Bir miktar param var ne yapılabilir?

han26

Kayıtlı Üye
Merhaba, aracım vardı 15 bine onu sattım borclari odedikten sonra 10 bin lira param kaldı. Bu parayla ne yapabilirim fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Altına yatır diyenler oldu fakat ben ticaret ya da ticaret tarzi bir is yapmak istiyorum. Bu parayi nasil artirabilirim dostlar?

Merhaba, aracım vardı 15 bine onu sattım borclari odedikten sonra 10 bin lira param kaldı. Bu parayla ne yapabilirim fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Altına yatır diyenler oldu fakat ben ticaret ya da ticaret tarzi bir is yapmak istiyorum. Bu parayi nasil artirabilirim dostlar?

1. Son paran ise cebinize koyun keyifle harcayın
2. para ile para kazanayım katlayım derken elinizdeki aştan da olmayın

bunlar birer musibettir nasihat değil :D

1. Son paran ise cebinize koyun keyifle harcayın
2. para ile para kazanayım katlayım derken elinizdeki aştan da olmayın

bunlar birer musibettir nasihat değil :D

İş de yok hocam işe girsek artar o para ama yok

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:27 ----------

Dugun cekimi yapıyorum arada ama ekipman yetersiz. Ekipman almaya kalksam bu para biter borca girerim. Dolar aşırı yukseldi.

o para ile yatırım olmaz altın dolar vadeli kripto borsa gibi şeyler. En iyisi kalsın o şekilde

Maalesef şu durumda o parayla pek bir şey yapılamaz. Youtube veya web üzerinde bir şeyler düşünüyorsanız unutmayın ki bu işler önce bilgi, sonra para, dahilinde de tecrübe ister parayı geri çevirmesi için.

o para ile yatırım olmaz altın dolar vadeli kripto borsa gibi şeyler. En iyisi kalsın o şekilde

Maalesef şu durumda o parayla pek bir şey yapılamaz. Youtube veya web üzerinde bir şeyler düşünüyorsanız unutmayın ki bu işler önce bilgi, sonra para, dahilinde de tecrübe ister parayı geri çevirmesi için.

Sizlere de teşekkür ederim arkadaşlar. Altına çevirip kenara koymak en iyisi.

yatırım tavsiyesi değildir
ben olsam emtia alırdım sırasıyla hangisi olursa
1. toprak
2. gümüş
3. altın

aylık 400-500 tl gelirli youtube kanalı (satayım 5'e :) )

Spam yapabilirsin,Orta seviyede Youtube kanalı alabilirsin, web site alabilirsin sonra bunları geliştirebilirsin yoksa düşünüyorum toprak alamazsın, dolar alsan bile yükselse bile senin kazancın 5-10 tlyi geçmez hocam paran az çünkü.

Spam yapabilirsin,Orta seviyede Youtube kanalı alabilirsin, web site alabilirsin sonra bunları geliştirebilirsin yoksa düşünüyorum toprak alamazsın, dolar alsan bile yükselse bile senin kazancın 5-10 tlyi geçmez hocam paran az çünkü.

Spama cesaretim yok hocam web siteden de anlamıyorum :(

Bence en mantıklısı aylık geliri olan özgün bir youtube kanalı alıp kanalı geliştirmek.

hangi ilde yaşıyorsun ona göre bir kaç tavsiyem olabilir. skype ekle istersen

önerilmiş zaten. aylık geliri 1-1,5k olan, sürüdürülebilir özgün içerik üreten kanal satın alın. örneğin mobil oyun kanalı. siz de üzerine düşer daha fazla içerik oluşturursunuz geliri katlayabilirsiniz.

Spama cesaretim yok hocam web siteden de anlamıyorum :(

Spam işine vs girme tavsiye etmem hele ki şu devirde paran çöp olur hocam. 10k yatırım için çok bir para değil uzun vadede bir yatırım istiyorsan birşeyler al kenara at dursun kısa vadede yatırım için az para bence

O para reklam parası için güzel bir başlangıç. Ne yapmak istiyorsanız iyi şekilde yapın ve kendinizi reklamlayın. :) En güzel harcama her zaman reklamdır.

ekle görüşelim hocam

skype kullanmıyorum, ama 5 çok lafınızdan sonra muhtemen pazarlık senaryoları vakit kaybı düşündüğüm için başka seçenekler aramanızı öneriyorum. vakit kaybetmeyelim hocam, ama tavsiyem arkadasların dediği gibi gelirli kanal veya site almanız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri