Bir sürü kanal ve bot

• Kullanıcı wTndx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

wTndx

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar

bende bir sürü kanal var her gün düzenli olarak botla video atıyorum kanallara.

peki bot bittiğinde ne yapacam ? bidaha alamam botu.bidaha almam için youtubeden bot parası kazanmam lazım :D

bir sürü oyun film kanalı falan var.dizileri zaten yüklemek ölüm.1.5 saatlik videoyu indir yükle falan derken uzun iş.birde eşleşen yeme şansı falanda var

1-bot bittikten sonra kanalları öyle bırakayımmı yoksa kolay video yüklenen kategorilere devam edip gerisini bırakayımmı?

2-birde bot bitmeden her kanala 1000-2000 video atıp bırakayımmı ?

3-mesela 1 günde 100-200 veya 1000 video yüklesek sorun olur mu ? ne gibi sorunlar olur?

merhaba arkadaşlar

bende bir sürü kanal var her gün düzenli olarak botla video atıyorum kanallara.

peki bot bittiğinde ne yapacam ? bidaha alamam botu.bidaha almam için youtubeden bot parası kazanmam lazım :D

bir sürü oyun film kanalı falan var.dizileri zaten yüklemek ölüm.1.5 saatlik videoyu indir yükle falan derken uzun iş.birde eşleşen yeme şansı falanda var

1-bot bittikten sonra kanalları öyle bırakayımmı yoksa kolay video yüklenen kategorilere devam edip gerisini bırakayımmı?

2-birde bot bitmeden her kanala 1000-2000 video atıp bırakayımmı ?

3-mesela 1 günde 100-200 veya 1000 video yüklesek sorun olur mu ? ne gibi sorunlar olur?

sen bence forumu bi baştan sona tekrar gözden gecir

Bence sen kendin dene çünkü forumda herkesin bu konu ile alakalı yorumu farklı olucaktır [MENTION=5224]wTndx[/MENTION]

Bence sen kendin dene çünkü forumda herkesin bu konu ile alakalı yorumu farklı olucaktır [MENTION=5224]wTndx[/MENTION]

hocam dediğim gibi botu bir daha alma şansım yok.yani hata yapmadan en mantıklı şeyi yapmam gerek.bunun içinde sizin fikirleriniz gerek

günde 300 500 video atma para kazanma kanal devre dışı kalma gibi sorunlar yaşarsın %80

Kategori bilgisi malesef paylasamiyorum hocam.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

hocam zaten yeni başladıysan 2 aydan önce para geçmez eline,hesabın kesinleşmesiydi, pin koduydu derken 2 ayı bulur. ama sen 1 ay içinde botla 3-5 kanal aç bunlara düzgün kategorilerde hergün 300 500 video at ama telif gelmeyecek bir kategori olursa iyi olur.Sürekli 3-5 kanalla uğraş nedir ne değildir hem biraz tecrübe edinirsin tecrüben olduktan sonra zaten tek kanalla bile günde iyi paralar kazanabilrisin.Birde şunu unutma bir video, içerik nekadar eskiyse youtube da okadar iyi kazandırır o video.Ona göre kanalı açık tutmak birinci planda olsun gerisi 3-5 kazanırsın zaten.

hocam zaten yeni başladıysan 2 aydan önce para geçmez eline,hesabın kesinleşmesiydi, pin koduydu derken 2 ayı bulur. ama sen 1 ay içinde botla 3-5 kanal aç bunlara düzgün kategorilerde hergün 300 500 video at ama telif gelmeyecek bir kategori olursa iyi olur.Sürekli 3-5 kanalla uğraş nedir ne değildir hem biraz tecrübe edinirsin tecrüben olduktan sonra zaten tek kanalla bile günde iyi paralar kazanabilrisin.Birde şunu unutma bir video, içerik nekadar eskiyse youtube da okadar iyi kazandırır o video.Ona göre kanalı açık tutmak birinci planda olsun gerisi 3-5 kazanırsın zaten.

hocam 10 kanalım var.hepsi çok fazla izlenecek şeyler.şu ana kadar 2.7k küsür izlenme 7 abone ve 0.03 dolar kazancım var :D çok tutacak videolar var.

peki sence bot bittikten sonra kanala video yüklemeye devam etmelimiyim ? çünkü 10 kanala video yüklemek oldukça zor olacak

hocam 10 kanalım var.hepsi çok fazla izlenecek şeyler.şu ana kadar 2.7k küsür izlenme 7 abone ve 0.03 dolar kazancım var :D çok tutacak videolar var.

peki sence bot bittikten sonra kanala video yüklemeye devam etmelimiyim ? çünkü 10 kanala video yüklemek oldukça zor olacak

hocam 10 kanala video yüklemenin mantığı yok, o videoları tek kanalada yüklesen aynı parayı kazanacaksın, ama herzaman 3-5 arası iyidir başlangıç için hem kontrol etmesi kolay olur hem kategorilere ayırırsın.Bot bittikten sonra da küçük videoları evden yükleyebilirsin, 25 tl paran varsa da videoyap botu al %90 yararını görürsün o 1 ayda zaten 200ü geçmek çocuk oyuncağı eğer para kazanmaya kapanmazsa kanalların, birde 10 kanal olarak düşünme de 10 kanala 1000 video atarsın 1 günde 10bin izlenim alır 1 kanala 1 video atarsın 1 günde 100bin izlenme alır böyle düşün.Tek kanal bile yeter yani

benim hazırladığım bir alt yapım var bu sayede günde 50 kanal açıp, videoları yüklüyorum ve adsenseye bağlıyorum, 2 hafta sonra sağ kalan kanalları partnerlere geçiriyorum. 1 kanala sürekli giriş-çıkış yapmıyorum (1 kanal ayarları yapılırken, 1 video yüklerken, 1 para kazanmaları açarken 1 de adsenselere bağlarken) 4 den fazla kanallara giriş yapmıyorum. sonuçta spam yapıyoruz benimde spam anlayışım budur.

benim hazırladığım bir alt yapım var bu sayede günde 50 kanal açıp, videoları yüklüyorum ve adsenseye bağlıyorum, 2 hafta sonra sağ kalan kanalları partnerlere geçiriyorum. 1 kanala sürekli giriş-çıkış yapmıyorum (1 kanal ayarları yapılırken, 1 video yüklerken, 1 para kazanmaları açarken 1 de adsenselere bağlarken) 4 den fazla kanallara giriş yapmıyorum. sonuçta spam yapıyoruz benimde spam anlayışım budur.

50 kanalı nasıl açıyosun ? seri bir şekilde programla vs mi açıyosun manuel mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri