Bir İnsana Vurulmak

Acoustic

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytozel.com
Görmeden sevmelerin adamları – kadınları olarak, fark etmedik bir insanın satırlarında sevdiğin şey aslında iklim uyumu, fikir uyumu, zihniyet uyumudur ve bu seni karşındaki ile ancak dost yapar. Aşk gibi içinde duygu olan birşey değildir bir insanın satırlarına duyulan muhabbet. Görmeden veya yüz yüze gelmeden yaşanan muhabbette hayalimizdeki prensesin içine satırların sahibinin ruhunu yerleştiririz.
Siz hiç satırlarını sevdiğiniz birini çirkin , antipatik hayal ettiniz mi ? Veya size somurtarak bakarken? Veya sizden başkasını düşünürken ? Size hiçbirşeymişsiniz gibi bakarken ? Hiç konuşmadan, hiç göz göze seninle konuşurkenki mimiklerini izlemeden, hiç iç dünyasını dinlemeden uzaktan hissedilen şeyleri de aşk zannettik. Ki bu olsa olsa fiziksel beğeni ile ilgili birşeyler olabilirdi. Burada sevgi olmaz, çarpılmak olur ki bu tam da aradığına rastlamaktandır. Vurulursun, ama çok güzel olduğu için değil. Öyle olsa tüm erkekler en güzel kıza vurulurdu. Vurulursun çünkü iç boşluklarına tam olur bu prensesin ayağı.
Aşk, velhasıl, fiziki olduğu kadar ruhidir de, iki yönden de bir insana vurulursan, bu aşktır, bu aşk öyle geçebilecek birşey de değildir.

valla ünide aynı sınftaki kıza vuruldum (siz siz olun aynı sınıftaki kıza bakmayın) kıza açılmaya korkuyorum cok iyi arkadaslıgımız var cok iyi anlasıyoruz ama o ama varya adamı bitiriyo :o

valla ünide aynı sınftaki kıza vuruldum (siz siz olun aynı sınıftaki kıza bakmayın) kıza açılmaya korkuyorum cok iyi arkadaslıgımız var cok iyi anlasıyoruz ama o ama varya adamı bitiriyo :o

Atz1RcMCEAAK21w.jpg:large

Lisede karsilikli bakistigim kiza acilamadim icime oturmustu arkadas siz siz olun ertelemeyin. Ben ha bugun ha yarin diye diye okulu biraktim kizda gittiii... Okulda

Aşk güzel şeydir be. Yaşı yoktur bunun. Bende yaşadım bunu taaa ki evimin önünde başkası ile nikah yapana kadar. O gün bugündür aşka küstük. Bize aşık olanada saygı göstermedik.. Yaş oldu 30 artık görünüşe değil ruha aşık olmanın önemini anladım ve beni sevene karşılık vermediğim değerin pişmanlığını duyuyorum..

bazı zamanlar vardır sadece bakarsın.
halbuki bir tebessüm etsen neler değişecek.
ama %50 şans var söyleyince
ya sevgili olacaksınız %50
ya küsüşecekseniz %35
ya aynı kalacak(olgun kişiyse) %15
:D :)

Gitti dostlar şölen bitti ne eski heyecan ne hız,Yalnız kederli yalnızlığımız da sıralı sırasız..

Ahmet Kaya, Allah rahmet eylesin hatırlattında anmış olduk.Çok anlamlı bir söz.

Siz benim neler çektiğimi Nerden bileceksiniz.. demiii

Ben de tam aynısını yazıcaktım valla :D
Arkadaş iyi konu açmış ama bide bazen bir problem on oluyor millet on bin yapıyor.
Sadece Kız ufak tefek diye millet arkadaşlığımıza bile laf ediyor. Tabi bu durumda delikanlı modun da içine atıyorsun...yada onun gibi şeyler

bazı zamanlar vardır sadece bakarsın.
halbuki bir tebessüm etsen neler değişecek.
ama %50 şans var söyleyince
ya sevgili olacaksınız %50
ya küsüşecekseniz %35
ya aynı kalacak(olgun kişiyse) %15
:D :)

o %15 içindeyim hocam ama baya zor oluyo aynı sınıfta :(

o %15 içindeyim hocam ama baya zor oluyo aynı sınıfta :(

o %15 içinde olmak bile güzel ama...
sana bi taktik başka kıza pas atar gibi yap.
amaç unutmuş sansın.
bi kıza unutulmak koyar biraz.
yani kız benim değerim bu kadar mıymış der. daha dün bana aşıktı der. :D

o %15 içinde olmak bile güzel ama...
sana bi taktik başka kıza pas atar gibi yap.
amaç unutmuş sansın.
bi kıza unutulmak koyar biraz.
yani kız benim değerim bu kadar mıymış der. daha dün bana aşıktı der. :D

yada tam tersi olur hocam bu şıpsevdinin tekiymiş der :)

valla çok sevdim çok aşık oldum herşey güzel giderken konuşup kapatıyorum telefonu yanında hiç tanımadığım yüzyüze gelmediğimiz bir kız var. seni çok özledim 3 gün sonra yanındayım diyor süper gidiyor herşey sonra o kızın yanında olduğunu öğrendim neden bilmiyorum ama kız beni sevmiyor daha doğrusu şundan sevmiyor kız arkadaşımla yazın tartışmıştık ve bu kıza anlatmış herşeyi en yakın arkadaşı olduğu için o kızda sakın ona yüzverme boşver ayrıl bırak konuşma diyordu tabi bu birlikteliğimizi o kıza söylememişti. galiba ben o gün konuşunca duydu yada o an o kıza söylemek istedi kızda ne dediyse artık telefonu seni çok özledim çok seviyorum diye kapatan kişi 10dk sonra öyle bir mesaj atıyorki herşey bitiyor. arıyorum telefonum engelli. whatsapp facebook twitter her yerden engelliyor. şaka sandım yada o kız gizliden böyle birşey yaptı sandım üniversitelerimiz ayrı şehirlerde aramızda 3 saat var çıktım gittim yanına ama yok artık ne dediyse seni çok özledim diyen kız resmen benden kaçıyordu. ve ben onu çok seviyorum bu olayın üstünden neredeyse 1 ay geçti arada nasıl diye mesaj atıyorum bazen iyiyim diyor bazen hiç cevap vermiyor bayramda kendisi aradı en son 3 gün önce konuştuk ama şuan komple bitti herşey artık benimle konuşmayacakmış. aşk böylesine kötü birşey aşık olunca dünya onun etrafında dönüyor tüm dünyan o oluyor ve herşeyi ona yapıyorsun ama o gidince bir anda hayatının içine ediliyor... :( ama ben onu halen çok seviyorum ve eminim bir gün pişman olacak başkalarını dinlediği için ve benimle konuşmayacak isteyecek. bu ya 1 hafta ya 1 ay yada 1 yıl olsa bile elbet arayacak eminim.. çünkü yanına gidip konuştuğumda sneinle mutlu geleceği istiyorum eminim ben çok mutlu oluruz çünkü sen beni çok seviyorsun dedi ama bunu yaşamak istediğimden korkuyorum dedi. resmen belli etti kızın birşey dedi ve o an öyle bir vedalaştıki sımsıkı sarıldı bırakmak istemezcesine resmen sonrada arkadasına bile bakmadan koşarak gitti :(

birde bir rüya görmüştü bu olaylar olmadan 2 ay önce rüyasında şöyle oluyormuş
biz bir süre hiç konuşmamışız görüşmemişiz yani ayrılmışız ve bir yerde bunun karşısına çıkıyormuşum buda bana bakıp inanamıyormuş öyle bir değişmişimki imazım giyinmem saçlarım ve bu kendi kendine bu omu ben neyi kaybetmişim neyi istememişim demiş.

ve şuan şuan ki bir amacım onun gördüğü o rüyayı gerçekleştirmek istiyorum.

ve en son yine söylüyorum ben onu halen çok ama çok seviyorum çokda özlüyorum :(

---------- Mesaj saat 00:51:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:51:20 civarında gönderildi. ----------

belki yukarıdaki yazdığım bu konu ile alakalı olmayacak ama dayanamadım yazmak istedim :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri