Bir Google ürününe erişilemiyor

• Kullanıcı kanunsuz_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

kanunsuz_

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Biraz önce Bir Google ürününe erişilemiyor sayfası geldi.Ban yedim sanırım
sadece bir fotoğrafla gs maçını koymuştum.ama herangi bi video yoktu.videonun altında bc.vc linki koymuştum. Lig tv buna telif hakkında bulunabiliyor mu ?
yoksa linki tıklayıp açamayan beceriksizlerin şikayeti yüzünden mi yedik banı ?

Birde youtube hesabı ve adsense hesabı ayrı mailler üzerinde. kasım ayının ödemesi adsenseye yüklenir mi ?

Evet kanalın kapanmış ve mailine bak para kazanması kapanmış mı kapanmamışsa ödemen yapılır.

adsensenin mailine mi yoksa youtube un mailine mi bakayım. youtube mailinde herhangi bi mail yok su ana kadar

Merhaba arkadaşlar.
Biraz önce Bir Google ürününe erişilemiyor sayfası geldi.Ban yedim sanırım
sadece bir fotoğrafla gs maçını koymuştum.ama herangi bi video yoktu.videonun altında bc.vc linki koymuştum. Lig tv buna telif hakkında bulunabiliyor mu ?
yoksa linki tıklayıp açamayan beceriksizlerin şikayeti yüzünden mi yedik banı ?

Birde youtube hesabı ve adsense hesabı ayrı mailler üzerinde. kasım ayının ödemesi adsenseye yüklenir mi ?

Gs - ? (rakip takim) mac ozeti miydi basliginiz?

Link kisaltma sitesi linki eklemek sorun degil . (viruslu bir siteye yonlendirmiyorsa)
Kanaliniz yaniltici baslik ve resimden kapanmis . Gecmis olsun

Ben bu türk yanıltıcı baslıkları görünce kendim bizzat spam olarak raporluyorum youtubeye.
gs-sivas maçı özeti yazıyorsun karsına bombos simsiyah bir video cıkıyor bilmem suraya tıkla buraya tıkla. sinirlerim altüst oluyor. mesela bugün 4-5 kanalı bu sekilde sikayet ettim. belki senin de kanalın içineydi :)

Ben bu türk yanıltıcı baslıkları görünce kendim bizzat spam olarak raporluyorum youtubeye.
gs-sivas maçı özeti yazıyorsun karsına bombos simsiyah bir video cıkıyor bilmem suraya tıkla buraya tıkla. sinirlerim altüst oluyor. mesela bugün 4-5 kanalı bu sekilde sikayet ettim. belki senin de kanalın içineydi :)

valla ne yalan söyleyim aynı şeyi bende yapıyorum. heleki mac özeti videosu izlicem derken pes felan videosu cıkarsa 1 tane şikayetlede yetinmiyorum. 5-10 tane birden atıyorum:)

haklısınız zaten öyle bişey yok. Ben maç yayını esnasında yaptım ve Maçın linkini açıklama kısmına attım.Video Üzerindede özel olarak belirttim link aşağıda diye.hatta dns nasıl değiştirilir ve nasıl açılır videolarını da koydum.yaklaşık 13 bin gösterimi var linke tıklama sayısı 300 civarında. fena yedik desenize :D
ligtvden herhangi bişey gelirmi neticede maç yayını falan yapmadım sadece nette buldugum bi linki kısalttım attım

---------- Mesaj saat 03:06:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:51:32 civarında gönderildi. ----------

şaka gibi videoyu biri kopyalamış yüklemiş 301+ görüntüleme var ve 2. sırada duruyor. Bizde patladık gitti .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri