Bir sitedeki videolari indirmek.

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Hep sizmi soracaksinzi birde ben soru sorayim.

Yeni bir site kesfettimde,sitedeki videolari komple bir programla indirmek istiyorum.Acaba boyle bir program varmi,sitedeki sayfalardaki videolari komple secip indirtebilecek..

Simdiden tesekkurler yardimlariniz icin.

400-500 siteden indirme yapan programlar var, eğer keşfettiğin site onlardan biriyse indirir

siteyi görseydik yardımcı olabilirdik :D
Yuhh bu kadarda olmaz yuhhh :)

İnternet Download Manager'i denedin mi üstad
Onla sitedeki yada sitenin 1 sayfasindaki butun video linklerini ayni anda indirme yapabiliyoruzmu ?

---------- Mesaj saat 19:02:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:02:07 civarında gönderildi. ----------

400-500 siteden indirme yapan programlar var, eğer keşfettiğin site onlardan biriyse indirir
Sanmiyorum o sitenin olacagini ama programi bi denemek lazim.

o zaman bot yazdırıp, o botla download linklerini cekip, download managerla indirmeli..

Hocam bi program var belirlenen siteyi tüm içeriğiyle bilgisayara indiren program tüm siteyi indirip videoları ayıklayabilrsin hiç denemedim ama mantıken olabilir

Program DownloadStudio 7.0.5.0

DownloadStudio ndir - Gezginler

Tesekkurler nihat.
Az once IDM ile sitedeki butun videolair indirme yolunu Buldum.Ve su an indiriyor.Yardimlariniz icin tesekkurler.Indirdigim sitede 30.000 e yakin video buldu hepsini indiriyor. Uzun bi sure kaynak sikintisi cekmeyiz artik :)
Nasil yapildigini bilmek isteyenler icin yazayim.

Idm'de Grabber'e tiklayin.indireceginiz site ismini yazin.ileri deyip Videolari indir secenegini secin ve baslatin.Siteyi once tarayip komple videolari buluyor,sonrada hepsini indiriyor.

saygilar.

IDM ile biraz uzun dürüyor iş. Keşke benim prog ile indirseydin.

1-Kanalın işmini giriyorsun.

2-Download

Hepsi bu kadardı.

Tesekkurler nihat.
Az once IDM ile sitedeki butun videolair indirme yolunu Buldum.Ve su an indiriyor.Yardimlariniz icin tesekkurler.Indirdigim sitede 30.000 e yakin video buldu hepsini indiriyor. Uzun bi sure kaynak sikintisi cekmeyiz artik :)

Idm'de Grabber'e tiklayin.indireceginiz site ismini yazin.ileri deyip Videolari indir secenegini secin ve baslatin.Siteyi once tarayip komple videolari buluyor,sonrada hepsini indiriyor.

saygilar.

abi onu youtube da denesek kaç milyar video bulacak acaba :D

Tesekkurler nihat.

saygilar.

serkan abi grabber derken ?

serkan abi gs malaga maç yapıyor sen hala video yüklüyon ya.gördünmü sneijder ve drogbanın golleri :D

Tesekkurler nihat.

saygilar.

cok sağlam kaynak, genel kategorili mi ? funny, crash vs...?

Tesekkurler nihat.

saygilar.

abi kısa bi video çekermisin beceremedik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri