Bir Spor Kanalı Nasıl Büyür?

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba
4-5 Farklı Spor dalında hergün her spor dalına 4-5 video atıyorum, her attığım video günde 10-15 izleniyor.Benim seçtiğim kategorilerdeki büyük spor kanallarını inceliyorum aynı şeyi yapıyoruz, ben daha önce yapıyorum.
Ama abone sayısı olsun kanallarının büyüklüğü olsun video izlenme oranlarım aşırı düşük.

Şimdi, bir spor kanalını nasıl büyültürüz.
Bu devasa abone sayılarına ulaşan bazı spor kanalları ki bunlar kişisel kanallar hep, çok uzun bir süreçten sonramı bu hale geliyorlar.
Yani 1 aydır bu spor kanallarıma düzenli içerik giriyorum ama boşuna çırpınıyorum gibi geliyor, izlenme oranlarım değişmiyor.Kategorilerimmi yanlış anlamadım.
Zaten öğrenciyim , spor kanallarımı büyütmek istiyorum sabretmeye devam ediyorum ama sistemimmi yanlış problem nedir anlamadım.
Başlıklarımı falan itinayla seçerim, yani büyük kanallarla etiket başlık konusunda bir farkım yok onlardan önce içerik veriyorum zaten, çekim yapıyorum başka yerden indir yükle yapmıyorum.

Bu arada, çalıştığım spor kanalları Futbol harici kanallar, futboldan uzak duruyorum telif nedeniyle artık.

Ne yapmalıyım, yol gösterin arkadaşlar boşa kürek kazmak insanın gücüne gidiyor umudunu kırıyor.

Dostum belli başlı ligler çok izleniyor.Açtığım spor kanalları 1 haftadakiler toplam izlenimler en az 100.000 geçiyor.Kendi taktiğini kendin bulmalısın ;)

Ben spama başladım futbolla son zamanlarda ilgilenemiyorum ama futboldan korkma herşeyiin bir yolu var ve en fazla futbol kazandırır bence :)

Dostum belli başlı ligler çok izleniyor.Açtığım spor kanalları 1 haftadakiler toplam izlenimler en az 100.000 geçiyor.Kendi taktiğini kendin bulmalısın ;)

Anladım hocam..
Birşey sormak istiyorum , hangi liglerden bahsettiğini değilde şunu sormak istiyorum.

1-Bahsettiğin sistemde, videoları kendinmi yüklüyorsun, başka yerden alıpmı yüklüyorsun

2-Maç Özetimi 3-5 Dakikalık, yoksa maçın herhangi biryerinden kesitmi..
Üstad süper izlenme oranları gerçekten
Aramaya devam edecem kategorilerimi..

İçimi dökeyim bir yandan alakasız bir konu ama
Harbiden bir kadın karşısında parayı düşünmek öyle koyuyorki insana..Gerçi hepiniz bilirsiniz, gece gece aklıma geldi zaten takıldığım burası var yazayım dedim.

Allah kimseyi parasız pulsuz bırakmasın.

---------- Mesaj saat 03:14:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:14:09 civarında gönderildi. ----------

Ben spama başladım futbolla son zamanlarda ilgilenemiyorum ama futboldan korkma herşeyiin bir yolu var ve en fazla futbol kazandırır bence :)

Anladım hocam, futbola tekrar bir eğilicem düşünüyorum bu yorumlarınızla.
Öbür kanallarım hakkında yorumlarınız nedir, bir yandan devammı edeyim ?

Anladım hocam..
Birşey sormak istiyorum , hangi liglerden bahsettiğini değilde şunu sormak istiyorum.

1-Bahsettiğin sistemde, videoları kendinmi yüklüyorsun, başka yerden alıpmı yüklüyorsun

Harbiden bir kadın karşısında parayı düşünmek öyle koyuyorki insana..Gerçi hepiniz bilirsiniz, gece gece aklıma geldi zaten takıldığım burası var yazayım dedim.

---------- Mesaj saat 03:14:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:14:09 civarında gönderildi. ----------

Devam et tabiki.

arkadaşlar zahmet olmazsa şu spamı biri bana anlatsın yeniyim spam yapıyorum diyosunuz valla anlamıyorum kusura bakmayın daha youtuba başlayalı 10 gün oldu

arkadaşlar zahmet olmazsa şu spamı biri bana anlatsın yeniyim spam yapıyorum diyosunuz valla anlamıyorum kusura bakmayın daha youtuba başlayalı 10 gün oldu

Spam için erken bence 10 gün.Sen bi güncel çalış sonra spam yaparsın.

herhalde bu futbol işi bi bana kazandırmadı :D en saçma sapan,dandik dedigim kanalların kazancı bile daha yüksek oldu bende her zaman nedense.herkes aynı içerikten kazanamıyor işte,kısmet :)

herhalde bu futbol işi bi bana kazandırmadı :D en saçma sapan,dandik dedigim kanalların kazancı bile daha yüksek oldu bende her zaman nedense.herkes aynı içerikten kazanamıyor işte,kısmet :)

İşi iyi yapamamışsınız demekki.Kısmet :)

Anladım hocam..

Genelde kendim yüklüyorum.Telif atan liglerin videolarıyla görüntüde oynuyorum biraz.Futbol özetleri genelde ilk atılan golleri içeriyor ve tahmini 2-4 dk arası değişiyor.Daha sonra pozisyonların olduğu özeti atıyorum.Oda tahmini 10 dk lık videolar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri