Bir günde Manuel Kaç Yükleme Yapıyorsunuz?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

flyx

Süper Moderatör
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir günde 1 kanala kaç video atıyorsunuz? ben bir kanala 10-15 arası atıyorum sonra diğer kanala 10-15 atıyorum. sonra ertesi gün diğer 2 kanala video atıyorum.

ayrıca manuel yükleyerek bir kanala 20+ atıp kanalı kapanan var mı?

her attığım video tutuyor kendiliğinden index alıyor ama 10dan sonra atmaya korkuyorum..

Edit:

Manuel yüklediğiniz kanalların Google+ bağlantısı var mı?

2 kanalım var ortalama 500tık bu aralar ama kanal kapandı eskisi normalde 1,5k dı artacak inş günden günde

valla video olunca 10 15 tane atıyorum 1 aydırda açık ama hergün 10 15 olmuyor mesela bugun belki 5 tane anca

günlük7-8 tane atıyorum hepsi manuel hiç bot kullanmadım şimdiye kadar.

( not : bot kullanırsam 50 kanala açtım diyelim.para kazanmaları gittiği anda manuelde gidermi ?)

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir günde 1 kanala kaç video atıyorsunuz? ben bir kanala 10-15 arası atıyorum sonra diğer kanala 10-15 atıyorum. sonra ertesi gün diğer 2 kanala video atıyorum.

ayrıca manuel yükleyerek bir kanala 20+ atıp kanalı kapanan var mı?

her attığım video tutuyor kendiliğinden index alıyor ama 10dan sonra atmaya korkuyorum..

hocam futbol üzerine çalıştığım için günde ne kadar maç varsa o kadar yüklüyorum 5-15 arası oluyor genellikle :)

günlük7-8 tane atıyorum hepsi manuel hiç bot kullanmadım şimdiye kadar.

( not : bot kullanırsam 50 kanala açtım diyelim.para kazanmaları gittiği anda manuelde gidermi ?)

eğer hepsi partner ise gitmez partner ol bot konusunda sıkıntı cekmessın

ben hiç bot kullanmamış birisi olarak söylüyorum

partnerde hiç denemedim hocam.denemek gerek.

partnerde videolar direk para kazanma açılıyor kanalın kapansa bile diyer kanallara birşey olmaz sadece geçen bir arkadaş aynı telefonla açılan hesaplar bir tanesi giderse diyerleride gider yazmıştı tam emin değilim sıkıntı olursa sadece bundan yana sıkıntı olur

yani bir kanala 10-15 üzeri atan yok mu? :) tek ben miyim

partnerde videolar direk para kazanma açılıyor kanalın kapansa bile diyer kanallara birşey olmaz sadece geçen bir arkadaş aynı telefonla açılan hesaplar bir tanesi giderse diyerleride gider yazmıştı tam emin değilim sıkıntı olursa sadece bundan yana sıkıntı olur
hocam günlük 4-5 k izlenme oluyor kanalımda.tek kanal çalışıyorum patlatı diye daha onceleri.bir kaç kanaldan mı patlıyorum diye tek kanal ile çalışıyorum.4-5 k izlenmeye 5-6 tl bırakıyor hergun.ama geleceğini gormuyorum.ne zmn kapanacak diye korkuyor insan.elimde binlerce sim kart alacak imkanda var.çünkü çok ucuz burada

25-30 özgün video attığım oldu ama her gün değil.

pardon yanlış anladım :D bazen 30-35i buluyor(üst üste dahada atmıyorum) bazen 50i buluyor üst üste

hocam günlük 4-5 k izlenme oluyor kanalımda.tek kanal çalışıyorum patlatı diye daha onceleri.bir kaç kanaldan mı patlıyorum diye tek kanal ile çalışıyorum.4-5 k izlenmeye 5-6 tl bırakıyor hergun.ama geleceğini gormuyorum.ne zmn kapanacak diye korkuyor insan.elimde binlerce sim kart alacak imkanda var.çünkü çok ucuz burada

bence biraz daha tecrübe yapıp bu dediğim işlere girebilirsin tecrübe çok önemli bir kanalın gidince diyer kanalınla yola devam edicek türden bir sistem kur bence eğer zamanın varsa denemekde fayda var şimdi bence yeni bir gmail kur aweye bağla tabi çabuk kabul ettiği için söylüyorum sen bilirsin şimdilik biri adsensede diyeride partnerde kalsın bir zararı olmaz sonra yavaş yavaş ilerlersin

binlerce kart almana gerek yok 1 senedir doğrulama yapmadığım (tel no girmeden) 5-6 kanalım var.. sadece 15dk üzeri çalışıyorsan girmen gerekir..

Yeni bir kanala geçen gün 2 günde 200'er 200'er video attım 400 videoda sorun çıkmadı bir 100 daha attım kanal kapandı sonra tövbe ettim :)

ah güzel bi kaynak bulsam 1 video atmak için 1 saat uğraşıyorum yok bu video telif alırmı acaba, yok şurasında logo var silmeye çalış tamda silinmiyor zaten öylemi atsam,
akşam olmuş bi bakmışım 2 tane video yükleyebilmişim :(

yeni kanal açıp 300-500 video atıp arkama bile bakmıyorum.
Eski kanallara video atmıyorum.
En temizi.
:cool:

Manuel olarak 100 (toplam kanala) bazısına 4, bazısına 6, bazısına 10.

Bot ve benzeri uygulamalar ile 500+ video.

tek kanal çalışıyorum ve programım gunluk her gun yeni bolumunu atıyor

yani 1 video atıyorum 10 dkmı alıyor gunde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri