Bir Kaç sorum olacak Youtube

ballackaga

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar, aklıma takılan bir kaç şey var.

Benim adsense hesabım var ve buna bağlı 2 kanal vardı ana kanal ban yedi alt kanal duruyor, ben yeni gmail hesabı açıp ordan youtube para kazanmasını aktif edip adsenseye bağlarsam bir sorun olur mu ? böyle 3 hesap açıp bağlarsam bir sıkıntı çıkarmı ? özet olarak ;

3 farklı gmail > 1 adsenseye bağlanırsa

çok kanal çok risktir benımde 10 kanalım bağlı adsenseye eğer biri para kazanması kapanırsa diyerleride uçabilir

Hem [MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] hem de [MENTION=34]gyigit71[/MENTION] doğru söylüyor. Cevaplarınıza ne yazacağımı bilemedim. :D

Şaka bi yana riskli mailleri adsensede tutma da kaç tane bağlarsan bağla. Hepsini de tek maile yönlendir.

ah be kardesim ben 50 60 kanal bagladim hrpsi kapandi para kazanmaya hicbirini nerdeyse hatirlamiyom silmem gerekiyor yeni adsense dusunuyorum para bi 200tl olsunda 0dan baslicam

şimdi anlamadım ben bağlasam mı bağlamasam mı ? yoksa 1 gmail açıp onda 5-6 kanal mı açsam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri