Bir Kediye Yardim Etmek Ister misiniz?

iwocan

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar,

Birkac gun once bir arkadasim tarafindan yolda bulunan ve buyuk ihtimalle bir aracin ya da baska birseyin yaraladigi bir kedicik vardi. Arkadasim kediyi veterinere goturup tedavi edilmesini saglamis. Ameliyat ve ameliyat sonrasi bakim masraflari 400 tl + 150 tl tutuyormus.. Simdilik bu miktarin 200 TL'si karsilanmis. Diger kalan 350 TL'lik tutari icin ise veterinere odeme yapilmasi gerekiyor.

Herkes bu aralar odeme aldigi icin sevincliyken ve yardim ediyorken belki bu kedicige de yardim edersiniz diye dusundum.

Veterinerin hesap numarasi : http://i.hizliresim.com/3a1Wj5.jpg

Kedicigin suanki hali : http://i.hizliresim.com/MyP8L2.jpg

Yardim etmek isteyen arkadaslar eger bana ulasip verecegim numarayi aradiktan sonra yardim ederlerse sevinirim. Numarayi buraya yazmak istemiyorum. Benimle konusmadan da para gondermeniz, gereginden fazla para gonderilmesine sebep olabilir..

Tesekkurler,

yazık Allah şifasını versin bunun gibi daha binlerce sahipsiz kaderlerine terk edilmiş günahsız sokak hayvanları var insan bunu düşündüğünde umutsuz oluyor daha kapsamlı bişey yapmak gerekiyo ama herkes kendi derdinde.. alıp bakıma götüren arkadaştan Allah razı olsun

yazık Allah şifasını versin bunun gibi daha binlerce sahipsiz kaderlerine terk edilmiş günahsız sokak hayvanları var insan bunu düşündüğünde umutsuz oluyor daha kapsamlı bişey yapmak gerekiyo ama herkes kendi derdinde.. alıp bakıma götüren arkadaştan Allah razı olsun

Aynen oyle hocam. Bizim arkadas zaten surekli hayvanlarin bakimlari vs gibi seylerle ugrasiyor. Umarim forum uyeleri bu konuda birseyler yapabilir.

Durum nedir ibrahim? 1-2 kişi daha çıksın yardım edelim birlikte yazık içim ezildi. Fazla bişi değil ama gereken miktarın yarısını karşılamaya hazırım.

Son düzenleme:
[MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] ve [MENTION=13674]abasaran[/MENTION] arkadaslarimiz yardimci oldular sagolsunlar. diger kismini da disaridan halletmisler.. Tesekkur ederiz.

Kedinin bakimindan sonra bazi ilaclar gerekli olabilir, onun icin de konu altindan bilglendirme yapacagim ileriki gunlerde..

Tesekkurler arkadaslar..

Hocam hayati tehlikeyi atlatmış mı yavrucak? Eğer paypal varsa oradan gönderebilirim

Arkadaslar kedi zaten ameliyat olmustu. Ilk mesajda verdigim resim ameliyattan sonraki hali. Cenesi dagilmis ve gozu de zarar gormustu. Malesef gozu kurtaramamislar, tek gozu gormeyecekmis fakat cenesini toparlamislar..

Bugun 100 tl'ye daha ihtiyac dogdu arkadaslar. Kedinin ilac masraflari icin gerekli bu parayi karsilayabilecek bir arkadasimiz var midir?

Ozel bir karisim goz damlasi 50 tl
Kalsiyumlu vitamin ve antibiyotik tableti 50 tl

Gonderecek arkadaslar, gondermeden once bana ulasirlarsa fazladan para gonderilmesini engellemis oluruz.

Simdiden tesekkurler.

---------- Spam Engelliyici 11:51 ---------- Önceki Mesaj 11:32 ----------

Hocam hayati tehlikeyi atlatmış mı yavrucak? Eğer paypal varsa oradan gönderebilirim

Hocam para direkt olarak veterinerin hesap numarasina gittigi icin malesef paypal olmuyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri