bir günde 11 telif yemek !

• Kullanıcı zzinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zzinan

Kayıtlı Üye
Evet arkdaslar . baslıkta da belirtiğim gibi bir günde 11 telif yedım hatta bir gecede diyebilirim. kanal içerikleri çogunluk çizgi film olmakla birlikte birbirinden bagımsız kanallarda var. aklıma takılansa su?teliflerin hemenhemen hepsi sahte ve aynı adresler mevcut.
merak ettiğimse aynı adsenseye bağlı kanalları biz bilemiyorken birileri biliyor olabilir mi? çünkü biarada bukadar telifin tesadüf olmadığı kanısındayım!
Nasıl önlem alınır ne yapılır ? :(:confused:

hocam o ne ki geçen hafta 112 tane dünya engeline karşı 48 tane telif gelmiş.kanal uçtu hala telif mailleri geliyor nedense :D

bence youtube un sadece bu iş için ekibi var ve çok iyi organize olmuş durumdalar gerisi senin benim gibi youtube dan ne koparsam kardır diyen adamlar..

akşama kadar 50 yi bulu desenize :) hiç mudahale etmıyrum kanallara baklım nolacak dıkkatımı ceken mailler pluss agırlıklı.isimler sacma.ucan kanallarda var ama. 1 yıllık kanalla 1 aylık kanala aynı gun sahte telif gelmesi düşündürücü :(

hocam 11 telifi bir ayda bile yemiyorum valla yerinde olmak istemezdim :)

kanalların isimleri biribirine benziyorsa ya da içerikleri birbirine benziyorsa kanal aratma yaparak bulurlar.

hocam 11 telifi bir ayda bile yemiyorum valla yerinde olmak istemezdim :)

bende yemıyordum bı anda olması tuhaf. hadi salak sacma ç.film kanallarına toplu taarruz desek. aylardır dımdık ayakta olan kanallarıma ne demeli? 6 7 aylık kanallara da gelmiş.bitane de yt topuluk var

bence youtube un sadece bu iş için ekibi var ve çok iyi organize olmuş durumdalar gerisi senin benim gibi youtube dan ne koparsam kardır diyen adamlar..
Katılıyorum hocam.Sistemli bir şekilde çalışıyorlar.Bugün gelmezse 1 hafta,1 ay sonra geliyor.

kanalların isimleri biribirine benziyorsa ya da içerikleri birbirine benziyorsa kanal aratma yaparak bulurlar.

hocam 1 tanesi 7 aylık makyaj kanalı bi tanesi 1 aylık çizgifilm. biri 3 aylık haber.biri film.. değğişik yani. mail isim bnzrlıklerı yok. kanallarda diğer kanallara yonlendırme yok

bende yemıyordum bı anda olması tuhaf. hadi salak sacma ç.film kanallarına toplu taarruz desek. aylardır dımdık ayakta olan kanallarıma ne demeli? 6 7 aylık kanallara da gelmiş.bitane de yt topuluk var

pekı telıfler aynı yerden mı gelmıs hocam. hani mesela bır adamın kanaılndan bırkac vıdeo aldgımız zaman adam bır telıf atıyor aynı anda 4 vıdeoyu götürüyorya hani mesela öyle mı yoksa butun telıfler farklı kısılerden mı hocam = ?

benim şu an 3 çizgi film kanalım var iyi izlenim alıyor adsense ye özellikle bağlamadım 3 hafta oldu hiç ses seda yok adsense ye bağlayıp görücez bakalım ne o lacak burdan paylaşırım durumu

@adilge hocam en tuhafı a ve b kanalı ç.film var. farklı adsenselerde bide. birinde 95 diğerinde 423 video var. içerikler birbirine yakın ama aynı değil. kaegori olarak aynı dıyebiliriz.yada ulke. bunlara gelen aynı isim mesela. şimdi kagıt kalem alıp şema çizicem. okları biririne yonlendırerek tepedekini bulmak için :D

---------- Mesaj saat 15:50:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:49:12 civarında gönderildi. ----------

benim şu an 3 çizgi film kanalım var iyi izlenim alıyor adsense ye özellikle bağlamadım 3 hafta oldu hiç ses seda yok adsense ye bağlayıp görücez bakalım ne o lacak burdan paylaşırım durumu

hocam paylasırsan memnun olurm. an itibariyle 12.de geldi. bu da ç.film :( :(

@adilge hocam en tuhafı a ve b kanalı ç.film var. farklı adsenselerde bide. birinde 95 diğerinde 423 video var. içerikler birbirine yakın ama aynı değil. kaegori olarak aynı dıyebiliriz.yada ulke. bunlara gelen aynı isim mesela. şimdi kagıt kalem alıp şema çizicem. okları biririne yonlendırerek tepedekini bulmak için :D

hadi bakalım analizinde başarılar kardeşim o zaman, tekrar geçmiş olsun .. :(

Hocam arada sırada elbette olacaktır böyle şeyler ama bir günde 11 telif yemek..

Kısa sürede o kadar çok telifin gerçek olma ihtimali yok zaten , kötü çizgi film seçmişsiniz kanısındayım.Bu şekilde en bilinen , spama başlayıp çizgifilme yönelen herkesin ilk başladığı çizgifilmleri seçerseniz ancak o zaman bu sonuçla karşılaşırsınız gibime geliyor..

(Eğer telifler farklıysa, aynı gecede 11 telif aynı/farklı kişi tarafından farklı hesaplara gelmişse)

Hocam arada sırada elbette olacaktır böyle şeyler ama bir günde 11 telif yemek..

Kısa sürede o kadar çok telifin gerçek olma ihtimali yok zaten , kötü çizgi film seçmişsiniz kanısındayım.Bu şekilde en bilinen , spama başlayıp çizgifilme yönelen herkesin ilk başladığı çizgifilmleri seçerseniz ancak o zaman bu sonuçla karşılaşırsınız gibime geliyor..

(Eğer telifler farklıysa, aynı gecede 11 telif aynı/farklı kişi tarafından farklı hesaplara gelmişse)

hocam ç.film agırlıklı ama telifde gelsın o da sıkıntı değil. aylardır gırıs yapmadıgım az da olsa sabıt kazandıran kanallara sıcraması bnı dusundurdu. çizgifilmlerde oyle tomve jery tarzı paspal değil.siteden ozenle seçip yuklemiştim.cogu yt to yt bıle değil

11 telif :) her ay ortalama o telifi yiyorum alıştım ben.

bu arada rekor bende aynı anda 2 farklı telif, toplamda 138 video. kanal şuan aktif maşallah değin :p

11 telif :) her ay ortalama o telifi yiyorum alıştım ben.

bu arada rekor bende aynı anda 2 farklı telif, toplamda 138 video. kanal şuan aktif maşallah değin :p

maşallah hocam:D sennn telifciler gibi çalışanları seviyorum ya adam kısa ve net. su 1 2 saat arayla teker teker telif atanlar yok mu asıl sinir bozucu onlar :rolleyes:

resmin cek hocam hepsinin paylas, gercek mi ki bu telifler

hocam sımdı acil cıkmam lazım. ipin ucu kactı 1 tane daha geldi. gelmeye de devam edecktır. aksama nasip olursa resimleri içerikleri falan paylasıcam. bağlantı kurmak maksatı. umarım aksama kadar çok fazla kapanan olmaz :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri