Bir Tek Part Dizi Veya Flim Yükledim Patlama Yaptı

mustafakulaoglu

Kayıtlı Üye
Bir Tek Part Dizi Veya Flim Yükledim Patlama Yaptı

Yükleyeli en Fazla 5 Gün Oldu Telif Gelmeden 5. Gün Sildim Peki Bunun Yansımaları Analiste Yansır Değilmi Yoksa Sildim Diye Degerlerde Oynama Olurmu

analitiycs'e yansıdıysa sorun olmaz ama yansımadan sildiysen bilemiyorum.
niye sildin ki videoyu

En Son Yansıyanı yansımayanı nasıl bilecegiz zaten 3gün öncesini Gösteriyor
Silme Sebebim Bi Video yüzünden kanal gitmesin diye

Son düzenleme:
En Son Yansıyanı yansımayanı nasıl bilecegiz zaten 3gün öncesini Gösteriyor
Silme Sebebim Bi Video yüzünden kanal gitmesin diye

Yansırda , bir daha ki sefere silmek yerine videoyu özele al. :) Yansısın kazanc öyle sil. Ne kadar izlendi ki patlama dedin?

Telif gelmeden silmek yerine videoyu gizlemen daha iyi olurdu aslında hocam.
Yeterli izlemeyi alıp ne olur ne olmaz diye videoyu gizlemenin halk arasındaki adı "Vur kaç"tı galiba :)

Gizlemek telif riskini %0 a indirmiyor.

Yansımadıysa Alamazsın Kazancı... Bugün Sildiysen ve Analyticsin Güncellendiyse 12 Nisana Kadar Olanı Alırsın...

Gelip sorup da ödeme zamanı alanlar sonra gelip teşekkürünü ediyor,yanlış bilgi veren ben değilim

Bence İstemeyerek de Olsa Sen Yanlış Bilgi Veriyorsun. Konuyu Açan Arkadaş Adsense veya Partner Olarak Belirtmemiş. Sen Partnerde Tecrübe Etmişsin. Turkcellin 14 Kubat Adlı CC Lisansı ile Yayınlamış Olduğu Reklam Filmini İlk Yayınlayanlardandım. Video 3-4 Günde İzlenme Sayısı Milyonlara Ulaşmıştı. Telif Gelir Parayı Alamam Düşüncesiyle videoyu Sildiğimde Havayı Almıştım. Videonun Yavaş Yavaş İzlenmeye Başladığı Dönemdeki Küçük Miktarı Alıp Asıl Büyük Olan Kısmı Youtubeye Bırakmıştım ve Sonradan Öğrendim ki CC Lisansına Telif Gelmiyormuş... :) Neyse Bunun Gibi Bir Kaç Örnek Verebilirim. Boşa Konuşmuyoruz Yani... Cik Cik Yok Karşında @daralll efendi..

Son düzenleme:
Bence İstemeyerek de Olsa Sen Yanlış Bilgi Veriyorsun. Konuyu Açan Arkadaş Adsense veya Partner Olarak Belirtmemiş. Sen Partnerde Tecrübe Etmişsin. Turkcellin 14 Kubat Adlı CC Lisansı ile Yayınlamış Olduğu Reklam Filmini İlk Yayınlayanlardandım. Video 3-4 Günde İzlenme Sayısı Milyonlara Ulaşmıştı. Telif Gelir Parayı Alamam Düşüncesiyle videoyu Sildiğimde Havayı Almıştım. Videonun Yavaş Yavaş İzlenmeye Başladığı Dönemdeki Küçük Miktarı Alıp Asıl Büyük Olan Kısmı Youtubeye Bırakmıştım ve Sonradan Öğrendim ki CC Lisansına Telif Gelmiyormuş... :) Neyse Bunun Gibi Bir Kaç Örnek Verebilirim. Boşa Konuşmuyoruz Yani... Cik Cik Yok Karşında @daralll efendi..
Sana laf anlatmaya çalışmayacagım.ben de kanalı açtım freeroma bağladım.bir gecede 100k izlenim aldım.sonrasında en baba şirketkerden telif yiyip 24 saat de kanal kapandı.kapandıgında analitics dahil bütün izlenimker sıfırdaydı.kesinleşme zamanı 2000 lira kesinleşeni çıktı.daha bu ay,aynı soruyu biri sormuştu aynı cevabı verdim ve kesinleşme zamanı yansımayan her izlenimi kesinleşme olarak yansımıştı.bilmiyorsan söyleyeyim,adsensede videoyu silince belki kesinleşmez ama kanalı silersen kesinleşir.daha fazla da bu konuya yazmıyorum.anlamak isteyen anlar

Sana laf anlatmaya çalışmayacagım.ben de kanalı açtım freeroma bağladım.bir gecede 100k izlenim aldım.sonrasında en baba şirketkerden telif yiyip 24 saat de kanal kapandı.kapandıgında analitics dahil bütün izlenimker sıfırdaydı.kesinleşme zamanı 2000 lira kesinleşeni çıktı.daha bu ay,aynı soruyu biri sormuştu aynı cevabı verdim ve kesinleşme zamanı yansımayan her izlenimi kesinleşme olarak yansımıştı.bilmiyorsan söyleyeyim,adsensede videoyu silince belki kesinleşmez ama kanalı silersen kesinleşir.daha fazla da bu konuya yazmıyorum.anlamak isteyen anlar

Ahhh @daralll Ahhhh! Hep Böylesin, Hep Küçük Dağları Ben Yarattım Havasındasın... Şu 2 Günlük Hayatda 3 Onluğu Devirmiş Bir Adama Yakışmıyor Bu Tavır. Biraz Daha Karşı Tarafa Saygı Duyacak Şekilde Ayarlasan Fikirlerini, Düşüncelerini, Hareketlerini... Laf Anlatamayacağını Belirtiyorsun Keşke Önce Konuyu Açanın Sorununu Sen Bir Anlasan Anlatmak İstediklerinle Uyuşuyor mu Bir Baksan... Neyseee...

hocam bu önemli bi bilgi benim için arada vur kaç yapan birisi olarak genelde izlenimi alıp gizliye alırım videoları eğer daralll sizin dediğiniz gibiyse çok iyi bir şey bu..

Arkadaşlar bu durum hakkında kesin net tecrübesi olan başka biri var mı acaba. iyice garantiye alalım durumu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri