Bir Ssorum Var :)

Volkandogan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben yt de kendime 3 4 tane kanal açtım daha yeni başladım 1 haftada 3 dolar para kazanmışım sizce normal mi hep böyle mi gider ?

2. sorum ise şu olacak ben youtubede açıklama yerini google kelime anahtarında videoyla ilgili ne kelimesi çıkıyorsa yazıyorum yani sürüyle etiket yapıyorum ama hepsi konuyla alakalı mesela kurtlar vadisi ,kurtlar vadisi 1.bölüm kurtar vadisi 2.bölüm gibi nerden baksan 80 100 tane yazıyorum sizce bu dogru yol mudur yoksa 1 2 tane güzel anahtar kelime yazıp bırakmak mı lazım ?

1 : şuan normal , kaliteli çalışırsan artar.
2 : en fazla 7-8 tane etiket gir herşeyin fazlası zarar.

İlk haftada kazandığın para iyi ama etiketi fazla kaçırıyosun 5-10 tane yaz bırak

yanlız arkadaşlar etiket bölümüne 3 5 tane yazıyorum bırakıyorum açıklama bölümüne yazıyorum bu etiketlerin hepsini genede fark eder mi zararlı mı ?

Etiket bölümüne aban uyarı verene kadar yaz.Açıklama bölümüne 5-6 etiket gir yoksa fazla dayanmaz bomlar.

İlk haftaya göre çok iyi :D
Türkçe çalışmıyorsundur umarım

Yok Krdeşim Türkçe Çalışıyorum Ama Videolarımı Facebok Üzerinde dagıtıyorum vidoeyu yüklüyorum facebook üzerinde ilgi çeken bir yazıyla dagıtıyorum 2 3 kere zaten şunu fark ettim video 700 800 izlenme oldu mu kendiliğinden 4 5 bin e çıkıyor benim şuanda 4 tane video o ekilde yükseldi zaten onlardan kazandım hep her birinde 1 buçuk dolar civarı kazanmısım istatisliklere göre :D
ama allah var çok ugrasıyorum :D

---------- Spam Engelliyici 00:34 ---------- Önceki Mesaj 00:33 ----------

yorumlarınız için çok sagolun arkadaşlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri