Bir solukta izlenecek dizi.(Prison Break ve Spartacus gibi)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Önce prison break'ı sonra spartacus'u bi solukta bitirdim epey oldu dizi izlemiyordum.
Losta başladım onu da güç bela 4 sezon izleyip bıraktım,saçmaladılar.
Breaking bad denedim 5 bölüm sonra oda sıktı.
Dexter'a başladım 1.bölüm iğrenç ve saçma geldi onu da izlemedim.

Şöyle Prison Break gbi her bölümü heyecan dorukta izleyeceğim,diğer bölümü merak edeceğim bir dizi yok mu?

Breaking bad'i izlemelisin, elbette zevk meselesidir ama o dizi gibisi bir daha gelmez. Karakterlerin (ruhsal) değişimi bile yeter.

Bitirdiklerim;
LOST
Prison Break
Spartacus
Breaking Bad (Şiddetle Tavsiye Edilir Bundan Başla ;)
The Lost Room

Şuan;
Game of Thrones
The Walking Dead
Supernatural
Vikings
Da Vinci's Demons
Arrow
Revolution
Under the Dome
The Vampire Diaries
Hannibal
How I Met Your Mother
Hell on Wheels
Dracula

Breaking bad'i izlemelisin, elbette zevk meselesidir ama o dizi gibisi bir daha gelmez. Karakterlerin (ruhsal) değişimi bile yeter.

hocam o heyecanı yakalayamadım ya.Tamam adam ailesi için uğraşıyor felan ama dizide beni çeken bişey yoktu.Bir sonraki bölümü merak etmiyorum.Ama Pb ve Spartacus öyle mi :d

the walking dead tavsiye ederim. zombi felan seviyosan tabi. ayrıca dexter da 10 numaradır. nickten belli zaten :D

The walking dead her bölümünü sabırsılzıkla beklediğim bi dizi

hocam o heyecanı yakalayamadım ya.Tamam adam ailesi için uğraşıyor felan ama dizide beni çeken bişey yoktu.Bir sonraki bölümü merak etmiyorum.Ama Pb ve Spartacus öyle mi :d

İlk 2 sezon çok iyi sayılmaz Breaking Bad'de ondan sonrası çok sarıyor ama.
Zevklerimiz aynı gibi bende lostu çok sevmedim saçmaladılar ilerlete ilerlete bitirdim.
İzlediğim diziler bunlar hepsini izleyebilirsin.
The Walking Dead(Devam Ediyor)
Arrow(Devam Ediyor)
Revolution(Devam Ediyor)
Shameless(Devam Ediyor)
Falling Skies(Devam Ediyor)
The Blacklist(Devam Ediyor)
The Following(Devam Ediyor)
Transporter:The Series(Devam Ediyor)
Almost Human(Devam Ediyor)
Covert Affairs(Devam Ediyor)
Fringe(Final Yaptı)
Breaking Bad(Final Yaptı)
Prison Break(Final Yaptı)
Lost(Final Yaptı)
Blue Mountain State(İptal Edildi)

Öncelikle hangisini izliyim dersen diye daha iyilerini kırmızı yaptım.

dexter ile breaking bad i beyenmeyen dizi aramasın bence .Gelmiş geçmiş en iyi dizilerdir zaten

dexter ile breaking bad i beyenmeyen dizi aramasın bence .Gelmiş geçmiş en iyi dizilerdir zaten

Tam yazacaktım bu yorumun aynısını dedim önce yorumlara bakayım millet ne yazmış. Yorumuna sonuna kadar katılıyorum hocam Breaking Bad gibi dizi gelmez bir daha. Gerçek hayatta gerçekleşebilecek, hiçbir sahnesinde saçmalık olmayan bir diziydi. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence çok şey kaçırıyosun [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] hocam. Ama senin derdine tek çözüm Game of Thrones galiba birde The Walking Dead var bunlara bak istersen. Cümleten iyi seyirler...

Dexter ı nasıl beğenmezsin anlamadım bence izlemelisin gerçekten çok sağlam dizidir :)

dexter iğrenç geldi bana ya adam da çok gıcık bi tip :D

---------- Mesaj saat 20:58:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:57:26 civarında gönderildi. ----------

Gelmiş geçmiş ilk 3 dizi arasına bile girmez kardeşim o saydıkların :)
PRİSON BREAK
SPARTACUS
LOST

Bu saydığım diziler varken :)

Spartacusun film sonunda ölümü benim için büyük hayal kırıklığı oldu, maraz ali de bile bu kadar üzülmemiştim :( ama gerçekten yabancılar çok kaliteli dizi yapıyorlar. Spartacusu bitirdim zamanım olsa 2 defa daha izleyebilirim baştan sona, Prison Break te aynı kalitede onuda izleyeceğim zamanım olursa.

Bitirdiklerim;
LOST
Prison Break
Spartacus
Breaking Bad (Şiddetle Tavsiye Edilir Bundan Başla ;)
The Lost Room

Şuan;
Game of Thrones
The Walking Dead
Supernatural
Vikings
Da Vinci's Demons
Arrow
Revolution
Under the Dome
The Vampire Diaries
Hannibal
How I Met Your Mother
Hell on Wheels
Dracula
Bu kadar diziyi nasıl bi arada izliyosun hocam :D

---------- Mesaj saat 21:22:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:21:12 civarında gönderildi. ----------

Spartacusun film sonunda ölümü benim için büyük hayal kırıklığı oldu, maraz ali de bile bu kadar üzülmemiştim :( ama gerçekten yabancılar çok kaliteli dizi yapıyorlar. Spartacusu bitirdim zamanım olsa 2 defa daha izleyebilirim baştan sona, Prison Break te aynı kalitede onuda izleyeceğim zamanım olursa.
Aklıma GANNICUSS 'un çarmaha gerildiği sahne geldikçe gözlerim dolar.Çok ağlamıştım ben bitince en sevdiğim karakteri çarmaha gerdiler ya :(

Bak dostum SUPERNATURAL izle komedi ve aksiyon arıyorsan gerçekten çok güzeldir.

Ayrıca The Walking Dead de izleyebilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri