Bir Partnerlik-Network Firmasindan Beklentileriniz

• Kullanıcı cansuyildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

cansuyildiz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
prosmmshop.com
Bir network firmasindan beklentileriniz nelerdir? Uzun zamandir network-partnerler uzerine arastirma ve calisma yapiyorum, bu calismanin son asamasina geldim, en onemli konu olan kullanicilarin beklentilerine mumkun oldugunca cevap vermesi icin paylasimlarinizi bekliyorum, tesekkurler.

Bir network firmasindan beklentileriniz nelerdir? Uzun zamandir network-partnerler uzerine arastirma ve calisma yapiyorum, bu calismanin son asamasina geldim, en onemli konu olan kullanicilarin beklentilerine mumkun oldugunca cevap vermesi icin paylasimlarinizi bekliyorum, tesekkurler.

Network hakkında derin bilgilere sahip olduğunuzu biliyorum.Daha önce profilinize girip tüm postları tek tek okumuşluğum vardır :o
Benim partnerden istediğim 3 özellik var ;
Videolarım otomatik index alsın,
Ödeme eşiği olmasın,
Ve kazançlarımı görebileceğim bir dashboard olsun.

Awasomeness partneriyim ödeme eşiği var ve ayrıca kazançlarımı göremiyorum 1 hafta oldu 1k izlendi bir video :(

telif atılmadan önce haber versin , paramı sorunsuz alabileyim gerisi önemsiz :P

Bencede partnerin farklılığı olmalı. Telif sayısı 5 olsun veya 6 ay değilde 3 ay olsun telifin silinmesi. En önemlisiyse haber etsin silelim videoyu.

1-) Odeme esigi olmayacak kesinlikle, kanal kazancini network aldigi icin odeme esigi koymak zaten kanal sahibine haksizlik olur, bir de odeme esigine gelmeden kanali kapanan kisilerden odemeyi zaten aldiklari icin de bana da gore haksiz kazanctir. Sonucta kanalinizin kazandigi her kurusu network firmasi alir, odemez ise veya odeme limiti koyarsa bunda iyi niyet aramamak gerekir.

2-) Dashboard kesinlikle olacak, kanal kazanci gorebilmek icin degil,sonucta kazancimizi youtube analytics ile goruyoruz ve network sirketleri de bunlara bagli tabi, dashboard gerekli cunku aldigimiz ve alacagimiz odemeleri kontrol etme imkanimiz olacaktir. Odeme bildirimi gondermenize gerek kalmadan odemeleriniz duzenli yatacaktir, kanal kazanci goremiyorum, odeme sistemini degistirmek istiyorum gibi sorunlariniz ortadan kalkacak, ek olarak odeme yontemlerine alternatifler eklemeyi dusunuyorum, ozellikle bazi Turki Cumhuriyetlerde bu konuda talepler var, onlara da cozum olacak sekilde ayarlama olacaktir.

3-) Videolarin aninda para kazanmaya acilmasi zaten her networkte oldugu icin o konuda ek birsey yok ama partnerlik sonrasi videolarin daha hizli index almasi ve daha cok izlenim alabilmesi icin cesitli platformlarda ucretsiz video tanitimi ve paylasimi olacaktir, sonucta siz kazanirsaniz network firmasi da kazanacaktir.

Daha da fazlasi olacak, eksigi olmayacaktir, tesekkurler.

Telif gonderildiginde youtube tarafindan networke bildirim oluyor ve 1 gun icinde de telif yansiyor, telif isleminde maalesef bazi arkadaslarin dusundugu gibi videoyu silme yada ozel yapma kanalinizi korumaz. Telif sahibi gercek ise videoyu gizleseniz- silseniz dahi gorebilir ve telif gonderebilir. Videoyu yuklediginiz anda zaten bunu kabul etmis oluyorsunuz. Sahte telifler de ise videoyu gizlemek elbette bir cozum olarak kullanilabilir, ama videoyu gizlemeden once telif bildirimi yapilmis ise ve telif gelmeden video gizlenmisse gene telif gelecektir. Videoyu ozel yaparak gizlemek sadece gizlediginiz andan itibaren sahte teliflerin gelmesini onler ( orjinal telif sahibi gizli olsa da telif atabilir ). Bu konuda hicbir network firmasi telif oncesi haber vererek kanali koruma garantisi veremez, 24 saat once haber verme imkanina sahiptir ve genel olarak sonucu olmaz. Bu islerin icinde biri olarak ve sahte teliflerin ne kadar rahat gonderildigini ve magduriyetin boyutunu bildigim icin o konuda ozel bir onlem dusunuyoruz. Sahte telifleri youtube a bildirerek kanallarinizdaki telifleri kaldirma yetkimiz var.

Odeme konusunda tum networklere guvenebilirsiniz, odeme asgarisi varsa ve bunu gecmisseniz mutlaka odemeniz olacaktir. Odemelerde dikkat etmeniz gereken husus ocak ayinin kazancini mart basinda, subat kazanci nisan basinda alirsiniz, ornegin awesomeness icin ocak ayi sonunda kazanciniz 142 dolar olursa ve 1 subatta 143dolari gecerseniz martta odeme alamazsiniz, odeme limitini subatta gecmis oldugu icin nisan ayinda odeme alirsiniz ( mart sonu-nisan basi ). Su ana kadar hicbir network icin odeme yapmaz diye bir durum yok, gec yapar belki ama mutlaka networklerde odeme olacaktir, sonucta networkler de kanuna yasalara gore islem yapmakla mukelleftir.

telif atılmadan önce haber versin , paramı sorunsuz alabileyim gerisi önemsiz :P

[MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION] Emine hanımın fikirleri ile devam edersen çok iyi bir partnerlik ortaya çıkacaktır öncelikle çok ilgili bir destek ekibi bile birçok kişiyi çekebilir partner networkuna ve eger partner networkunu kurabiliyorsan normal network tipinde kur bunun içinde bir şirket kurman lazım çünkü bende çok araştırdım yok ama sub-network şeklinde çalışacaksan büyük network firmalarının alt bagına baglanmak çok daha iyi olacaktır ve ödeme eşigi olmadan normal banka hesaplarına %2-3 lük kesintiyle para aktarımı yaparsan birçok rakibinin önüne geçersin

Partnerlikte maalesef bazi kurallar youtube tarafindan belirlenir, ornegin basligi farkli-icerigi farkli yada kucuk resim farkli icerik farkli gibi spam videolar, youtube tarafindan yasaklanmis siddet sahneleri yada narkotik kullanimi,hayvanlara insanlara karsi asagilama gibi konularda yasaklama konulmustur, bu yasaklar youtube tarafindan belirlenir ve sizin yuklediginiz videolar da youtube sunucularinda bariniyor, networklere bu konuda yetki verilmesi zaten youtube kurallarina aykiri olacaktir, telif sayisina gelince youtube telif konusunda cok duyarsiz ve hicbir arastirma yapmadan cok kolay sekilde telifleri gercek saymaktadir, bu sebeple 3 telif hakki sunuluyor, normal de hicbir videonuzda telif gelmemesi gerekir, cunku icerigi yuklerken orjinal icerigim diyerek yukluyoruz ama icerik gercekten orjinal olsa bile gene telif gelmesi artik alistigimiz bir durum. 3 farkli teklifte ise youtube gozunde bu kanal sakincali olarak goruluyor ve kapatiliyor, soyle dusunun bir kisi size hirsiz derse cevredekiler hemen sizi hirsiz olarak dusunmez, belki o kisi size iftira atiyor,kiskaniyor ( sahte telif ), ama farkli kisiler de ayni derse bu sefer size o gozle bakiliyor ( 3 telif durumu ), benzer durum videolarin eslesmesi, yada incelemede kalmasi durumunda da gecerli, yukleme yaparken birkac kere eslesme-dunya engellemesi gelirse youtube onemsemez ama bu sayi artarsa sistem sizin kopya icerik calistiginizi bildigi icin hic uyarmaz, hemen para kazanmayi kapatir ki bu durumu bircogumuz gorduk zaten. Network sizi ne telif gonderilmesinden koruyabilir, ne youtube kurallarinin uzerine cikmaniza imkan verir, 3 telif ile hemen kanalin kapanmama sebebi ise arada network olmasi ve youtube bu konuda networkten cozume ulasmasini istemesidir, network kanal sahibine bu surede cozume ulasmasini bildirir. Network avantajlidir ama network youtube uzerinde bir yetkiye sahip degildir.

Bencede partnerin farklılığı olmalı. Telif sayısı 5 olsun veya 6 ay değilde 3 ay olsun telifin silinmesi. En önemlisiyse haber etsin silelim videoyu.

En fazla yüzde 25'lik bir kesinti olmalı. Yüklenen özgün videolar için otomatik 3. taraf eşleşme gönderebilmeli.

[MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION] Kendi Networkünü mü açıcan?

Telif konusunda bence biraz daha hasas olmanız lazım. Sonuçta video hazırlayan kişiler emek veriyor ve biz hiçbirşey yapmadan bundan nemelanmak istiyoruz. Bazı videolarda çok ciddi emekler ve yaratıcılık var.

Hiç kimse böyle bir video'dan başkalarının nemalanmasını istemez.

Ödeme eşiği adsense'de var. Networkde'de olur. Olmayan network varmı ki? ben daha hiç görmedim.

Beklentilere gelince
3 ay
6 ay
gibi gibi anlaşmalar olması gerekir bence. 2 veya 3 yıl çok uzun bir zaman.

Studio sağlayabilir :)
CPC oranları yüksek tutabilir. (mümkün olduğunca)
Tellif hakkı olmayan arkaplan müzikleri sağlayabilir,
Farklı video bloglarında paylaşım yapılmasını sağlayabilir.

Daha bir sürü şeyler yapabilir. Sonuçta bunların hepsini sağlayan networkler mevcut.
Diğerlerinde olmayan unsurlarısağlaması lazım.

Emine hanimin fikirlerini de bekliyorum, paylasirsa onlardan da faydalanmak isterim elbette, bu konuyu acmaktaki sebebim herkesin beklentilerine cevap verebilecek bir networku size sunmak, sadece network acmak icin acmis olmak degil, bu kadar zaman arastirma ve calismama gerek kalmazdi cunku, sub-network dedigin sanirim daha once konusunu acmis oldugum CA veya recruiterlik tipi ki o konuda zaten hicbir yetki sahibi olamazsiniz, sadece komisyon ile kanal baglama seklidir, oyle bir calismayi zaten bu foruma da layik gormem. Odeme esigini daha ilk gunden itibaren hic dusunmedim cunku sebep yok, adsense ile 200tl odeme esigi var ama sonucta onlarca kanali baglarim, kimisi 20 kimisi 50 tl getirir, adsense topl***** bakar, networkler ya tek dashboard ile birden fazla kanal ekleme imkani sunmali yada tek kanala odeme asgarisi koymamali, bu konuda zaten network temelindeki en buyuk vazgecilmezim olacaktir.

[MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION] Emine hanımın fikirleri ile devam edersen çok iyi bir partnerlik ortaya çıkacaktır öncelikle çok ilgili bir destek ekibi bile birçok kişiyi çekebilir partner networkuna ve eger partner networkunu kurabiliyorsan normal network tipinde kur bunun içinde bir şirket kurman lazım çünkü bende çok araştırdım yok ama sub-network şeklinde çalışacaksan büyük network firmalarının alt bagına baglanmak çok daha iyi olacaktır ve ödeme eşigi olmadan normal banka hesaplarına %2-3 lük kesintiyle para aktarımı yaparsan birçok rakibinin önüne geçersin

---------- Mesaj saat 14:21:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:17:07 civarında gönderildi. ----------

Acikcasi orjinal icerikler icin bircok avantajlar sunmayi dusunuyorum, kesinti %25 civari olmayacak, cunku bayilik sistemi degil, kesintiyi daha da minimuma indirecegim, ozgun video sahipleri icin ek calismalarim devam ediyorum, bu konuda detayli aciklama ekleyecegim, bu kisilerin kesintileri kanallarinin izlenim sayisina gore degil, ozgunlugune emegine gore olacak.

En fazla yüzde 25'lik bir kesinti olmalı. Yüklenen özgün videolar için otomatik 3. taraf eşleşme gönderebilmeli.

Emine hanimin fikirlerini de bekliyorum, paylasirsa onlardan da faydalanmak isterim elbette, bu konuyu acmaktaki sebebim herkesin beklentilerine cevap verebilecek bir networku size sunmak, sadece network acmak icin acmis olmak degil, bu kadar zaman arastirma ve calismama gerek kalmazdi cunku, sub-network dedigin sanirim daha once konusunu acmis oldugum CA veya recruiterlik tipi ki o konuda zaten hicbir yetki sahibi olamazsiniz, sadece komisyon ile kanal baglama seklidir, oyle bir calismayi zaten bu foruma da layik gormem. Odeme esigini daha ilk gunden itibaren hic dusunmedim cunku sebep yok, adsense ile 200tl odeme esigi var ama sonucta onlarca kanali baglarim, kimisi 20 kimisi 50 tl getirir, adsense topl***** bakar, networkler ya tek dashboard ile birden fazla kanal ekleme imkani sunmali yada tek kanala odeme asgarisi koymamali, bu konuda zaten network temelindeki en buyuk vazgecilmezim olacaktir.

Türkiyede resmi olarak tanınan ve broands tv ye baglı bir sub-network var eger onun gibi kurumsal şirket tarzında yapıcaksan devam et derim çünkü türkiyede şuan chip dergisi ayrıca shidelete dergisi tarafından röportajları verildi ve türkiyenin en iyi youtuberleri o şirketle çalışıyor şirketin kurucusu eski bir google çalışanı diye biliyorum sana kurucunun bilgilerini veririm pm atarsan ama dedigim gibi bence en çok destek ekibine önem ver farkettiysen büssürü piyasada network var hepsininde destek ekibi sorunlu bana göre hatta bazı networklar varki forumdan tanıdıgımız adamlara ulaşamıyoruz bile yani destek ekibini geniş tut ödemelerdede sorun çıkmasın yeter zaten

1-) Odeme esigi olmayacak kesinlikle, kanal kazancini network aldigi icin odeme esigi koymak zaten kanal sahibine haksizlik olur, bir de odeme esigine gelmeden kanali kapanan kisilerden odemeyi zaten aldiklari icin de bana da gore haksiz kazanctir. Sonucta kanalinizin kazandigi her kurusu network firmasi alir, odemez ise veya odeme limiti koyarsa bunda iyi niyet aramamak gerekir.

2-) Dashboard kesinlikle olacak, kanal kazanci gorebilmek icin degil,sonucta kazancimizi youtube analytics ile goruyoruz ve network sirketleri de bunlara bagli tabi, dashboard gerekli cunku aldigimiz ve alacagimiz odemeleri kontrol etme imkanimiz olacaktir. Odeme bildirimi gondermenize gerek kalmadan odemeleriniz duzenli yatacaktir, kanal kazanci goremiyorum, odeme sistemini degistirmek istiyorum gibi sorunlariniz ortadan kalkacak, ek olarak odeme yontemlerine alternatifler eklemeyi dusunuyorum, ozellikle bazi Turki Cumhuriyetlerde bu konuda talepler var, onlara da cozum olacak sekilde ayarlama olacaktir.

3-) Videolarin aninda para kazanmaya acilmasi zaten her networkte oldugu icin o konuda ek birsey yok ama partnerlik sonrasi videolarin daha hizli index almasi ve daha cok izlenim alabilmesi icin cesitli platformlarda ucretsiz video tanitimi ve paylasimi olacaktir, sonucta siz kazanirsaniz network firmasi da kazanacaktir.

Daha da fazlasi olacak, eksigi olmayacaktir, tesekkurler.
otomatik index?

---------- Mesaj saat 14:21:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:17:07 civarında gönderildi. ----------

Acikcasi orjinal icerikler icin bircok avantajlar sunmayi dusunuyorum, kesinti %25 civari olmayacak, cunku bayilik sistemi degil, kesintiyi daha da minimuma indirecegim, ozgun video sahipleri icin ek calismalarim devam ediyorum, bu konuda detayli aciklama ekleyecegim, bu kisilerin kesintileri kanallarinin izlenim sayisina gore degil, ozgunlugune emegine gore olacak.

Viso'nun recruiter'yım :) :)

Komisyon ile çalışmayı foruma layık görmem diyorsun ama bu işin ana temeli komisyon üstüne. Sizde komisyon üstüne çalışıyorsunuz.

Bazı sektörlere veya o işi yapanları hor görmek veya haksız kazanç gösteriyormuş gibi yapıp kendi yaptığınız işi yüceltmek sizin yönteminiz olabilir ama dolaylı veya dolaysız olarak hepimiz aynı kaptan yemek yiyoruz.

Kesintiyi düşük tutmak için iyi reklam anlaşmaları yapman gerekiyor. buda çok kolay bir iş değil. Umarım başarılı olursunuz ve herkesin daha çok kazanmasına vesile olursunuz.

Networkün panelinde bu video'yu otomatik indexle veya buna benzer bir seçenek yok. Sadece indexlemeyi kolaylaştırmak adına farklı şeyler yapabiliyorlar.
Farklı video sitelerinde videonuzun yayınlanması, Local sitelerde kanalınızla ilgili yazılar vs.. vs... gibi.

Ama Şu veya bu networkE dahil oldunuz diye videonuz otomatik indexlenmez, Bu google (arama motorunun) elinde olan birşey youtube ile ilgili yok ne yazık ki. DOlayısı ile networklerinde elinde böyle direkt bir seçenek olmuyor.

Telif konusunda youtube tutumunu biliyorsunuz ve biz de tamamen youtube kurallarina bagliyiz, youtube buyuklugunde bir firma dahi telifler konusunda cok ilgisiz kalabiliyor, bizim amacimiz ozellikle ozgun icerikli kanal sahiplerini mumkun oldugu kadar korumak ve onlerini acmak, kanal izlenim sayisi bu konuda hic onemli degil, cunku kopya icerik ile, diziler-tv yapimlari ile bu izlenimlerin yuzlerce katini alabilmek cok kolay, ama kanal degeri olarak ozgun kanala karsi tavrimiz daha belirgin olacaktir, icerigini mumkun oldugu kadar korumasi icin calismamiz olacak ama her korumanin bir acigi oluyor biliyorsunuz, su an eslesen bircok muzik videosunu eslestirmeden yukleme imkani oluyor, ama bir sorun oldugunda youtube size hicbir destek sunmaz, calismalarinizi da onemsemez,kanala verdigin emegi bilmez, gelen uyari varsa onaylar, sonucta milyonlarca kisi var yukleyen, youtube gene kazanir, senden kazanmazsa digerinden kazanir, pazar payi belli cunku, senin kanalin kapandi diye youtube da kazanc azalmaz. Eser yaraticilari icin partnerlik disinda ek calismamiz var elbette. Odeme esigi konusunu yukarida belirttim. Adsense de var ama kanal basi degil, toptan kazanca bakar adsense, networkler ise kanal basi calisir. Odeme limiti olmayan network var elbette, yani ilk olmayacagiz bu konuda.Sozlesme kisminda da hem kisa sureli sozlesme olacak dediginiz gibi, bu sure icinde de gene cikmak isteyen olursa cikabilecek, kanal sahibini memnun edecek hizmeti sunmazsaniz o kisi zaten hem networkten memnun kalmaz hem de o kanala olan hevesi olmaz, kendimden ornek verecek olursam ben begenmedigim networkteki kanalima tekrar yukleme bile yapmiyorum, memnun olursam da zaten elimden geldiginin en iyisini yapmaya calisirim. Telif hakki olmayan muzik hizmetimiz olacak, CPM oranlari icin hicbir network kesin bir rakam veremez, ortalama bir aralik verilebilir ama bu da sadece bilgi amaclidir, ornegin 2$-6$ yazan bir networkte 0.5$ bile alabilirsiniz. Kanal kazancinizi etkileyen bircok faktor vardir. En onemli husus kazandiran oynatmalarin fazla olmasidir. Ayni videolardan olusan iki kanalinizda 1000 izlenimde bir kanalda 100 videoda reklam cikarken, diger kanalda 300 videoda reklam cikabilir, bu konularda da detayli bilgileri ve kazanc artirma yontemlerini paylasacagim, genel olarak paylasacagim ki herkes faydalanabilsin. Kisa sureli denemeler hemen paylasmak istemiyorum cunku cok fazla sonuc ve veri olursa daha verimli sonuclar olacaktir.

[MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION] Kendi Networkünü mü açıcan?

Telif konusunda bence biraz daha hasas olmanız lazım. Sonuçta video hazırlayan kişiler emek veriyor ve biz hiçbirşey yapmadan bundan nemelanmak istiyoruz. Bazı videolarda çok ciddi emekler ve yaratıcılık var.

Hiç kimse böyle bir video'dan başkalarının nemalanmasını istemez.

Ödeme eşiği adsense'de var. Networkde'de olur. Olmayan network varmı ki? ben daha hiç görmedim.

Beklentilere gelince
3 ay
6 ay
gibi gibi anlaşmalar olması gerekir bence. 2 veya 3 yıl çok uzun bir zaman.

Studio sağlayabilir :)
CPC oranları yüksek tutabilir. (mümkün olduğunca)
Tellif hakkı olmayan arkaplan müzikleri sağlayabilir,
Farklı video bloglarında paylaşım yapılmasını sağlayabilir.

Daha bir sürü şeyler yapabilir. Sonuçta bunların hepsini sağlayan networkler mevcut.
Diğerlerinde olmayan unsurlarısağlaması lazım.

---------- Mesaj saat 14:45:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:43:24 civarında gönderildi. ----------

Destek ekibini genis tutmak dusuncem var, bu konuda forumdaki arkadaslara oncelik tanimayi dusunuyorum. Kanal basvurusu almak degil, destek olabilmek onemli olan.

Türkiyede resmi olarak tanınan ve broands tv ye baglı bir sub-network var eger onun gibi kurumsal şirket tarzında yapıcaksan devam et derim çünkü türkiyede şuan chip dergisi ayrıca shidelete dergisi tarafından röportajları verildi ve türkiyenin en iyi youtuberleri o şirketle çalışıyor şirketin kurucusu eski bir google çalışanı diye biliyorum sana kurucunun bilgilerini veririm pm atarsan ama dedigim gibi bence en çok destek ekibine önem ver farkettiysen büssürü piyasada network var hepsininde destek ekibi sorunlu bana göre hatta bazı networklar varki forumdan tanıdıgımız adamlara ulaşamıyoruz bile yani destek ekibini geniş tut ödemelerdede sorun çıkmasın yeter zaten

---------- Mesaj saat 14:49:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:45:45 civarında gönderildi. ----------

Acikcasi su ana kadar hic index sorunu yasamadigim icin ve bu sorunu yasayanlarda ne sebepli oldugunu arastirip ogrenmeden evet o da olacak diyemem, index almayan kanallar ile deneme yaparak daha verimli cevap verebilirim.

---------- Mesaj saat 14:51:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:49:05 civarında gönderildi. ----------

Dedigim gibi onceligim orjinal icerik, ozgun kanali olan arkadaslara ne izlenim, ne de abone sarti olmadan mumkun oldugunca destek verilecek, ozellikle icerikleri konusunda. Diger kanallarda da gene ayni durum var, izlenme ve abone onceligimiz degil, sahte teliflere karsi herkese yardimci olmaya calisacagiz.

aboneye bakıyor o en az 100 k abone olacak tı heralde

---------- Mesaj saat 14:58:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:51:45 civarında gönderildi. ----------

Lutfen once yazilanlari okuyun.

Viso'nun recruiter'yım :) :)

Komisyon ile çalışmayı foruma layık görmem diyorsun ama bu işin ana temeli komisyon üstüne. Sizde komisyon üstüne çalışıyorsunuz.

Bazı sektörlere veya o işi yapanları hor görmek veya haksız kazanç gösteriyormuş gibi yapıp kendi yaptığınız işi yüceltmek sizin yönteminiz olabilir ama dolaylı veya dolaysız olarak hepimiz aynı kaptan yemek yiyoruz.

Kesintiyi düşük tutmak için iyi reklam anlaşmaları yapman gerekiyor. buda çok kolay bir iş değil. Umarım başarılı olursunuz ve herkesin daha çok kazanmasına vesile olursunuz.

Networkün panelinde bu video'yu otomatik indexle veya buna benzer bir seçenek yok. Sadece indexlemeyi kolaylaştırmak adına farklı şeyler yapabiliyorlar.
Farklı video sitelerinde videonuzun yayınlanması, Local sitelerde kanalınızla ilgili yazılar vs.. vs... gibi.

Ama Şu veya bu networkE dahil oldunuz diye videonuz otomatik indexlenmez, Bu google (arama motorunun) elinde olan birşey youtube ile ilgili yok ne yazık ki. DOlayısı ile networklerinde elinde böyle direkt bir seçenek olmuyor.

1 - Kabul etme seçenekleri esnek olsun
2 - Ödeme talep etmemize gerek kalmasın
3 - Ödeme seçenekleri fazla olsun ( Paypal,Bank Transfer,Wester Union)
4 - Ödemeler zamanında yapılsın
5 - Genel kesinti %25 ( Benimki %20) olsun :D
6 - Devamı gelicek..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri