bir sorunum var

• Kullanıcı BCK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

BCK

Kayıtlı Üye
beyler bundan tam 1 ay önce r10da youtube alışverişim oldu kategori satışı ile ilgili 150 tlye satın aldım ilk hafta problem yok çok iyi ilgileniyor falan izlenmelerde yavaş yavaş geliyor satış yapan kişinin verdiği e-book ve anlatımı dışına çıkmadım 2.haftada ilk kanal ünleme düştü yanlış birşey yapmışımdır diye endişelenirken adama yazdım bir kaç gün sonra yeni kanal verdi sorunun ondan kaynaklı olduğunu söyledi bende üstelemedim yine devam ettim kanala dediği şekilde video yüklemeye daha sonra 1 hafta geçmeden o kanalda ünleme düştü bir bit yeniği olduğunu düşünmeye başladım sonra tekrar yazdım biraz sinirli olduğum için kaba davrandım tekrar kanal verdi.ben her hafta sizden kanal alıcam kanal ünleme düşücek ve her hafta bana yeni kanal verip aynı muhabbetimi yapacağım dedim ama yine iyimser yaklaştım olaya kanala girdim tekrar video yüklemeye başladım 1hafta yine geçmeden tekrar ünleme düştü(verdiği kategori dışında hiç bişey yüklemedim yöntemin dışınada çıkmadım ama ünleme düşmeden nerdeyse 5 6 video sorun çıkarttı ünleme düştü engel yedi vs. bende onları sildim problem olmasın diye).artık dahada sinirlendim kanal satışını yaparım daha ucuza dedim ve biraz ağır konuşarak yazdım.oda hakaretlerimden dolayı mahkemeye vereceğimi kanala spam yaptığımı vs. savundu.sonra kanıt gösterin dediğimde bilirsiniz hesaptayken video izlerseniz anasayfada ilgili videolar çıkıyor bende şarkı dinlemiştim bir çok şarkı çıkmış anasayfada bana onları sayıyor bu ne şu ne diye daha sonra tekrar özür diledim satışı zaten yapmayacağımı sinirden söylediğimi belirttim verdiğim paranın karşılığını alamıyorum iade yapın lütfen dedim şimdi skypeden engelledi cevapta vermiyor zaten

yani ben ona tee daha merhaba demeden önce satış işleminden önce ailevi sorunlar yaşadığımı ve aylık küçükte olsa masraflarımın karşılayacak bir iş aradığımdan bahsettim yani 150 tlyi bu yüzden yatırdım ben kötü bir niyette olup parayı cebe indirmeye çalışsaydım ilk veya ikinci kanalda yapardım

bir çözüm yolu arıyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ben hakka girmek istemiyorum kategorisini ucuzdan satıp ama oda benim hakkımı yedi mecbur bırakıyor neredeyse yapmak istemediğim şeyler yapmak istemiyorum

yardımcı olursanız iyi olur

sanki biraz ağır konuşma değilde bayağı sayıp sövmüşsün adam o da sinirlenip iletişm kesmiş gibi geldi bana :)

sanki biraz ağır konuşma değilde bayağı sayıp sövmüşsün adam o da sinirlenip iletişm kesmiş gibi geldi bana :)

küfür yok etmedim etmemde ağır konuşmaktan kastım şu beni dolandırdınız , hakkımı helal etmiyorum bide hakkıma girdiği için eğer çoluğunuz çocuğunuz varsa ondan çıksın parası dedim. başkada ağır laf söylemedim küfür yok yani

Tam olarak ne satın aldın sen ben onu anlayamadım. Kategori mi satın adın, yöntem mi satın aldın, kanal mı...

Tam olarak ne satın aldın sen ben onu anlayamadım. Kategori mi satın adın, yöntem mi satın aldın, kanal mı...

yöntem satışı yapıyor arkadaş nasıl video bulacağını nasıl hazırlayacağını vs. ,parasını ödediğinden 2 gün sonra teslim ediyor kanalı hoş benimki 1 haftayı bulmuştuda neyse. bellir sayıda video atıp kanala hit çekiyor botla öyle teslim ediyor

aga benım anlamadıgım adam altın dolu madenı nıye satsın ki madeni varken 3 4 altına

aga benım anlamadıgım adam altın dolu madenı nıye satsın ki madeni varken 3 4 altına

ya çok ahım şahım birşey değil hani maximum aylık 150-200 tl kazandırır tabi çalışma stiline bağlı ben aylık 50 tlyi hedefliyordum ki kazanırdımda daha hiç bi kanalı adsenseye veya partnere bağlamadan hepsi ünleme düştü

yöntem satışı yapıyor arkadaş nasıl video bulacağını nasıl hazırlayacağını vs. ,parasını ödediğinden 2 gün sonra teslim ediyor kanalı hoş benimki 1 haftayı bulmuştuda neyse. bellir sayıda video atıp kanala hit çekiyor botla öyle teslim ediyor
Youtube index almak, hit çekme için yapılan her türlü blackhat yöntemlerin önünü tıkadı şu son iki ayda.
Artık böyle şeylere itibar etmeyin, kelin ilacı olsa kendi başına sürer.
Zaten yt kazançları sallantıda, elinizde kalan son sermayeyi de olur olmaz insanlara kaptırmayın...

hakka girmek istemiyorum diyip spam dersi almakta iyiymiş :D :D onunla geçmiş olsun ne diyim..

spam yapmadığımı tekrar adamada anlattım yukarıdada yazdım ilk kanalda ünleme düşmüştü sorun benden kaynaklı özür dilerim tekrar kanal vereyim oradan deva medin demişti 2.ve 3. kanalın ünleme düşmesini bana bağladı

kusura bakmayın ama bu size ders olsun.bu şekilde satışlar burda neden yasak anlarsınız.r10 da da konu baltalamayi goze alıp böyle sacma alışverişler yapmayın diye her youtube konusuna yazmaktan da dilimizde tüy bitti.şikayet konusu açın.ne demek bunları izlemissin spama düşmüşsun

bu sey ebenziyor iddaa dolandırıcıları varya hani yok yurtdısından mac aldım %100 garantili ilk yarı macsonucu 2/1 1/2 deyip 50 liraya şikeli mac satıyorlarya o hesap aynı adam o kadar iyi bilse niye satsın kendisi kazanır.

kusura bakmayın ama bu size ders olsun.bu şekilde satışlar burda neden yasak anlarsınız.r10 da da konu baltalamayi goze alıp böyle sacma alışverişler yapmayın diye her youtube konusuna yazmaktan da dilimizde tüy bitti.şikayet konusu açın.ne demek bunları izlemissin spama düşmüşsun

dediği şey şu ilk baştada sordum ünlem telif veya hernhangi bir şey olma olasılığı varmı diye bana öyle birşey olsa satışını yapmam dedi kanal ünleme düştüğünde kanal durumu turuncu ve dünya engeli vs. yazıyor diye dedim. adam anasayfada çıkan son izlediğim şeyleri soruyor bana diyoki spam yapmışsınız dünya engeli yemiş videonuz o yüzden kapanmış diyor.salak kafam işte kanal sorun yaşamasın diye yiyen videoyu silmiştim adama tekrar kanalda sorun var diye yazmayım diye keşke silmeseydim şimdi kozum olurdu en azından

Son düzenleme:
adama son kez sordum paramı iade edicekmisiniz diye hayır dedi kanıt verin diyorum cevap vermiyor sözde spam yaptığıma dair kanıtı varmış.youtubede izlediğim videoları kanıt olarak yollarsa hiç şaşmam..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri