Bir kaç bilmediğim konuda beni aydınlatırmısınız?

• Kullanıcı Mertbalci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Mertbalci

Kayıtlı Üye
Merhabalar.

Bir çok konu gördüm ama bu sorulara yanıt alamadım.

Ben şuanda tek kanal ile çalışıyorum. Yakında 50 kanala çıkarıp çalışmak istiyorum ancak bir kaç sorum var.

Bunlar birinci hedef ana kelimeyi nereye girmeliyim.

Birden fazla kanalı aynı ipde açmak istemiyorum. Nereden sağlam şekilde alabilirim.

ve millet diyor günde hesabına 300 video ekle diyor. Ben özgün çalışıyorum. Günde 5 video yapmaya üşeniyorum. Millet diyor 300 video en az. Bunu nasıl yapıyorlar bunun hakkında bilgi verirmisiniz. VPD falan deniyor ama hiç kullanmadım o konuda da hiçbir bilgim yok. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim :)

Vds o vdp değil vds daha hızlıdır saniyeler içinde videoyu yükler.

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek kanal yüzünden adsenseye bağlı bütün kanallar etkılenıyor Yani bir kanalın para kazanması kapanırsa bütün hesaplar gidiyor Uyarı telif Dünya geneli vs vermeyen videolar katogoriler biliyorsan neden olmasın Bildiğim kadarı ile tek adsenseye 500 kanal bağlanıyor eğer değişmedi ise Benım bildiğim kadarı ile bu işte ustalaşmıs arkadaşlar 2-3 adsense ile çalısıyor

özgün çalışan kanallardan kopayalayabilirsin ve kanalını hemen adsenseye bağlama 2 hafta kadar bırak sonra bağla ozamankadar hem kanal hit alır hemde eşleşen vs geldiğinde silersin çünkü adsensenin bir tekniği daha oldu dikkat ederseniz eğer her ayın sonunda 1 ila 4 arası kanalların para kazanmasını kapatıyor ve bütün ihlalleri aynın anda mail atıyor ve kazanılan paranın üstüne yatıyor. ve genelde de aynı saatte gönderiyor mailleri 11:00 12:10 civarında ben şu anada her ay aynı sorunu yapan kanalların 25 tanesinin 25 mail adresini sildim şimdi artık adsenseyle ilişkilendirmeyi hemen yapmıyorum.

Özgün video yüklüyorsan günde 5 video fazla bile eğer tutacak kategoriyse yap her gün 1-2 video, keyfine bak yavaş yavaş kazançların artacaktır

Arkadaşlar ben 50 kanal yapıp hepsine hatfalık 5 adet özgün video göndersem. Sizce başarılı olur mu? Yani kazandırır mı?

Özgün diyorum ama izlesene den falan yeni videoları indirip yüklüyorum.

hocam yeni başladıysanız bence en fazla 3 kanalla calısın.ilerleyen zamanlarda gidişat iyi olursa bu artırılablir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri