Bir Manyak Arıyorum Cesaretli Video Çekecez

M
  • Kullanıcı mexnet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar
M

mexnet

Guest
Arkadaşlar merhaba,
Cesaretli korkusuz atrakyosunu seven yeri geldiğini sopa yiyecek sinirleri alınmış.Yeri geldiğinde tutuklanacak.
Niye böyle birini arıyorsun diye sorarsanız aklımda manyak fikirler var, özgün video çekecez.Ve emin ol 5 milyon 10 milyon izlenmeler alıp adsensenin anasını ağlatıcaz :) Varmı babayiğit :)

Benim Profil ;
28 yaşında
103 kg
evli 1- Çocuk
sakarya

Arkadaşlar merhaba,
Cesaretli korkusuz atrakyosunu seven yeri geldiğini sopa yiyecek sinirleri alınmış.Yeri geldiğinde tutuklanacak.
Niye böyle birini arıyorsun diye sorarsanız aklımda manyak fikirler var, özgün video çekecez.Ve emin ol 5 milyon 10 milyon izlenmeler alıp adsensenin anasını ağlatıcaz :) Varmı babayiğit :)

Benim Profil ;
28 yaşında
103 kg
evli 1- Çocuk

prank videosu yapıcaksınız galiba.İyi izlenim alacağın kesin gibi kalitewli yaparsan.Vitalyzd ye falan bak fikir için bence

Arkadaşlar merhaba,

Benim Profil ;
28 yaşında
103 kg
evli 1- Çocuk
sakarya

bizde bir söz vardır ya azimle ... duvari deler diye başarılar diliyorum :)

Konuyu takipteyim

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5-10 m izlenim mi ? Yalnız o işler öyle değil hocam 5.000 izlenim bile iyidir milyonları unut sen

Arkadaşlar burdan ordan bi manyak bulucam mutlaka.Tv'den de takip edebileceksiniz belkide :)Belkide fıs olur yaşıycaz görücez...

aklınızdakileri bende düşündüm. Olmaz hocam bizde o tarz şeyler.
Adamın bi yerinden kan alırlar :D

Bol şans Biz düşündük halende düşünüyoruz bizim izmir ekibiyle ama imkanlar el vermdi birtürlü yoksa düşünce var bende :D

Burasının Türkiye olduğunu unutuyorsunuz sanırım.Bizim insanımız tolerans tanımaz.ALLAH korusun kim vurduya gidersiniz.

türkiyede manyaklık yapmanın sonu kötü olur bunu göz önüne alın :)

dipnot : bana falan yapıyım demeyin direk dalarım :)

iyide ne yapılacak ne video çekilecek

Hocam o dediiniz şeyleri Türkiye'de yapamazsınız. Türk insanları yabancılar gibi hoş karşılamıyor. Bir video vardı popüler 100 m*me elleme miydi neydi onu Türkiye'de yaptığınızı değil yapmaya çalıştığınızı düşünsenize :)

Rusya'daki olay gibi saka yapayim derken kafaniza bir sarjor bosalttirmayinda. :) Turkiyede Manyak cok yani :) (Sozum meclisden disari..)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri