaretli degil. Zaten 10. saniyede olan sari band var orada fakat 10. saniyeye geldiginde her zaman reklam cikmiyor youtubedan izlerken. Reklam ayarlariyla falan hic oynamadim standart yani. Overlay ve trueview acik.

Daha once boyle sacma bi durumla karsilasmadim, bu kadar dengesizlik gostermesi akil alir gibi degil zaten. Cunku 1 hafta oncesinden farkli hic bisey yok. Son 2 gundur asiri dustu sayfa to.

Etiketleri komple bosalttim, yinede cinsellik iceren birsey yoktu. Video sonu reklamlar falan isaretli degil. Zaten 10. saniyede olan sari band var orada fakat 10. saniyeye geldiginde her zaman reklam cikmiyor youtubedan izlerken. Reklam ayarlariyla falan hic oynamadim standart yani. Overlay ve trueview acik.

Daha once boyle sacma bi durumla karsilasmadim, bu kadar dengesizlik gostermesi akil alir gibi degil zaten. Cunku 1 hafta oncesinden farkli hic bisey yok. Son 2 gundur asiri dustu sayfa to.

Videolarda reklam çıkmıyosa adsense paneline görüntüleme sayısı yansımazdı.Sizin sorununuz farklı olmalı

Videolarda reklam çıkmıyosa adsense paneline görüntüleme sayısı yansımazdı.Sizin sorununuz farklı olmalı

Anlamiyorum iste ne gibi bi problem olabilir. 3 gun oncesinde %1.5 a yakin olan sayfa to nasil olurda 2 gunde %0.27 ye kadar duser? Ustelik hic bisey degistirmedimde. Hersey ayni, suan etiketleri dahi sildim belki etiketlerden kaynaklanan bi problemdir diye. Gunu 62k izlenme 31 TL ile kapattim, saka gibi.

Çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Elbet vardır bir çözümü akşam güncel tutun konuyu bilgisi olanlar çözer umarım hak ettiğiniz kazancı elde edersiniz. :)

Çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Elbet vardır bir çözümü akşam güncel tutun konuyu bilgisi olanlar çözer umarım hak ettiğiniz kazancı elde edersiniz. :)

Yani yine 1k falan tik alsam uzulmiycem bu kadar, %1 olsa bile yeterli ama 0.50 yi bile goremiyorum son 2 gundur. Suandada sifirlandiktan sonra 2500 izlenim 7 tik. Saka gibi, kontrol etmedigim ayar kalmadi. O kadar ugrastim video bulucam kanali taniticam diye.

---------- Mesaj saat 18:08:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:23:08 civarında gönderildi. ----------

Guncel, beyler suan farkettimki hassas kategorilerin neredeyse hepsi engelliydi. Sadece 3 tanesi acikti. Bununla bi alakasi olabilir mi acaba?

Hassas kategorilerlede alakali degilmis. 12k izlenim var sayfa to %25. Inanilacak gibi degil ne bicim istir bu :confused:

Youtube sisteminde bazı kelimeleri ters anlayıp reklam çıkartmayabiliyor.
bende eşek kelimesinde bile reklam çıkmıyordu yani bi başlık girerken düzgün girin ilgi çeksin diye girdiniz mi reklam çıkmıyor :D

Youtube sisteminde bazı kelimeleri ters anlayıp reklam çıkartmayabiliyor.
bende eşek kelimesinde bile reklam çıkmıyordu yani bi başlık girerken düzgün girin ilgi çeksin diye girdiniz mi reklam çıkmıyor :D

Baslikla alakasi olacagini sanmiyorum cunku facebookta paylasilmis videolarin hepsinde istisnasiz reklam cikiyor. Simdi farkettim mobil izlenme orani %60 kalan kisim %40. Fakat bununda arada bu kadar fark olusturacagini sanmiyorum. Zaten soyledigim gibi 3 gun oncesinde sayfa to gayet normaldi. Bi anda dustu, hala dahada yerlerde.

Baslikla alakasi olacagini sanmiyorum cunku facebookta paylasilmis videolarin hepsinde istisnasiz reklam cikiyor. Simdi farkettim mobil izlenme orani %60 kalan kisim %40. Fakat bununda arada bu kadar fark olusturacagini sanmiyorum. Zaten soyledigim gibi 3 gun oncesinde sayfa to gayet normaldi. Bi anda dustu, hala dahada yerlerde.

sen ne sanarsan san birader..Başlık ve etikette argo varsa reklam çıkmaz..Yoksa millet big tits videolarından parayı kırardı.

sen ne sanarsan san birader..Başlık ve etikette argo varsa reklam çıkmaz..Yoksa millet big tits videolarından parayı kırardı.

Onceki mesajlarimda belirttim, baslikta,etikette yada aciklamada cinsellik yok. Videolarda cinsellik yok. Tamamen amator cekim olan kisi videolari. Bazilari bi konu ustune konusuyor gibi mesela. Alfabeleri zaten latin alfabesi degil. Reklamlarda cikiyor fakat tik orani cok dusuk son 2 gundur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri