bir kanalda google+ olayini en cok ne kadar yaptiniz?ve sonuc ne oldu? Beyin Firtinasi :D

YildirimHiko97

Yasaklanmış
merhaba arkadaslar bu google+ actigimiz kanallarin kalici olub olmadigi olayini cozmeliyiz bence.her kes bir defada olsun demisdir google+ olayini ne kadar denediniz?(bir kanalda)ve en uzun ne kadar para kazanma aktif kaldi?her kes kendi bilgilerini yazarsa bir sonuca ulasa biliriz diye dusunuyorum..

ben bir kanalimda 2-defa 24 saat arayla yaptim temiz adsense olmasina ragmen yine kapandi,gmaile kanali bagladigim mail.ru yuzunden kapandigi gibi bir mesaj aldim mail ru hesabimida sildim yine mail.ru hesabim yuzunden kapandi.3-defa yine google+ acmak istedim ama olmadi hata verdi :o

Birde diyelim para kazanma kapatılana kadar 100tl kazandık. para kazanmayı bu yöntemle açtık ve videoları sildik para kazanma 12sine kadar kapatılmadı bu para kesinleşir mi ?

hata ne? 20dk beklemen lazım.

hayir hocam bu islemi bir daha yapamazsiniz diye bir hata veriyor

---------- Mesaj saat 18:37:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:35:37 civarında gönderildi. ----------

Birde diyelim para kazanma kapatılana kadar 100tl kazandık. para kazanmayı bu yöntemle açtık ve videoları sildik para kazanma 12sine kadar kapatılmadı bu para kesinleşir mi ?

paran kesinlesinceye kadar para kazanman aktif ise kazancin yansir diye biliyoum

bu google+ olayını bir ben beceremiyorum sanırım. dün gece de aynı şey oldu bu gece de forumda yazılanı aynen uyguluyorum kanal kalıcı olarak kapatıldı diye uyarı veriyor. acaba beklemek mi lazım bunun için? açılır mı yani?

bu google+ olayını bir ben beceremiyorum sanırım. dün gece de aynı şey oldu bu gece de forumda yazılanı aynen uyguluyorum kanal kalıcı olarak kapatıldı diye uyarı veriyor. acaba beklemek mi lazım bunun için? açılır mı yani?

Bende yapamıyordum ancak dün gece google+ bağlantısını kestim. Sonra sabaha kadar öyle kaldı sabahda google+'ya bağladım ancak kanal oluştururken yeni bir isim seçtim ve para kazanma açıldı

Bende yapamıyordum ancak dün gece google+ bağlantısını kestim. Sonra sabaha kadar öyle kaldı sabahda google+'ya bağladım ancak kanal oluştururken yeni bir isim seçtim ve para kazanma açıldı

yeni kanal ismi seçince açılıyor para kazanma ama aboneler ve videolar gidiyor. alt kanal oluşturuyor ana kanalı alt kanal yapıp oraya atıyor, para kazanma yine kapalı orada. anlamadım ki.

yeni kanal ismi seçince açılıyor para kazanma ama aboneler ve videolar gidiyor. alt kanal oluşturuyor ana kanalı alt kanal yapıp oraya atıyor, para kazanma yine kapalı orada. anlamadım ki.

bende videolar gitmedi nedense. tam hatırlamıyorum ama arkadaşlar bağlantıyı keserken yeni isimle mi alıyoruz o isimle mi devam ediyoruz ?

bende videolar gitmedi nedense. tam hatırlamıyorum ama arkadaşlar bağlantıyı keserken yeni isimle mi alıyoruz o isimle mi devam ediyoruz ?

ben 2-defada ayni isimle devam etdim ama 3-cude bu islem yapilamaz diyor..3-defa google+ ile acan oldumu??

---------- Mesaj saat 19:58:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:31:41 civarında gönderildi. ----------

anlasildi biz beyin firtinasi yapamiyoruz :( Alex lazim :D

Şuanda kanalımın bi tanesi Google+ bağlantısı kopmuyor

İsteği yerine getiremedik, lütfen daha sonra tekrar deneyin. diye bi hata veriyor

Kazanması kapatılan ana kanalımı bir çok kez denemiş olmama rağmen olmadı. Bazen 3 gün bile beklettim ona rağmen açmadı.

10 kere kapandimi?yuh artik ne mail atiyolardi?baska adsenseye gecirmedinmi hocam kanali?

kanalın günlük kazancı baya yüksekti o yüzden silmeye gönlüm el vermedi para kazanmayı açınca 2 gün duruyor 3.gün kapanır ben aynı gün içerisinde tekrar açıyorum öyle öyle bu ay kazancı kesinleşti kanalın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri