Bir konuyu gün yüzüne çıkarmak istiyorum.

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Benim bir sorun yaşadınız mı? evet ise lütfen konuya yorum yaparak açıklayınız, teşekkürler.

• Evet

Oy: 3 18,8%
  • Hayır

Oy: 13 81,3%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaDa

Kayıtlı Üye
R10 dan bir kaç defa ban yediğim için bazı arkadaşlar beni çok yanlış tanımışlar bu nedenle bir açıklama yapmam gerektiğini düşündüm.

Bunca r10 ve YTPara hayatım boyunca en az 100 kişi ile ticaretim olmuştur istediğiniz kişilere sorabilirsiniz benim ile bir sorun yaşayan olduysa her türlü sorunu gidermeye hazırım.

Bu konuyu açmamın tek nedeni insanların beni yanlış anlamalarını istemediğim içindir kimseyi suçlamak gibi bir amacım yok sadece yaşadıklarımı anlatma gereği duydum ve benimle ticaret yapıp bir sorun yaşadıysanız lütfen belirtin, sorun yaşamadıysanız da lütfen olumlu yorumlarınızı eksik etmeyin, teşekkürler.

En son bu forumda [MENTION=63165]VenomS[/MENTION] nickli eski dostum r10 da bu konuyu açarak beni banlattı tek nedeni de piyasayı yükseltmiş olmamdı :) Sorun değil ancak orada hem WaDa hemde benim gerçek adımı yazması hiç hoş değil bunun için açıklama yapmam gerektiğini düşündüm umarım konusunu düzeltip en azından isim ve soyismi mi siler.
https://www.r10.net/cozumlenmis-sik...i-netroyan-fenaba-maba-wada-ve-digerleri.html

Gerekli açıklamayı r10 ekibine gerek mail gerek bazı dostlarım aracılığıyla pm yollarıyla gerek r10 yönetiminin kişisel sosyal medya hesaplarından yapmaya çalıştım ancak kimse okuma gereği bile duymadı :)

15-20 gün önce kuzenimin hesabını banladıklarında bu açıklamayı yapmıştım.
Merhaba!
Bir kaç yıl önce foruma nasıl kayıt olacağımı bilmiyordum ve bir arkadaşıma sordum o da bana bir hesap verebileceğini söyledi bende kabul ettim ve verdiği hesabı kullandım ama r10 da davetiye ile üye olunduğunu ve başkasının hesabını kullanmanın yasak olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim bunları ancak artık çok geçti çünkü banlanmıştım profilimde yazan ismimle ticaret yapmadığım için
Banlanan üyeliğim bu idi :
https://www.r10.net/members/91863-netroyan.html
Profilimde gördüğünüz tüm ticaretleri ben yaptım herhangi bir kimseye bir sorun yaşatmadım ancak tabi üyelik benim adıma olmadığı için banlanmıştım ve buda gayet doğaldı.

Ama öğrenmiştim artık davetiye ile üye olunduğunu ve daha önce davet ettiğim bir arkadaşıma beni davet etmesini söylemiştim ve beni davet etti artık banlanacağımı düşünmüyordum çünkü gerçek ismimle ve davet ile üye olmuştum ancak bir kaç ay sonra birileri benim banlanan üye olduğumu farketti ve bana o musun diye sordu, kendisine evet benim ancak bu nedenle şu nedenle banlanmıştım ve şuan gerçek ismimle kayıtlı olduğum için şuan sorun yok dedim ancak yine banlandım ve bunu saçma buluyorum çünkü daha önce yaptığım yanlıştı ama bu yanlış değildi ve beni davet eden arkadaşımın da ben olduğumu sandılar ve onu da banladılar multi üyelik diye

Gerçek ismim ile kayıt olduğum üyelik bu idi
https://www.r10.net/members/114247-wada.html

Bunun bir hata olduğunu anlatmak için [email protected] adresine mail attım ancak herhangi bir dönüş yapmadılar ve bende durumu kabullenip devam ettim.

Bugün ise bir başka arkadaşımı benim yüzümden banlamışlar kendisi ayrıca kuzenimdir nicki Fenaba :)

Bugün kuzenimin bana durumu anlatması ile kendimi çok kötü hissettim ve durumumu açıklamam gerektiğini düşündüm.

Lütfen sizden ticaretlerime bakmanızı istiyorum istediğiniz her türlü bilgiyi vermeye hazırım (kimlik vs) WaDa nickli hesabım benim adıma kayıtlı ve hesabımı açmanızı istiyorum çünkü ben yanlış bir şey yapmadım sadece bu forumda doğru düzgün gerçek adım ile yaşamak istiyorum.

Arkadaşımın ve kuzenimin hesaplarınıda açmanız için istediğiniz bir belge vs. var ise gönderebiliriz üçümüzle telefonda da konuşabilirsiniz.

Anlattıklarım şeffaftır sizden dürüstlüğüme karşılık vermenizi diliyorum.

Teşekkürler.

Ve en son Tuby hesabım banlandığında bunuda ekleyerek tekrar şansımı denedim ama tabi yine herhangi bir dönüş olmadı. :)
Yukarıdaki metin ile daha önce yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım, r10 ban srunları kategorisinde konu açtım çok umutluydum ama konum açılmadan oradan kategori ban yedim
tüm mail adreslerinize durumu açıklayan yazıyı gönderdim ama yine bi dönüş alamadım forumun sahibi coşkun beye twitter instagram gibi platformlardan yazdım (bu doğru bir hareket değildi tabi) ama yine dönüş alamadım.
Bende artık ne yapacağımı şaşırdım umutluydum beni anlayacağınızı düşündüm ancak tüm umudumu yitirmiştim artık ve uzaktan forumu takip ediyordum.
Bir gün baktım bazı forum üyeleri insanlardan ucuza adsense hesapları alıp gidip yabancılara 2-3 katına satıyordu bende bu gruplardaydım ve resmen olan biteni izliyordum.
Adsense hesaplarını bin liraya alıp 2-3 bin liraya sattıklarını görünce bu duruma sessiz kalamadım ve davet edilerek gelip kendilerine rakip oldum, baştan beri açığımı arıyordu banlatmak için ve dün ona bu kozu verdim.
İçlerinden birini "cerezos" denemek için bir skype hesabı açıp iletişim kurdum ve benden bahsetmesini sağladım ve hakkımda olumsuz şeyler söyleyince dayanamayıp eline koz verdim, ve tuby nickli üyenin ben olduğumu anladı. :)
Tabi hiç düşünmeden rakip öldürmek için bu kozu kullandı ve beni bu konuyu açarak https://www.r10.net/cozumlenmis-sik...i-netroyan-fenaba-maba-wada-ve-digerleri.html banlatmayı başardı. :)
Sonrada aşağıdaki görüntülerdeki gibi dalga geçti.
https://hizliresim.com/LWqMTD
https://hizliresim.com/3T8gba
Neyse önemli değil arkadaş ile bir sorunum yok ancak uzun yıllardır kendisiyle gerek ytpara'dan gerek buradan dostluğumuz ve ticaretlerimiz vardı bunu yapması (bana göre) doğru değildi ama tabi herkes kendi rızkının peşinde ve belki bende olsam aynı şeyi yapabilirdim diye empati kurup fazla üzerine gitmedim kendisine'de sorabilirsiniz hala konuşmaktayız.

Bu konuda adı geçen NetRoyaN (daha önce kuralları bilmediğimden satın aldığım hesap) ve WaDa (Muhammed AY**** kimliğine sahip) zaten yukarıdaki metinde'de açıkladım MaBa benim davet ettiğim bir arkadaşım "Mahmut BA*** " ve Fenaba ise kuzenim "Nesim AY***"
Dilerseniz burada adı geçen herkesin kimliğini sağlayabilirim hatta her birinin telefon numarasını vereyim arayın konuşun.
Eğer mümkün ise foruma WaDa yani kendi kimliğim ile geri dönüp yararlı bir insan olmak istiyorum.

Ayrıca ytpara üyeliğimle https://www.ytpara.com/13885/wada.html yıllardır ytparadayım ve sorun yaşadığımız kimse olmadı çok şükür

Bunca r10 ve YTPara hayatım boyunca en az 100 kişi ile ticaretim olmuştur istediğiniz kişilere sorabilirsiniz benim ile bir sorun yaşayan olduysa her türlü sorunu gidermeye hazırım.

Konunun bir diğer amacı ise : "Neden banlandın, bu senmiydin, neden böyle yaptın" tarzı soruların cevabıdır.

Dediğim gibi bu konuyu açmamın tek nedeni insanların beni yanlış anlamalarını istemediğim içindir kimseyi suçlamak gibi bir amacımda yoktur sadece yaşadıklarımı anlatma gereği duydum ve benimle ticaret yapıp bir sorun yaşadıysanız lütfen belirtin, sorun yaşamadıysanız da lütfen olumlu yorumlarınızı eksik etmeyin.

Teşekkürler.

forum hayatım boyunca 1 yanlışını görmedim

Hiç bir yanlışını görmedim .Hatta yardımınızı gördüm. Sizin oraların tütünü meşhur olduğu için sizden tütün alabileceğim bir yer sormuştum ve yardımcı olmuştunuz :)

R10 neden banladı bilemem ama ben bu forumda bir olayını görmedim.
R10 yapıyor arada öyle işler.
Geçmiş olsun.

Kendisi çok dürüst ticaret yapan insanlardan birisi. Çok büyük ayıp r10 açısından.

Son düzenleme:
forum hayatım boyunca 1 yanlışını görmedim

Hiç bir yanlışını görmedim .Hatta yardımınızı gördüm. Sizin oraların tütünü meşhur olduğu için sizden tütün alabileceğim bir yer sormuştum ve yardımcı olmuştunuz :)

R10 neden banladı bilemem ama ben bu forumda bir olayını görmedim.
R10 yapıyor arada öyle işler.
Geçmiş olsun.

Kendisi çok dürüst ticaret yapan insanlardan birisi. Çok büyük ayıp r10 açısından.

Değerli yorum ve düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum, çok sağolun.

Sorun yaşadım diye ankete evet oyu veren arkadaş kim ise açıklama yapabilir mi lütfen merak ettim ne sorunu yaşadığını?

Değerli yorum ve düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum, çok sağolun.

Sorun yaşadım diye ankete evet oyu veren arkadaş kim ise açıklama yapabilir mi lütfen merak ettim ne sorunu yaşadığını?

anketi bitir yap kimin oy verdiğini görebiliyorsun :D

sizden 3 aşamalı kanal almıştım kanalı hiç kullanmadan kanal kapanmıştı hala unutamadım :) ama yapacak bir şey yok sağlık olsun

sizden 3 aşamalı kanal almıştım kanalı hiç kullanmadan kanal kapanmıştı hala unutamadım :) ama yapacak bir şey yok sağlık olsun

Aa evet hatta bildirmiştiniz ve maalesef yapabileceğim bir şey olmadığını belirtmiştim, sizde anlayışla karşılamıştınız diye hatırlıyorum, anlayışınız için tekrar teşekkürler :( inanın yaklaşık 1500 yt hesabını kontrol ettim tek 3 aşamalı çıkan kanal o idi ve sizede yar olmamış maalesef :(

Son düzenleme:
yanlış hatırlamıyosam 2016 yılında sizinle bi adsense alışverişimiz olmuştu ben sorun yaşamadım bu forumda ama r10 çok garip her türden adam var malesef geçmiş olsun

yanlış hatırlamıyosam 2016 yılında sizinle bi adsense alışverişimiz olmuştu ben sorun yaşamadım bu forumda ama r10 çok garip her türden adam var malesef geçmiş olsun

Çok teşekkürler çok sağolun muhakkak ticaretimiz olmuştur :)

Şu konuya evet oyu verip açıklama yapmayanları evet olarak kabul etmiyorum.

1 kere alışveriş yapmak için yazmıştım, pinli tertemiz adsense'ye 5 TL gibi komik rakam teklif edince vazgeçmiştim. Ama alışveriş yapan arkadaşların %100'ü olumlu ki bu forumda durabiliyoruz, aynı şekilde ben de ticaretimi titiz çalışarak yapmaz isem burada barınamam.

R10'u fazla aldırmamak gerek yönetimin tek derdi aylık reklam geliridir, utanmasalar logout butonuna bile reklam koyacaklar :d
DDOS'lu ytparaya razıyım, r10 aman aman :D

1 kere alışveriş yapmak için yazmıştım, pinli tertemiz adsense'ye 5 TL gibi komik rakam teklif edince vazgeçmiştim. Ama alışveriş yapan arkadaşların %100'ü olumlu ki bu forumda durabiliyoruz, aynı şekilde ben de ticaretimi titiz çalışarak yapmaz isem burada barınamam.

R10'u fazla aldırmamak gerek yönetimin tek derdi aylık reklam geliridir, utanmasalar logout butonuna bile reklam koyacaklar :d
DDOS'lu ytparaya razıyım, r10 aman aman :D

Değerli yorumunuz için Çok teşekkürler hayır pinli adsense için bu teklifi vermiş olmam mümkün değil ancak evet bir ara 2dk da açılabilecek bir pinsiz adsense hesabı için 5 tl teklif etmiştim :) daha sonra 3 tl ya buldum ve epey almıştım, 10 adet lazım diyordum yarım saate hazırlayıp veriyordu her dk 1 tl kazanıyordu adam :)

Değerli yorumunuz için Çok teşekkürler hayır pinli adsense için bu teklifi vermiş olmam mümkün değil ancak evet bir ara 2dk da açılabilecek bir pinsiz adsense hesabı için 5 tl teklif etmiştim :) daha sonra 3 tl ya buldum ve epey almıştım, 10 adet lazım diyordum yarım saate hazırlayıp veriyordu her dk 1 tl kazanıyordu adam :)

Mesaj dursa şey ederdim de hocam sene geçti üzerinden :D pinsiz adsense'yi ben 1,5 tl'ye alıyordum, 5 tlye alsan yüzlerce sağlardım :D Sıkıntı yok vardır ikimizin de yanlış anladığı, umarım bundan sonra alışverişimiz olur, bol kazançlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri